Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
1
11%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
3
33%
4) St.Pauli
1
11%
5) Mainz
2
22%
6) Augsburg
2
22%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 9

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 okt 2010, 13:49

mislim da ce sad Felix Magat dobiti otkaz, definitivno, ovo je prelose za Schalke

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 okt 2010, 15:14

QUARESMA 18<<< je napisao/la:mislim da ce sad Felix Magat dobiti otkaz, definitivno, ovo je prelose za Schalke
Nemoj ti više misliti. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 okt 2010, 15:23

Ova tabela je meni puno logicnija. :D

slika
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2010, 17:00

Stuttgart tone li tone. Cvajta se smijesi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 okt 2010, 17:39

Omerbavarac je napisao/la:Stuttgart tone li tone. Cvajta se smijesi.
Mozda ne bi tonuli dublje da sudije malo bolje gledaju. Ja opet ponavljam sudije u Njemackoj idu silaznom putanjom, jedina konstanta koja je sudila odlicno je bila Brych i Stark, no medjutim i ovaj prvi je poceo dosta toga grijesiti. Helmut Krug mora nesta promjeniti jer da se desavaju ovako krupne greske iz kola u kolo to je nedopustivo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 okt 2010, 17:41

Zašto je odgođen meč između Leverkuzena i Werdera? Husejinović mora na izbore, je li? :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 okt 2010, 17:44

Monolog je napisao/la:Zašto je odgođen meč između Leverkuzena i Werdera? Husejinović mora na izbore, je li? :lol:
i ja se pitam čekam na kladionici
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 okt 2010, 17:48

legenda reala je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Zašto je odgođen meč između Leverkuzena i Werdera? Husejinović mora na izbore, je li? :lol:
i ja se pitam čekam na kladionici
Poceo je mec sa 15 min zakasnjenja

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 03 okt 2010, 20:32

Omerbavarac je napisao/la:Stuttgart tone li tone. Cvajta se smijesi.
a ja budala igro 1 na njih fkt me zajebase :evil:
.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 okt 2010, 19:20

ma kad im uzmemo holtbija sad na polusezoni nazad u sredinu tabele abd..a kako je blentava bundeska nebi me iznenadilo da i ispadnu na kraju

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 okt 2010, 23:12

Abrofemy je napisao/la: Ma nece VfB ispast, mislim nebi trebalo, jaka je to ekipa, mislim na cjelokupno ime kluba ne samo na jedaneast igrača. Ipak taj klub predstavlja jedan ogroman grad, reprezentuje ga, pa nebi trebalo da bude baš toliko iznenadjenje da odu u cvajtu. Opet, s druge strane kad skontas, Bundeska je ovo, svasta je moguce, kad je Hertha ispala, necudi covjeka vise nista.
I Hertha je to sve predstavljala a vidi ih sad gdje su? Jest da ce se odmah vratiti u Bundesku, ali malo hladjenja nije na odmet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 okt 2010, 14:43

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 05 okt 2010, 14:45

miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
HAHAHAHAH
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2010, 14:45

Gledao sam sinoć tu utakmicu. Bez obzira na incident sa sisom, dobro je sudila, nema zezancije - odmah karton. Hertha očajna, bahata, ni sjena one ekipa iz prošlih utakmica, mogao je Aachen do punog plijena,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 okt 2010, 20:47

U Bundesligi se dva puta desila serija da jedna ekipa pobjedi prvih sedam utakmica, i zanimljivo je to da ni jedna ekipa nije uspjela osvojiti titulu. U oba slucaja tih sezona, odnosno 1995/96 i 2001/02 prvak je bio Borussia Dortmund. U sezoni 1995/96, Bayern je imao seriju od sedam uzastopnih pobjeda u prvih sedam kola, ali je u osmom kolu kiksao i izgubio kod Dortmunda s 3-1. U sezoni 2001/02 Kaiserslautern je startovao u sezonu s sedam pobjeda, ali je u osmom kolu dozivio poraz od "Vukojebine" od 2-0. Zanimljivo je i to da su ekipe s tom serijom u osmom kolu morali igrati na gostujucem terenu dok Mainz u osmom kolu ove sezone ima utakmicu pred svojim navijacima protiv HSV-a. Ja mislim da ce Mainz ispisati historiju i da ce dobiti ovu utakmicu, jer jednostavno pic.kice nece biti u stanju nista da urade na celu s klocem Veh-om.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 okt 2010, 22:57

