Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Desna strana sa Arnoldom i Salahon skroz odsjecena, od kako je Leicester izasao visoko u presing ne mozemo preci pola centra. Fali Keita da prenese loptu u napad, Hendo na 6ici samo vraca Alissonu i stoperima ne do Bog pokusat sta naprijed. I Firmino u posljednjih par utakmica dosta grijesi, gubi lopte, promasuje zicere mogao bi malo na hladjenje.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Evo iskupio se za loše poluvrijeme..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Previse smo ozbiljni za razliku od prosle sezone..
Joj Hendersona stoji i gleda

Joj Hendersona stoji i gleda

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Da su prethodne sezone vi bi imali već bar dva kiksa ,tako da ste itekako ozbiljni pajdo mojPonos Torina je napisao/la:Previse smo ozbiljni za razliku od prosle sezone..
Skoro sam svom jaranu koji navija za vas rekao da je nesreća ove ekipe sto igra u periodu kad je CITY ovakav inace bi se Liverpool šetao ligom ovako do kraja borba sa njima
Pa vadi Hendersona vise molim te
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Velika doza ozbiljnosti i discipline u igri za razliku od prosle sezone,zato se nekim ljudima cini da losije igramo i da teze pravimo prilike.Sazreli su dosta mada ovo moze jos bolje a ima i vremena za to,samo da nastave ovako ici korak po korak tj utakmicu po utakmicu zavrsavati u svoju korist..tajger je napisao/la:Da su prethodne sezone vi bi imali već bar dva kiksa ,tako da ste itekako ozbiljni pajdo mojPonos Torina je napisao/la:Previse smo ozbiljni za razliku od prosle sezone..
Skoro sam svom jaranu koji navija za vas rekao da je nesreća ove ekipe sto igra u periodu kad je CITY ovakav inace bi se Liverpool šetao ligom ovako do kraja borba sa njima
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ubacuj sacira umjesto salaha
Salah nevjerovatno sebican ove sezone od kako je Mane poceo postizat vise golova svaki napad pokusava da sve sam zavrsi.
Joj Moa al komplikuje u pm.
Nije ni cudo sto se pate sa iznosenjem lopte, ili cuvanjem iste kad Liverpool ima samo 2 veznjaka trenutno.
@Stevie nazirala se ta sebicnost jos i pred kraj prosle sezoje, ali donekle i razumijem jer je ganjao ta dva gola za rekord, ali ovo sto trenutno radi je fakat lose za klub.
Nadam se da se nece nastaviti sa ovom sebicnoscu jer samo klub ispasta.
Nije ni cudo sto se pate sa iznosenjem lopte, ili cuvanjem iste kad Liverpool ima samo 2 veznjaka trenutno.
@Stevie nazirala se ta sebicnost jos i pred kraj prosle sezoje, ali donekle i razumijem jer je ganjao ta dva gola za rekord, ali ovo sto trenutno radi je fakat lose za klub.
Nadam se da se nece nastaviti sa ovom sebicnoscu jer samo klub ispasta.
Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 01 sep 2018, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Samo da ne bude izmjena Matip za Firmina..
hahaha znao sam alahami
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ocekivano da ce se desiti ovakva glupost kad tad.
Ja debila van dijka i posebno alissona drago mi je da je primio ovaj gol j.ebo ga driblanje treba ga na klupu staviti ako ovako nastavi.
You are someone else I am still right here

Pa ne moze uvijek.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
And Liverpool that we know is back
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.