Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Mogu Misimovic i Pjana zajedno, ali ne mogu njih dvojica plus Ibricic. To je vec previse.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I protiv Lillea na klupi,da mi je sad cuti one sto su pisali da nema razloga za brigu,da Gourcuff nije doveden na Pjanicevo mjesto,da ce ih Puel ukombinovati obojicu 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Sexmachineboy
- Kontakt:
odkad ja govorim jarane da ce se ovo desavati stalno ali niko nevjeruje..bas bih i ja sad volio cuti te sto su tako govorili...Dylan Dog je napisao/la:I protiv Lillea na klupi,da mi je sad cuti one sto su pisali da nema razloga za brigu,da Gourcuff nije doveden na Pjanicevo mjesto,da ce ih Puel ukombinovati obojicu

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A mozda ga cuva za ligu prvaka? Puel ima obicaj da malo odmara igrace pred ligu prvaka, mislim da ce Pjanic igrati protiv Benfice u srijedu.Sexmachineboy je napisao/la:odkad ja govorim jarane da ce se ovo desavati stalno ali niko nevjeruje..bas bih i ja sad volio cuti te sto su tako govorili...Dylan Dog je napisao/la:I protiv Lillea na klupi,da mi je sad cuti one sto su pisali da nema razloga za brigu,da Gourcuff nije doveden na Pjanicevo mjesto,da ce ih Puel ukombinovati obojicu
Pa bas njeg nasao da ga cuva u svakoj prvenstvenoj utakmici 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Sexmachineboy
- Kontakt:
jedino da im je igru rasporedio ovako:Gourcuff u Domacem Prvenstvu od pocetka utakmice a Planic zadnjih 20 min...calcio je napisao/la:A mozda ga cuva za ligu prvaka? Puel ima obicaj da malo odmara igrace pred ligu prvaka, mislim da ce Pjanic igrati protiv Benfice u srijedu.Sexmachineboy je napisao/la:odkad ja govorim jarane da ce se ovo desavati stalno ali niko nevjeruje..bas bih i ja sad volio cuti te sto su tako govorili...Dylan Dog je napisao/la:I protiv Lillea na klupi,da mi je sad cuti one sto su pisali da nema razloga za brigu,da Gourcuff nije doveden na Pjanicevo mjesto,da ce ih Puel ukombinovati obojicu
a u Ligi prvaka Pjanic od pocetka(ali samo u laksim duelima).

nevjerujem da je istina to sto kazes jer ga maltretira vec nekoliko kola pa nece ga odmarati citavo prvenstvo da bi mogao igrati u ligi prvaka

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Gourcuff od kad je dosao u Lyon preuzeo je Pjanicevo mjesto i poslao Pjanica na klupi.
Zadnjih desatak minuta skoro svake tekme dobije Pjanic sansu umjesto Gourcuffa i u Ligue 1 i u Ligi Prvaka.
Pjanic je nazalost preselio na klupu.
Zadnjih desatak minuta skoro svake tekme dobije Pjanic sansu umjesto Gourcuffa i u Ligue 1 i u Ligi Prvaka.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Sexmachineboy
- Kontakt:
NAŽALOST upravu siPauk je napisao/la:Gourcuff od kad je dosao u Lyon preuzeo je Pjanicevo mjesto i poslao Pjanica na klupi.

Nažalost, me zaboli đon. 

mislim da je mire odigrao svoje sto se tice lyon uskoro promjena sredine i smatram da je to dobro za mireta mlad je i njegovo vrijeme tek dolazi u svakom slucaju ostanak znaci i nazadak za mireta a to za momka u njegovim godinama nije zdravo naprijed mire BIH je uz tebe
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mislim da je Puel kad je doveo Gourcuffa htio igrati sa Toulalanon, Pjanicem i Gourcuffom na sredini. Ispocetka su tako igrali, protiv Schalkea u Ligi prvaka na primjer. Ali onda su imali nekoliko problema sa povredama, poceli gubiti. njemu se stolica opasno zaljuljala i od tada izgleda da je poceo malo paniciti, svaki put drukciji sastav, pokusava nesto da improvizuje. Hoce da se spasi na neki nacin.Sexmachineboy je napisao/la:jedino da im je igru rasporedio ovako:Gourcuff u Domacem Prvenstvu od pocetka utakmice a Planic zadnjih 20 min...calcio je napisao/la: A mozda ga cuva za ligu prvaka? Puel ima obicaj da malo odmara igrace pred ligu prvaka, mislim da ce Pjanic igrati protiv Benfice u srijedu.
a u Ligi prvaka Pjanic od pocetka(ali samo u laksim duelima).![]()
![]()
nevjerujem da je istina to sto kazes jer ga maltretira vec nekoliko kola pa nece ga odmarati citavo prvenstvo da bi mogao igrati u ligi prvaka
Samo, ako on dobije otkaz, onda postoji velika sansa da im za novog trenera dodje niko drugi nego Raymond Domenech.

Sta li je Miralem u horoskopu?

