Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2018/19
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2018/19
Dobro sad... 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Fake news, to ti je moderni kilt na italijanskiGefufna je napisao/la:Ti, naravno, znas da je decko gej?Osim13 je napisao/la:Mnogo mi se dopada dečko.![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Costa opet na klupi. Nadam se da je samo nedovoljna sprema jer je to naš ponajbolji igrač. Runa mora igrati, Mandzukic po Maxu isto i onda Costa ispašta jer je u borbi za poziciju sa 2 igrača desno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la:Costa opet na klupi. Nadam se da je samo nedovoljna sprema jer je to naš ponajbolji igrač. Runa mora igrati, Mandzukic po Maxu isto i onda Costa ispašta jer je u borbi za poziciju sa 2 igrača desno.
nije samo Costa vec i Dybala.Za Costu se zna da ce dobiti svoje minute,e sad koliko vidjet cemo.Ali Dybi je ispao iz svih planova.U 4-3-3 jednostavno nema mjesta,nije za krilo mozda da bude lazna 9 ali nece ni tu nesto uraditi.mjenjati formaciju radi njega ...
ako igramo u 4-2-3-1 bi imao ali znamo kako igramo kad imamo samo 2 veznjaka na terenu.Dybi je najbolji kao secunda punta
ali duga je sezona vidjet cemo kako ce se stvar razvijati
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
Imamo 60+ utakmica u sezoni. Ako kod nekog trenera igraci "ne ispastaju" to je Allegri. Uredno svi imaju minutazu i koriste se u punom potencijalu. Naravno da je nemoguce gledati i Ronalda, Dybalu, Costu, Mandzu, Cuadrada i Bernu kako svaku utakmicu startaju. Preduga je sezona, bit ce povreda.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Rekao je na presici za Dybalu i Costu da moraju naći pravu kondiciju.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Juventus (4-2-3-1): Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Pjanic, Khedira; Bernardeschi, Dybala, Mandzukic; Ronaldo.
Ovaj se sastav najavljuje, vidjecemo hoce li biti kakvih promjena
Ovaj se sastav najavljuje, vidjecemo hoce li biti kakvih promjena
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nesto se ne sjecam da smo probali ikad sa dva vezna a da su to pjanic i matuidi. Mislim da bi bolje to izgledalo nego sa khedirom.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Allegri out.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Na pocetku prosle sezone se igralo s njima dvojicom u vezi dok je Khedira bio povrijedjen ili sta vec.chi3llo je napisao/la:Nesto se ne sjecam da smo probali ikad sa dva vezna a da su to pjanic i matuidi. Mislim da bi bolje to izgledalo nego sa khedirom.
Sjecam se da su pojedini penzionisani fudbaleri (ne sjecam se imena) izjavljivali da su u tom trenutku bili najbolji vezni duo na planeti.
Nesto tipa ovoga:
Pjanic - Matuidi
Cuadrado - Dybala - Mandzo
Higuain
Nismo se mogli sastaviti sa loptom sa njima dvojicom u vezi, a nazad puhalo kako si htio.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Upravo suprotno. To je period koji si ti gurao kao najbolji jer Buffona nije bilo.
Zna li se sastav ??
Cini se isti kao proslu tekmu osim zamjene Canselo - Juan
Cini se isti kao proslu tekmu osim zamjene Canselo - Juan
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
- IlCapitano
- Kontakt:
Juventus XI: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Mandzukic, Ronaldo
Ma Costa mora igrati al eto...IlCapitano je napisao/la:Juventus XI: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Mandzukic, Ronaldo
Sunce ti poljubim covjek ne rizikuje ni protiv prejadne parme... mandzukic, khedira i matuidi 
Dzaba dybali i costi ne igraju odbranu...
Dzaba dybali i costi ne igraju odbranu...
Daj te Maxu 11 Matudia ...ipak je Parma velesila....bez Coste , Dybale i Cancela ...bice muka opet ih gledat
- akisarajevo92
- Kontakt:
da li je postojao ikad dobar igrac kao Dybala a da je prikovan za klupu u reprezentaciji i klubu? 
Don't believe the hype.
Da je dobar ne bi bio prikovan za klupu.akisarajevo92 je napisao/la:da li je postojao ikad dobar igrac kao Dybala a da je prikovan za klupu u reprezentaciji i klubu?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ne sporim ja da ce se uzeti ovo smece od Parme koja je fakat odvratno losa ekipa, ali daj ba igraj napadacki fudbal ako nista protiv skarta pa ga natrpaj do vrha... u LP svaka cast taktika i defanziva nije problem, pokazao je max da zna, ali protiv parme, chieva i sl je fakat odvratno gledati mandzukica, khediru i matuidia istovremeno na terenu... bar tada da se vidi konstantni napadacki fudbal...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.