Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Veceras Bucks-Bulls startna petorka ce bit Noah,Gibson,Deng,Rose,Bogans.Brewer tadodje ne igra zbog povrede.Starteri ce igrat 16-20 minuta tako su bar rekli nadam se dobroj igri mozda i pobjedi jer ipak jos nisu uigrani toliko
-
- Kontakt:
e a prenosi li i jedan kanal zna li iko
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma izgubili smo nocas, ali igra izjednacena sa ovim igracima koji su nastupali u ovoj utkamici...Korver inace najbolji 22 poena nocas i Deng je bio solidan sa 16 poena...ebiga 50 sekundi do kraja bilo 2 razlike, ali ovi sto su tad bili na parketu nisu mogli preokrenuti to....Gibson nam se zalio an ozljedu i napustio je utakmicu.Brewer nije takodjer igrao uz naravno Boozera...ma zadovoljan sam ipak ono sto su pokazali ipak je ovo prva prijateljska utakmica..Asik bi mogao izrasti u odlicnog igraca ako bude imao nesto vise minuta u regularnom dijelu sezone.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Deng sjajan u odbrani jako dobar bar prvo poluvrijeme koje sam gledao.Ova ekipa se jos uigrava ono sto se dalo vidjet je da ce bit jako dobri u odbrani.Sinoc su slabo skakali a opet su bili u egalu do pred kraj.Korver prelijep sut,brz izbacaj veliko pojacanje.Za njeg se prave blokovi ko za Raya u Bostonu to mi djeluje slicno,sto je dobro jer se on tako moze maximalno iskoristit.On ne moze sebi kreirat iz driblinga osim korak u stranu tu ima dobar rad nogu brzo promjeni u koju ce stranu i na brzinu izbaci loptu samo da bude zdrav veliko pojacanje.Watson brz ali treba mu jos malo da se pronade da to malo bolje poveze.Asik dobro vec sad zatvara reket u napadu veliki limit bar ove godine.Rose sve bolji i bolji djeluje zreliji igra s vise samopouzdanja.Sut jos nije onakav kakav zelimo ali kako bude odmicala sezona to ce doc na svoje.Scalabrini bi mogao bit iznenadenje ponekad ubost koju tricu.Noah beskompromisni borac opet to potvrdio.Bice opasan ove godine posebno kad se vrati Boozer.Brewer i CB kad budu tu ova ekipa moza svakog dobit.Igraju brzo igraju u odbrani organizovano agresivno vidi se da zna ko sta radi a ne ko kod Vinnia sve je djelovalo ko slucajno da bude.Tek se uigravaju svida mi se ovo sto sam vidio.Kad vidim kako Deng zrelo igra na obe strane terene nesto mi se i ne mjenja on.Thibs kaze da je on jako podcjenjen igrac.SaltCityAttack je napisao/la:ma izgubili smo nocas, ali igra izjednacena sa ovim igracima koji su nastupali u ovoj utkamici...Korver inace najbolji 22 poena nocas i Deng je bio solidan sa 16 poena...ebiga 50 sekundi do kraja bilo 2 razlike, ali ovi sto su tad bili na parketu nisu mogli preokrenuti to....Gibson nam se zalio an ozljedu i napustio je utakmicu.Brewer nije takodjer igrao uz naravno Boozera...ma zadovoljan sam ipak ono sto su pokazali ipak je ovo prva prijateljska utakmica..Asik bi mogao izrasti u odlicnog igraca ako bude imao nesto vise minuta u regularnom dijelu sezone.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Noah je potpisao novi ugovor neznam jeste li to spominjali, jer nisam bio prisutan par dana
...kaze da ce opravdati svaki centi 60m 5 godina
... i nije los ugovor ebiga dobro smo prosli, jer barem 5 m je mogao dobiti vise,a to nam ipak dobro dodje u buducnosti

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jesmo brate ,dobar ugovor i za njeg jer je on jedini iz te klase poslije Duranta dobio ugovor i to je i on spomenuo.Kaze da te pare nose veliku odgovornost,da mu je drago sto mu Bullsi vjeruju i kaze da ce s tim parama puno pomagat te svoje fondacije ,familiju itd.SaltCityAttack je napisao/la:Noah je potpisao novi ugovor neznam jeste li to spominjali, jer nisam bio prisutan par dana...kaze da ce opravdati svaki centi 60m 5 godina
... i nije los ugovor ebiga dobro smo prosli, jer barem 5 m je mogao dobiti vise,a to nam ipak dobro dodje u buducnosti
-
- Kontakt:
steta na porazu stvarno,ali gdje si ti gledo utakmicu ovu i da li prenosi i jedan kanal ove predsezonse utakmice
adthe.net eto tu na internetu sam gledao ali je bio los stream a ovu s Dallasom ne znam dali iko prenosi.Nema veze za poraz samo nek se oni dobro uigraju posloze i bice ok lose su skakali ali ice to na bolje.amardelic1 je napisao/la:steta na porazu stvarno,ali gdje si ti gledo utakmicu ovu i da li prenosi i jedan kanal ove predsezonse utakmice
-
- Kontakt:
ma bice bolje kad se vrate ovi igraci sto nisu igrali
prikazuje sportklub ove utakmice NBA timova u evropi ,pa mozes tu kad naletit :/
Veceras s Dallasom ocekuje se bolji skok .na sto je trener upozorio.Sastat ce se i s Dampierom a ne vjerujem da ce od tog ista bit.Brewer opet ne igra.
JJ radi s Pippenom i kazu da je i s 46 u kosulji onako bez trenerke bolji od njeg zadao mu neko takmicenje izmedu njih 2 na kraju tog treninga uzeo ga Veliki Pipp 5-1 inace sad mu je 46g.
JJ radi s Pippenom i kazu da je i s 46 u kosulji onako bez trenerke bolji od njeg zadao mu neko takmicenje izmedu njih 2 na kraju tog treninga uzeo ga Veliki Pipp 5-1 inace sad mu je 46g.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
J.J je dosta izgubio na kilazi vidio si... covjek je ba smrso pravooo i jedva sam ga poznao
...valjda mu to sta pomogne u ovoj sezoni, jer je imao malo viska kilograma

