Vidim.zenica159 je napisao/la:Lukaku je napadac sa najgorim kretanjem u cijeloj ligi.
Dobar Sanchez.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Vidim.zenica159 je napisao/la:Lukaku je napadac sa najgorim kretanjem u cijeloj ligi.
Ja sam vidio ono sto uvijek gledamo od njega. Ne znam na osnovu cega vi ocekujete partije Lukakua u stilu Lewe ili Cavania? On je najbolji napadac iz ovog drugog sesira. S obzirom da je u velikoj vecini tekmi jedan od boljih on i radi dobar posao. Druga je stvar sto ekipa kao ekipa nije na nekom nivou.zenica159 je napisao/la:Yebiga druze vidjeli smo ga i zadnje 3 utakmice.
Brate daj bar danas ohladi s ovim komentarima, realno. Imamo tekmu gdje igramo jako dobro. Protivnik za sada apsolutno inferioran. Daj malo pozitive jbte.tajger je napisao/la:Evo lukakua sa svojim zicerom daj u peterac glavom i no problem zažmiri i ako udje udje,koliko ovakvi šansi prospe je za plakat
potpis.Rooney88 je napisao/la:Ja sam vidio ono sto uvijek gledamo od njega. Ne znam na osnovu cega vi ocekujete partije Lukakua u stilu Lewe ili Cavania? On je najbolji napadac iz ovog drugog sesira. S obzirom da je u velikoj vecini tekmi jedan od boljih on i radi dobar posao. Druga je stvar sto ekipa kao ekipa nije na nekom nivou.zenica159 je napisao/la:Yebiga druze vidjeli smo ga i zadnje 3 utakmice.
Zna li promasiti zicer? Uvijek je znao. Bori li se za trojicu? Za petoricu. Sve je u tvojim ocekivanjima. Ako su nerealna, a tvoja izgleda jesu, onda ces se samo iznervirati. Meni je veci problem sto Pogba igra 15 minuta pa hoda 15. Od njega ocekujes mnogo, kao I Sancheza, jer znas koliko mogu. Lukaku donosi tacno onoliko koliko moze.
Igra kao igra dosta dobra. Ali je I do sada najslabiji protivnik.
Ima na SK hebo ga ti, na 4'al... je napisao/la:A ljudi, gdje vi ovo gledate, nema na SK, nema na Cs-u, boga Vam, gdje upratiste utakmicu, ako nije problem?
Huh dobro je skide kletvu a dobro ovo bi mozda i ja pospremioRooney88 je napisao/la:Ima na SK hebo ga ti, na 4'al... je napisao/la:A ljudi, gdje vi ovo gledate, nema na SK, nema na Cs-u, boga Vam, gdje upratiste utakmicu, ako nije problem?
@tajger
Da te cujem ? Evo I nogom.
Samo da "prezivi" . Svaki kontakt s loptom cekam kad ce se uhvatiti za lozu ili nesto.Format je napisao/la:Ovakav shaw je najbolji bek lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.