Ovo ce veceras biti daleko od leprsave igre i fudbala. To ce biti borba.
Mislim da si igraci sami svjesni da bez pobjede veceras manje vise gubimo sanse za bilo kakav plasman igdje. Isto tko mislim da su cak i svjesni da je Susic taraba i da od njega ne ocekuju nesto previse nego planiraju taktiku po hodnicima i sobama hotela medjusobno.
Igrace u koje ne sumnjam veceras : Ibisevic,Medunjanin,Lulic,Mujdza,Rahimic,Spahic,Hasagic .... Igraci koji treba da pokazu svojom igrom da zaista igraju srcem i da sve daju za ovu repku : Misimovic, Dzeko,Pjanic .
Kljucni igrac veceras Dzeko , ako on svojom igrom ,zalaganjem i stavom bude dao primjer svi ce za njim i onda je pitanje samo koliko golova cemo zabiti. Medjutim sumjnam da je on spreman da promijeni ritam igre poslije par mjeseci zajebavnja po terenu i glumenja zvijezde.
Mravac ce pokazati da nije dovoljno cijenjen kao igrac i mislim da ce veceras definitivno izbaciti Nadarevica iz prvih 11.
Veceras nazalost gubimo !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,