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
ma veceras na pobjedu bogami,samo malo igraju ovi najbolji
Ma da vidio sam kazu da je dobio na brzini i da je cijelo ljeto radio s trenerom iz Bullsa koji ga je pravo sredio naravno bio je tu i nutricionista koji mu je ishranu podesio tak da je uspio se dovest u red.Ovi treninzi s Pippenom su jako korisni jer kaze Pipp da on ima talenta da slusa a ovaj kaze da se ipak pozornije slusa i upija svaka rijec od jednog takvog igraca.Drago mi ovo cut da Pipp radi s njima mozda se uskoro nade i na klupi dole.SaltCityAttack je napisao/la:J.J je dosta izgubio na kilazi vidio si... covjek je ba smrso pravooo i jedva sam ga poznao...valjda mu to sta pomogne u ovoj sezoni, jer je imao malo viska kilograma
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dobra nam ova odbrana u pm
... dobro smo otvorili utkamicu u Dallasu vodimo 16:7 i to je vazno, jer igraju prve petorske, s obzirom d akod nas nema Brewera i Boozera u nasoj idealnoj petorci..

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Opet odbrana dobra jos kad se vrati Brewer bice i bolja.Opet skok slab ali bice bolji cim budu starteri vise minuta u igri.Dallas dao Dirku 35 minuta da igra pa to je ludost tek preseason pocela a oni covjeka ovoliko drze u igri.
Spustili sut Dallasa na 38% sto je jako dobro.Nadskakali su nas 54-34 a dobili samo 5 koseva to je dobar znak koliko su vise imali posjeda trebali su s 20 dobit.8-5 ukradene lopte za Bullse.5-3 blokovi za Bullse.22-16 asistencije opet za Bullse.Znaci broj ukradenih lopti nam je vec sad bolji u ove 2 utakmice nego prosle sezone kao i veci broj asista sto znaci da je i protok lopte bolji.Rose 17 poena ,Noah 6 asista 8 skokova i 13 poena za 19 minuta da je igrao preko 30 bio bi to triple double.S ovom Noah samo potvrduje da nije jednodimenzionalni centar.Korver i Bogans po 10p.
Ovo ce bit sve bolje iz utakmice u utakmicu ipak su kratko na okupu.
Spustili sut Dallasa na 38% sto je jako dobro.Nadskakali su nas 54-34 a dobili samo 5 koseva to je dobar znak koliko su vise imali posjeda trebali su s 20 dobit.8-5 ukradene lopte za Bullse.5-3 blokovi za Bullse.22-16 asistencije opet za Bullse.Znaci broj ukradenih lopti nam je vec sad bolji u ove 2 utakmice nego prosle sezone kao i veci broj asista sto znaci da je i protok lopte bolji.Rose 17 poena ,Noah 6 asista 8 skokova i 13 poena za 19 minuta da je igrao preko 30 bio bi to triple double.S ovom Noah samo potvrduje da nije jednodimenzionalni centar.Korver i Bogans po 10p.
Ovo ce bit sve bolje iz utakmice u utakmicu ipak su kratko na okupu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bogans me je pozitivno iznenadio..puno sam sretni kada imamo njega, nego li Parga ili nekog drugog od onih od proslih sezona.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma tu ce bit Watson,a i Brewer ko starter nece on puno igrat ali solidno za 3 izbor na toj poziciji.SaltCityAttack je napisao/la:Bogans me je pozitivno iznenadio..puno sam sretni kada imamo njega, nego li Parga ili nekog drugog od onih od proslih sezona.
GM u NBA glasali za Rosa da je najbrzi s loptom u ligi.On je prvi drugi je Westbrook
- majestic24
- Kontakt:
Joj jarane,ima i onaj rookie. Nez u kojoj ekipi igra,fkt sam zaboravio. Covjek je strasno brzdema je napisao/la:Ma tu ce bit Watson,a i Brewer ko starter nece on puno igrat ali solidno za 3 izbor na toj poziciji.SaltCityAttack je napisao/la:Bogans me je pozitivno iznenadio..puno sam sretni kada imamo njega, nego li Parga ili nekog drugog od onih od proslih sezona.
GM u NBA glasali za Rosa da je najbrzi s loptom u ligi.On je prvi drugi je Westbrook
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
John Wall veceras Bullsi bas s njima igraju.Blake Griffin se vratio ono ce bit monstrum od igraca.majestic24 je napisao/la:Joj jarane,ima i onaj rookie. Nez u kojoj ekipi igra,fkt sam zaboravio. Covjek je strasno brzdema je napisao/la:Ma tu ce bit Watson,a i Brewer ko starter nece on puno igrat ali solidno za 3 izbor na toj poziciji.SaltCityAttack je napisao/la:Bogans me je pozitivno iznenadio..puno sam sretni kada imamo njega, nego li Parga ili nekog drugog od onih od proslih sezona.
Aminu isto rookie Clllipersa isto bio dobar sinoc.
Cllipersi imaju jako dobru ekipu mladu samo kad bi imali trenera jos boljeg i upravu da to sve ne unisti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.