amerosm je napisao/la:U Bundesligi se dva puta desila serija da jedna ekipa pobjedi prvih sedam utakmica, i zanimljivo je to da ni jedna ekipa nije uspjela osvojiti titulu. U oba slucaja tih sezona, odnosno 1995/96 i 2001/02 prvak je bio Borussia Dortmund. U sezoni 1995/96, Bayern je imao seriju od sedam uzastopnih pobjeda u prvih sedam kola, ali je u osmom kolu kiksao i izgubio kod Dortmunda s 3-1. U sezoni 2001/02 Kaiserslautern je startovao u sezonu s sedam pobjeda, ali je u osmom kolu dozivio poraz od "Vukojebine" od 2-0. Zanimljivo je i to da su ekipe s tom serijom u osmom kolu morali igrati na gostujucem terenu dok Mainz u osmom kolu ove sezone ima utakmicu pred svojim navijacima protiv HSV-a. Ja mislim da ce Mainz ispisati historiju i da ce dobiti ovu utakmicu, jer jednostavno pic.kice nece biti u stanju nista da urade na celu s klocem Veh-om.
Znači li to da će Borussia Dortmund da osvoji i ove godine? :D
Bez šale, dobro BvB krenu ove sezone, ali im slijedi ne tako lako gostovanje u Koelnu.

Mainz se zaista odlično predstavio do sad, imaju odličan timski rad, mladog trenera, igrače koji znaju pogoditi, a nisu zvučna imena od ranije, to je velika odlika.
Bit će interesantna utakmica sa HSV-om, tim više što HSV-u baš ne cvjeta. Ti ih nazva nekako, ja ne bih da ponavljam. Vjerovatno neće Mainzu biti lako, jer znaju da je ta utakmica važna zbog tog rekorda, a to je velika stvar. Ali, vjerujem da će i domaći teren odigrati neku interesantu ulogu, pa je moguće da i dalje imaju stopostotan učinak.

Također će biti zanimljiv, ako ne i najzanimljiviji, meč između Shalkea i Sttutgarta. Igraju derbi začelja, a prošle sezone bi to bio meč za Evropu, pa i za titulu. To samo pokazuje šta je nogomet, i koliko je interesantna i jaka Bundesliga.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 02:49

RiNo je napisao/la:A lude lige
slika
Bas mije ovo lijepo vidijeti 8-) pa nemoze stalno ni Bayern Minshen biti 1 :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 07 okt 2010, 22:55

Los*Blancos je napisao/la:
RiNo je napisao/la:A lude lige
slika
Bas mije ovo lijepo vidijeti 8-) pa nemoze stalno ni Bayern Minshen biti 1 :mrgreen:
a jesi se ti bas "plaho" na minSHen nakacio nije dosta sto na temi tog kluba "provociras" :D :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 okt 2010, 22:57

Iskreno, ja bih volio da vrh ove tabele ostane ovako :) I da Mainz ili Borussia osvoje ovo prvenstvo... pogotovo bi volio da Borussia, zbog onakvih navijača, definitivno su to zaslužili...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 okt 2010, 23:14

GunnerS je napisao/la:Iskreno, ja bih volio da vrh ove tabele ostane ovako :) I da Mainz ili Borussia osvoje ovo prvenstvo... pogotovo bi volio da Borussia, zbog onakvih navijača, definitivno su to zaslužili...
Kako da ne, ne samo Bundesligu, nego i Ligu prvaka. Naravno, ako ćemo gledati zbog onakvih navijača. :D
Poslužiću se otrcanim floskulama, pa reći, da je sezona veoma duga, liga ujednačena, Dortmund dobar, pa ne bi trebalo biti neko veliko čudo da je momci sa Westfalije osvoje. Mainz će pasti i to uskoro.

Švabiju očekuje gostujuća utakmica u Berlinu. Očekuje se invazija Turaka na Olimpijski stadion (po nekim procjenama biće ih 30-ak hiljada).
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.