Sada mi jos vise dodju smjesni oni koji su tvrdili smo Francusku trebali nakantati u Sarajevu. Jedan od nasih glavnih aduta na klupi njihovog tima. Nista, i to je dio fudbalske karijere, suti, treniraj jos vise i nesto ce ispasti. Ako ne Lyon, boze moj...mozda Hamburg, Bremen, Atletiko Madrid, Fiorentina, Lacio...mislim da engleska liga nije za Pjanica.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
nas nijedan igrac nema mjesta u francuskoj pocetnoj postavi (ni dzeko)... odakle bilo kome razumnom argument da kaze da mi njih trebamo nakantat'.... sto se tice pjanica... nije on jos za nosioca igre u svom klubu, inace bi igrao... ne mrzi njega puel, nego stavlja najbolje igrace u tim koje ima... pjanic to trenutno ocigledno nije... i zato je na klupi.. druga stvar je sto smo mi sebi umislili da je pjanic najbolji igrac francuske..Saban je napisao/la:Sada mi jos vise dodju smjesni oni koji su tvrdili smo Francusku trebali nakantati u Sarajevu. Jedan od nasih glavnih aduta na klupi njihovog tima. Nista, i to je dio fudbalske karijere, suti, treniraj jos vise i nesto ce ispasti. Ako ne Lyon, boze moj...mozda Hamburg, Bremen, Atletiko Madrid, Fiorentina, Lacio...mislim da engleska liga nije za Pjanica.
Mire bi trebao da kaze glasno, da zeli ili igrati u prvoj postavi ili mjenjati klub..
BLUE NATION.
Pjaniću čeka te mjesto u Dinamu.. iz Dinama ćeš u Englesku. 

...što je više lome to je volim jače...
Cudi me da nisi napisao da nema mjesta u Dinamujacky09 je napisao/la:Pjaniću čeka te mjesto u Dinamu.. iz Dinama ćeš u Englesku.

P.S kakva Engleska,pa da poslije mora medju Ukrajinke.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa ako u Lyonu standardno grije klupu onda bi nekom logikom u Dinamu trebao igrati..harishp je napisao/la:Cudi me da nisi napisao da nema mjesta u Dinamujacky09 je napisao/la:Pjaniću čeka te mjesto u Dinamu.. iz Dinama ćeš u Englesku.![]()
A i puno bolji je od tvog bivšeg kandidata - Borisa Pandže.

...što je više lome to je volim jače...
- NoName
- Kontakt:
Sasvim je normalno da će jedan francuski trener u jednom francuskom klubu odabrati da igra jedan francuski igrač nego nekakav dječak iz Kalesije. Može misliti šta god ko hoće, nije ovo loše za karijeru Pjanića, da bi se neki igrač u potpunosti razvio i dokazao da je sila od igrača, on mora imati jaku konkurenciju na svojoj poziciji. Dakle, ili da još unaprijedi svoju igru (posebno duel igru i igru prema nazad) ili da prihvati situaciju kakva jeste i ode u lošiji klub, samo to definitivno znači da on nije onakav potencijal kakvim ga se predstavljalo.
Ja duboko vjerujem da on i dalje ima prostora za napredak i da će za par godina i još malo pure on biti igrač na vrhunskom nivou.
Ja duboko vjerujem da on i dalje ima prostora za napredak i da će za par godina i još malo pure on biti igrač na vrhunskom nivou.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Jah igraju indenticnu poziciju,cuj moj.Da se ti nisi malo zaebunio sa kandidatima.jacky09 je napisao/la:Pa ako u Lyonu standardno grije klupu onda bi nekom logikom u Dinamu trebao igrati..harishp je napisao/la:Cudi me da nisi napisao da nema mjesta u Dinamujacky09 je napisao/la:Pjaniću čeka te mjesto u Dinamu.. iz Dinama ćeš u Englesku.![]()
A i puno bolji je od tvog bivšeg kandidata - Borisa Pandže.

Ciji si onda ti.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 okt 2010, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
noname je sve napisao kako treba, Pjanic je imao ekstra ucinak prosle sezone, dovoljan da ove bude glavni, ali on nije francuz, da kojim slucajem igra za francusku ne vjerujem da bi uopste Gourcuff bio dovodjen.. jos nesto ko je rekao da je Puel dobar trener????
a za francusku, e pa vidjeti ce te da ce ih svaka jaca repka ne pobjediti nego raznijeti, ono uopste nije neka reprezentacija, da ne bude zabune meni su francuzi poslije nas (u fudbalskom svijetu) najdrazi, i mnogo igraca arsenala igra tamo, ali oni po meni bar nisu neka reprezentacija, naravno kad se pogledaju ekipe sa kojima bi francuzi trebali ravnopravno igrati...
a za francusku, e pa vidjeti ce te da ce ih svaka jaca repka ne pobjediti nego raznijeti, ono uopste nije neka reprezentacija, da ne bude zabune meni su francuzi poslije nas (u fudbalskom svijetu) najdrazi, i mnogo igraca arsenala igra tamo, ali oni po meni bar nisu neka reprezentacija, naravno kad se pogledaju ekipe sa kojima bi francuzi trebali ravnopravno igrati...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, bordocrveni, CAGarfia, drzgemboadislic, Fudo, Google Adsense [Bot], Hansestadt, jasmin10, Proximic, tuzlanskinacin i 69 gostiju.