La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Jos 2 godine se govorilo da je ovaj tim sputavao Cristiano, barem u Ligi. E sada, vidjet cemo kad dodju najteze i najvece tekme.
27.10.2020
ide sad Bilbao Espanyol Sevilla i Atleti i tu ce se odmah vidjet na cemu smoleorey je napisao/la:Jos 2 godine se govorilo da je ovaj tim sputavao Cristiano, barem u Ligi. E sada, vidjet cemo kad dodju najteze i najvece tekme.
Ne šali se Real ove sezone. Nego, vidim opet penal sviran. Koji je to u ovoj sezoni 
Benzema 4 gola u 3 kola, Ronaldo 0 u 3 kola. I onda mene @Capitano uvjerava kako Ronaldo čini bolji svoj tim, a Real evo melje bez Portugalca
Ili @mona što kaže da je Ronaldo bio važniji za Real od Modrića.
Benzema 4 gola u 3 kola, Ronaldo 0 u 3 kola. I onda mene @Capitano uvjerava kako Ronaldo čini bolji svoj tim, a Real evo melje bez Portugalca
Ili @mona što kaže da je Ronaldo bio važniji za Real od Modrića.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa naravno da je vazniji.
Uostalom, dizu hayp jer uzimaju tri prosjecne ekipe sa ponajboljim rosterom svijeta. Da podsjetim da su jedinu ozbiljnu utakmicu izgubili. Toliko
Uostalom, dizu hayp jer uzimaju tri prosjecne ekipe sa ponajboljim rosterom svijeta. Da podsjetim da su jedinu ozbiljnu utakmicu izgubili. Toliko
Do duse Juventus je imao 3 ozbiljne utakmice.Gledam fa danas , malo bolja verzija Suareza.
Real ima ekipu da osvoji Primeru
Ako nista da je ostao Kiki bi imao bar 3 gola, 3 penala svirana, ovako krompir hahaha
Nikad necu shvatiti igrace koji napuste Barcelonu i Rejal a da su clanovi prve ekipe, nikaaad.
Nikad necu shvatiti igrace koji napuste Barcelonu i Rejal a da su clanovi prve ekipe, nikaaad.
27.10.2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Čovjek ih natjerao da gledaju Seria A. Bože sačuvaj
Eto ovaj mene hvata na Juventus. Simpaticno.JoeBleck je napisao/la:Do duse Juventus je imao 3 ozbiljne utakmice.Gledam fa danas , malo bolja verzija Suareza.
Ne svidja mi se hayp jer je na silu i jer je produkt supackog odlaska i odnosa Ronalda prema Realu nakon svega. Onda je to hejt pa sad igramo fino napokon bla bla, igramo ovo ono.... pa i kuhari bolje kuhaju kako ovaj ode. A ponavljam, daleko od neke dominatne igre sto se naravno i ne ocekuje nakon 4 utakmice pod novim trenerom.
Imao je uvijek ali se pita Messi prvo.
Benzema u tri kola zabio koliko i Ronaldo u polusezoni 2017/18
#grandeBenz
#grandeBenz
Veliki Karim, kakva golčina glavom braćo draga k'o na pesu 13 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
kolko još moraš ovaj avatar nosatiBlejzer10 je napisao/la:Benzema u tri kola zabio koliko i Ronaldo u polusezoni 2017/18
#grandeBenz
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Do prvog zvižduka nove sezone lp 
Razrješavam te.
Neka, da ne bude poslije Blejz pi.čka
Znači, počelo je.
33 - Karim Benzema has scored against every 33 teams he has faced in his career in La Liga (131 goals). Predator.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
2025 postaje veci i od RaulaTonySosa je napisao/la:Znači, počelo je.![]()
33 - Karim Benzema has scored against every 33 teams he has faced in his career in La Liga (131 goals). Predator.
27.10.2020
Amin.leorey je napisao/la:2025 postaje veci i od RaulaTonySosa je napisao/la:Znači, počelo je.![]()

Remember, remember the 5th of November.
Znaš da sam gospodin.Blejzer10 je napisao/la:Neka, da ne bude poslije Blejz pi.čka