Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Italije
Potpiši se Boga ti, za par mjeseci će opet mene probati okriviti da sam to rekao 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ne pomaze. Juventini su krivi uvijek kao kolektiv i uvijek ide "vi", "oni Juventini", "zli", "copor", i tako. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa kad ste svi isto zadojeni, eto nek se javi jedan koji calciopoli ne zove farsopoli i priznat ću da niste svi isti 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nek se javi makar i jedan interovac koji je svjestan da Juventus nije radio nista više nego Inter, ali je nekim čudom sve to zastarilo i otišlo ad acta kada je u pitanju inter...Biscione je napisao/la:Pa kad ste svi isto zadojeni, eto nek se javi jedan koji calciopoli ne zove farsopoli i priznat ću da niste svi isti
JAvi se po tom pitanju, i nema problema, sve ćemo nazvati svojim pravnim imenom..
Kako će se javit kad mi nismo nizašta osuđeni? Čak i kad ti sude za nešto nevin si dok ti ne presude a nas nije niko ni tužio a kamoli nam presudio. Ja vjerujem da po vašim forumima kolaju svakavi "dokazi" protiv Intera, ali da malo isključite subjektivizam i vama bi bilo smiješno tvrdit da je Inter, koji je uvijek bio finansijski daleko slabiji, uspio zaje*at najbogatiniji i najmoćniji klub u državi, klub iza kojeg stoji Fiat korporacija od koje zavisi cjelokupna privreda Italije. Ali valjda smo po prirodi takvi da uvijek gledamo da krivicu svalimo na nekog drugog umjesto da prihvatimo odgovornost.dinoo je napisao/la:Nek se javi makar i jedan interovac koji je svjestan da Juventus nije radio nista više nego Inter, ali je nekim čudom sve to zastarilo i otišlo ad acta kada je u pitanju inter...
JAvi se po tom pitanju, i nema problema, sve ćemo nazvati svojim pravnim imenom..
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Moratti za*ebao premocnu torinsku kupolu
Koji mitomani.
- IlCapitano
- Kontakt:
Što se vole praviti ludi 
Uglavnom, ovo nije tema za to.
Uglavnom, ovo nije tema za to.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
celikmilan
- Kontakt:
Pod Mancinijem golove daju Balotelli, Belotti i sad Zaza.
- Alen Škoro
- Kontakt:
mancini izrazio zelju da u repku privoli luiz felipea koji ima dvojno drzavljanstvo
Izletio vec na poluvremenu.Taman za TalijaneChinaglia je napisao/la:mancini izrazio zelju da u repku privoli luiz felipea koji ima dvojno drzavljanstvo
- IlCapitano
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pellegri dobio poziv a strijelac 20 golova za Milan u zadnjih 12 mjeseci nije.IlCapitano je napisao/la:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fikret1946
- Kontakt:
Ovaj pietro pellegri na FM ima potencijal 5 zvijezdica a Cutrone 2,5 pa je i to jedan od razloga vjerovatno, a i treba da debituje za Italiju da ga ne bi uzela Argentina ili Francuska. Recimo, Argentina je tako ukrala Higuaina Francuzima
ko će ga ba krasti, mali rođeni italijan.
neka nabije te zvjezdice u pakšu kad je curton neuporedivo više zaslužio poziv na osnovu prikazanog.
ali nema veze, bolje po milan da što manje igrača ide u reprezentacije.
ima tona smiješnih igrača ali pelegrini, benasi, zaza, biraghi, zaniolo
neka nabije te zvjezdice u pakšu kad je curton neuporedivo više zaslužio poziv na osnovu prikazanog.
ali nema veze, bolje po milan da što manje igrača ide u reprezentacije.
ima tona smiješnih igrača ali pelegrini, benasi, zaza, biraghi, zaniolo
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fikret1946
- Kontakt:
nema to veze ako mu je majka argentinka ili slicno, nisam upucen, ovo samo bubam...
Realnost je da su svi ovi talijanski napadaci kur.cine, i da je jedan baloteli i dalje doktor za njih kad igra u repci sto je tuzno...
Realnost je da su svi ovi talijanski napadaci kur.cine, i da je jedan baloteli i dalje doktor za njih kad igra u repci sto je tuzno...
pa s obzirom da već pričamo o pellegriju, on je čisti italijan kojeg niko ne može ukrasti sve i da hoće, a i babo mu je neki ministar 
šta je više sa ovim veratijem, otkako je debitovao za reprezentaciju više ga nema nego što ga ima.
šta je više sa ovim veratijem, otkako je debitovao za reprezentaciju više ga nema nego što ga ima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fikret1946
- Kontakt:
Higuain je rođen u Francuskoj pa ga je Argentina ukrala, isto ko sto smo mi Pjanica Luxemburgu...
Politano potpisao za Inter i vec je nestao sa spiska reprezentacije.Neka odmara 
Chiellini, zar se on nije oprostio nakon blamaze ?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.