Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Modric je davno trebao dobiti zlatnu loptu, kljucni igrac ove Realove generacije.
Ovaj SiamoNoi je neki bot, dio nekakve PR kampanje protiv Mamica i HNS-a odredjenih struktura moci. Smara svojom mrznjom kao i onaj novinarcic Holiga.
Ovaj SiamoNoi je neki bot, dio nekakve PR kampanje protiv Mamica i HNS-a odredjenih struktura moci. Smara svojom mrznjom kao i onaj novinarcic Holiga.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dje je i sta radi KingJamesMVP najveci bot ovog foruma?
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Vrijednost timova po grupama:

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ronaldo ne prestaje da kmeci, kaze Perez izlobirao da Modric dobije nagradu
Sutra ce okriviti i Mamica 
Pa kad bude "Zdravko Mamic i mafija, namjestili Uefa player of the year nagradu"
Treba ga pitati je li Perez kad je tako mocan i njemu lobirao za nagradu ranijih godina?
Pa kad bude "Zdravko Mamic i mafija, namjestili Uefa player of the year nagradu"
Treba ga pitati je li Perez kad je tako mocan i njemu lobirao za nagradu ranijih godina?
Još ako ne dobije ZL ubiće se lik koliko je zapjenio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sasvim je logicno da najbolji igrac SP i EP uzme BDOR. Nakon toga se o Luki moze pricati ko o najboljem veznjaku svih vremena.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako Murinjo uopšte preživljava sa ekipom koja vrijedi žalosnih 850 miliona.marconato je napisao/la:Vrijednost timova po grupama:
Ne znam po čemu je Barca ispred City-ja kad su u pitanju vrijednnosti igrača, kad ovi imaju mlađu ekipu plus su na nekim mjestima kvalitetniji od Barce. Jeste GOAT na strani Barce, ali opet 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
DRHAUSE je napisao/la:Modric je davno trebao dobiti zlatnu loptu, kljucni igrac ove Realove generacije.
DRHAUSE je napisao/la:Celava ubleha prodaje nosioce igre a dovodi rezervistu Ajaxa
DRHAUSE je napisao/la:Kontriras osobi superiorne inteligencije.
Gdje si najpametniji člane ovog foruma i osobo superiorne inteligencijeSiamoNoi je napisao/la:Rezerva Ajaxa sa 2719 odigranih minuta prosle sezone?DRHAUSE je napisao/la:Prvi sam rekao da je Monchi prevara, jos u Januaru kada je pokusao otjerati Edina u London. Svi ste tada govorili da je on genije a ja trol.
Ponovo se pokazalo da sam daleko najpametniji clan foruma i da vidim stvari za koje vama treba godina dana.
Ubleha je prodala sve sto valja a dovela rezervistu Ajaxa i lika za kojeg je Edin Visca Ronaldo. Golmana necu ni spominjati. I onog malog Radonjica iz Zvezde je on otjerao.
Nema ga.Sve su prilike da je bio jedan od hrpe placenike koje je GNK unajmio kroz agenciju da pišu pizdarije po internetu.Jer od kad je zatvorena pipa,gle čuda,nema ni njega više na forumu.Ramiy je napisao/la:Dje je i sta radi KingJamesMVP najveci bot ovog foruma?
Zvezdan Terzić, direktor C. zvezde: Ubijedili smo UEFA-u da Mladić nije zločinac
Saurman je napisao/la:Zvezdan Terzić, direktor C. zvezde: Ubijedili smo UEFA-u da Mladić nije zločinac![]()
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Pisam se na ovu tabelu, balvani iz Tottenhama ispadose neka Europska sila.marconato je napisao/la:Vrijednost timova po grupama:
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Po ovoj retardiranoj procjeni(mora da ju je Levy pravio) engleski balvani iz Tottenhama su skuplji od:Atletika, Dortmunda, Intera, PSG-a,Napolija, Bayerna, Juventusa, Rome itd.DRHAUSE je napisao/la:Pisam se na ovu tabelu, balvani iz Tottenhama ispadose neka Europska sila.marconato je napisao/la:Vrijednost timova po grupama:
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
U zraku im visi izbacivanje iz evropskih takmičenja na duži period pa nek' i dalje slave ratne zločince.DRHAUSE je napisao/la:Tako izgleda.
Meni ovo nije nimalo zabavno, da je neko slavio nacistu u Europi mogu zamisliti kaznu i hajku protiv kluba a ovako slaviti ubicu tamo nekakvih muslimana to je vec OK.
Da je neko slavio Geringa mislis da ovako izvukao!? Bi ****.Saurman je napisao/la:U zraku im visi izbacivanje iz evropskih takmičenja na duži period pa nek' i dalje slave ratne zločince.DRHAUSE je napisao/la:Tako izgleda.
Meni ovo nije nimalo zabavno, da je neko slavio nacistu u Europi mogu zamisliti kaznu i hajku protiv kluba a ovako slaviti ubicu tamo nekakvih muslimana to je vec OK.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Pa Celtic su mislim novčano kaznili zbog palestinskih zastava to ti je UEFA a ovamo slave ratne zločince i kazne ih sa praznim tribinama kao da će to riješiti problem.DRHAUSE je napisao/la:Da je neko slavio Geringa mislis da ovako izvukao!? Bi ****.Saurman je napisao/la:U zraku im visi izbacivanje iz evropskih takmičenja na duži period pa nek' i dalje slave ratne zločince.DRHAUSE je napisao/la:Tako izgleda.
Pa to ti ja govorim.
Zna se koga nerviraju Palestinske zastave.
A to sto neko slavi ubice tamo nekih balkanskih muslimana, koga briga.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Čuj argumenta nije pronađen krivim drugostepenom presudom
Pa nije ni Hitler, jel sad u redu da ljudi skandiraju njegovo ime na utakmicama?
Pa nije ni Hitler, jel sad u redu da ljudi skandiraju njegovo ime na utakmicama?
Ma ku?ac je on moj ubjedio ikoga, klasican prekodrinski lobotomac sto je najgore toliko je glup da ce ovim ohrabriti sektase sa sjeverne tribine da nastave sa guslanjem i slikama a onda ce popiti neku yebenu zabranu pa ce kmecati o zaveri belosvetskih centara moci koji ruse Zvezdu i Srbiju. Vec smo to vidjali, nista novo...
Klasicno ku?cenje izborili prvi put grupe, zaradili neku lovu, uefa im ublazila kaznu, i sada su na nebu u fazonu imal ko jaci i niko kao mi, znamo svi da za takve letace slijedi grubo prizemljenje...
Za ove sto bi gledali Liverpool tamo dobro bi razmislio prije rezervacije nekog aranzmana jer mislim da ce vec ta utakmica biti pred praznim tribinama jer ocekujem vec protiv Napolija fasisticka orgijanja..
Klasicno ku?cenje izborili prvi put grupe, zaradili neku lovu, uefa im ublazila kaznu, i sada su na nebu u fazonu imal ko jaci i niko kao mi, znamo svi da za takve letace slijedi grubo prizemljenje...
Za ove sto bi gledali Liverpool tamo dobro bi razmislio prije rezervacije nekog aranzmana jer mislim da ce vec ta utakmica biti pred praznim tribinama jer ocekujem vec protiv Napolija fasisticka orgijanja..
Obavezno za momka glasati za kantu godone u decembru, nema veze što je već 6 mjeseci banovan.Ramiy je napisao/la:Dje je i sta radi KingJamesMVP najveci bot ovog foruma?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.