After all this time, tek sad?TonySosa je napisao/la:Ma jok ja se brinuti, samo ispipavam teren.Aerials je napisao/la:Što se ti odjednom brineš?TonySosa je napisao/la: OKey, cirkulacija dobra.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ja sam radan čovjek, nema se vremena.Aerials je napisao/la:After all this time, tek sad?TonySosa je napisao/la:Ma jok ja se brinuti, samo ispipavam teren.Aerials je napisao/la: Što se ti odjednom brineš?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Cuvaj se Aerials ovaj voli da vara
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Nemaj ga onda idalje.TonySosa je napisao/la: Ja sam radan čovjek, nema se vremena.
Ma kakav jeftini.Ramiy je napisao/la:Cuvaj se Aerials ovaj voli da vara
Volim i ja da ne petljam ni sa kim.
Derdiyok je napisao/la:Samo ću ti reći ovo, e nećeš razbojniče, nećeš dok sam ja živuNbx je napisao/la:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Barbarossa
- Kontakt:
Ima li ko mačku ovdje
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
'Ko tebe kamenom, ti njega bebom.'
Maya Berović
Stranka te upratila, sve znam, sve.
Maya Berović
Duboko si me razočarao. Mislio sam da smo kolege, prijatelji, zbog tebe sam bio spreman ruku iz vatre u vodu da stavim, a ti mi ovako vraćaš.uNbx je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:Samo ću ti reći ovo, e nećeš razbojniče, nećeš dok sam ja živuNbx je napisao/la:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Vrijeme je novac.Aerials je napisao/la:Nemaj ga onda idalje.TonySosa je napisao/la: Ja sam radan čovjek, nema se vremena.![]()
LOLRamiy je napisao/la:Cuvaj se Aerials ovaj voli da vara
Remember, remember the 5th of November.
Zato ti ovo i govorim. Za tvoje dobro.TonySosa je napisao/la:Vrijeme je novac.Aerials je napisao/la:Nemaj ga onda idalje.TonySosa je napisao/la: Ja sam radan čovjek, nema se vremena.![]()
LOLRamiy je napisao/la:Cuvaj se Aerials ovaj voli da vara
Sjetićeš se ti mene kad skontaš šta je u pitanju, onda ćeš da puštaš ovouNbx je napisao/la:štaetue burazeru moj dobri
® GONGASHI POWERHOUSE ®
derdijoče lopove jedan, samo zahebavaš ljude po forumu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma nije života mi, razočar'o me maksimalno. Možda i nije on kriv ali eto, sve vodi ka tome.harden je napisao/la:derdijoče lopove jedan, samo zahebavaš ljude po forumu
Kad bih ti pričao syebao bi se.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nije zar da ti je maznuo kakvu, a tebi se pravo sviđala 
Na tvom mjestu bih mu u vistafonu vratio
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Derdiyok je napisao/la:Ma nije života mi, razočar'o me maksimalno. Možda i nije on kriv ali eto, sve vodi ka tome.harden je napisao/la:derdijoče lopove jedan, samo zahebavaš ljude po forumu
Kad bih ti pričao syebao bi se.
ne može njemu ni bekam uzetiMokes je napisao/la:Nije zar da ti je maznuo kakvu, a tebi se pravo sviđala![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja ponedjeljkom imam termin iza Vistafona u 18:30. Mjera.Mokes je napisao/la:Nije zar da ti je maznuo kakvu, a tebi se pravo sviđala
Ma nije više ni bitno do koga je. Fala mu do koga je god. Napuštam forum. Pozdrav.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 02 sep 2018, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
otišo si ligu nacija odigro nisiDerdiyok je napisao/la:Ma nije više ni bitno do koga je. Fala mu do koga je god. Napuštam forum. Pozdrav.
I'll be backharden je napisao/la:otišo si ligu nacija odigro nisiDerdiyok je napisao/la:Ma nije više ni bitno do koga je. Fala mu do koga je god. Napuštam forum. Pozdrav.
Vista ga usta bejbi
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Flashmob najkulija stvar ikad
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.