La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Idemo na 90+ ove sezone.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Dobar start Valencie i Atletija. Kakva ce biti borba za titulu i mjesta za LP i EL ove sezone.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Veceras jedan od najjacih gradskih derbija na svijetu.
Za koga navijas?,meni su nekako podjednako dragiKanye je napisao/la:Veceras jedan od najjacih gradskih derbija na svijetu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Betis. Kraljevski klub protiv socijalista.L-Train je napisao/la:Za koga navijas?,meni su nekako podjednako dragiKanye je napisao/la:Veceras jedan od najjacih gradskih derbija na svijetu.
Sve gledas kroz politiku 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Fikret1946
- Kontakt:
Gledam Barcu i mogu reci da je Suarez odlican uz Messia prvo ime meča, sta bi tek bilo da je u formi
Zanima me koje meceve navijaci Barce gledaju pa stalno pljuju po njemu, i ovakav kakav jeste je najbolji napadac svijeta uz Aguera i Lewandovskog
Zanima me koje meceve navijaci Barce gledaju pa stalno pljuju po njemu, i ovakav kakav jeste je najbolji napadac svijeta uz Aguera i Lewandovskog
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gledamo sve mečeve Barcelone u zadnjih godinu i po dana.Fikret1946 je napisao/la:Gledam Barcu i mogu reci da je Suarez odlican uz Messia prvo ime meča, sta bi tek bilo da je u formi![]()
- Fikret1946
- Kontakt:
Onda znas da je u tom razdoblju drugi strijelac kluba iza najboljeg igrača Messia, posao napadaca je da daje golove, a on ih daje puno.
Posebno nan je drago kada prelomi meč u Ligi prvaka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znam da je u tom periodu bio užasan u 70% i prosječan u 20% utakmica, na primjer u prve dvije utakmice ove sezone je bio najgori igrač. I da je zabio jedan ili dva gola u LP.Fikret1946 je napisao/la:Onda znas da je u tom razdoblju drugi strijelac kluba iza najboljeg igrača Messia, posao napadaca je da daje golove, a on ih daje puno.
- Fikret1946
- Kontakt:
Imate previsoka ocekivanja, ne moze i davati golove i dobro primati lopte i asistirati...
Mozda i najbolji napadac u historiji kluba, ako racunamo samo ove prave devetke, ne znam jel iko dao vise golova od njega, mozda saviola nisam siguran..
2015 vam je donio ligu prvaka, kada je Messi bio nevidljiv protiv Juventusa
Mozda i najbolji napadac u historiji kluba, ako racunamo samo ove prave devetke, ne znam jel iko dao vise golova od njega, mozda saviola nisam siguran..
kad gledaš Moratu, onda jasno da ti je Suarez bog
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pametni ljudi znaju da je sve politika.L-Train je napisao/la:Sve gledas kroz politiku
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Fikret1946
- Kontakt:
ti si nedavno pisao da su firmino i lukaku bolji od suareza, tako da tvoje misljenje nije relevantno
Mozda nije na nivou od prije 3 godine, ali i kao takav je top napadač i opet ide preko 30 golova
evo asistencija doktora
Mozda nije na nivou od prije 3 godine, ali i kao takav je top napadač i opet ide preko 30 golova
evo asistencija doktora
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imamo očekivanja u skladu kluba u kojem igra Messi u prajmu, i u skladu Suarezovih stvarnih mogućnosti.Fikret1946 je napisao/la:Imate previsoka ocekivanja, ne moze i davati golove i dobro primati lopte i asistirati...
- Fikret1946
- Kontakt:
Messi u prajmu je bio oko 2012 godine, ne moze biti u prajmu igrac koji se u svakoj bitnijoj utakmici lige prvaka šeta
Čovjek ima goal ratio 0.75, i opet loš.
Gori je Messi od njega u LP.
Gori je Messi od njega u LP.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.