Hvala sportski prijatelju vama sve najbolje u nastavku sezoneEvolve je napisao/la:Prvo cu svratit ovdje. Čestitke
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- Jedina je steta sto sljedecu ne igraju Rodin i Bakrac
- Sabanadzovic - Odlican, najbolja njegova ikada za prvi tim
- Kvesa pomjeri se, dosao je Pavic
- Veca, vidis da mozes **** mater, majstore
- Zaimaga mangupe, volis je gurnut’ po liniji, zivotom
- Sabanadzovic - Odlican, najbolja njegova ikada za prvi tim
- Kvesa pomjeri se, dosao je Pavic
- Veca, vidis da mozes **** mater, majstore
- Zaimaga mangupe, volis je gurnut’ po liniji, zivotom
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
ovo je korektno i sportski... hvala i sretno dalje.Evolve je napisao/la:Prvo cu svratit ovdje. Čestitke
Ma ovakvoj pobjedi se ne gleda u zube, nema pojedinaca, večeras su svi bili na nivou i što je najvažnije - bili smo ekipa.
Bogičević pojeo zemlju nakon ulaska!
Bogičević pojeo zemlju nakon ulaska!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ova pobjeda dobija na tezini kad se uzmi u obzir da je ovo prvi poraz sirokom.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- kolezeljovac
- Kontakt:
15 dana ima da Oda ovo iskoristi da oderemo Radnik kuci, Mladost u gostima, mada Mladost nikad losija nije bila i onda 3 kuci zaredom....
Masala masala
Masala masala
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kontrasviju
- Kontakt:
U sljedećih pet kola igramo 4 kući, 1 u gostima. Kući protiv Radnika, Slobode, GOŠK-a i Čelika a u gostima protiv Mladosti.
Očekujem svih 15 bodova sa kojim bi pitarima ili lažnim Mostarcima pobjegli bar 5-6 bodova i tako se zacementirali na prvom mjestu.
Očekujem svih 15 bodova sa kojim bi pitarima ili lažnim Mostarcima pobjegli bar 5-6 bodova i tako se zacementirali na prvom mjestu.
1921
Ne mogu da vjerujem još da smo dobili 0-3 u Širokom. Ako su zbog onog remija protiv Krupe Oda i momci izvukli neke pouke, onda ovo danas je rezultat toga. Nadam se da se to odnosi i na buduće tekme.
Znači Bakrača nema naredne dvije tekme jer je direktan crveni?
Kao što reče Oda na ovom intervjuu na kraju meča, nama će pauza ipak dobro doći bez obzira na jedan ovakav fantastičan rezultat i dobru igru.
Realno već smo skoro dva mjeseca u pogonu, bez praktično ikakve pauze, sa dosta utakmica u ritmu srijeda-subota, neki igrači poput Krpića, Pavića i Čurjurića su iznijeli ova dva mjeseca, vakat je da malo dahnu dušom
Realno već smo skoro dva mjeseca u pogonu, bez praktično ikakve pauze, sa dosta utakmica u ritmu srijeda-subota, neki igrači poput Krpića, Pavića i Čurjurića su iznijeli ova dva mjeseca, vakat je da malo dahnu dušom
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da, nema ga, što znači samo jedno.braco je napisao/la:Ne mogu da vjerujem još da smo dobili 0-3 u Širokom. Ako su zbog onog remija protiv Krupe Oda i momci izvukli neke pouke, onda ovo danas je rezultat toga. Nadam se da se to odnosi i na buduće tekme.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne treba letiti pred rudu jbg, imperativ postoji al' sigurno neće biti lako, treba ići lagano tekmu po tekmu. Hoće li među ovim nabrojanim tekmama uletiti i neka Kup utakmica?kontrasviju je napisao/la:U sljedećih pet kola igramo 4 kući, 1 u gostima. Kući protiv Radnika, Slobode, GOŠK-a i Čelika a u gostima protiv Mladosti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da će Kemo igrat.Rokoko87 je napisao/la:Da, nema ga, što znači samo jedno.braco je napisao/la:Ne mogu da vjerujem još da smo dobili 0-3 u Širokom. Ako su zbog onog remija protiv Krupe Oda i momci izvukli neke pouke, onda ovo danas je rezultat toga. Nadam se da se to odnosi i na buduće tekme.
Znači Bakrača nema naredne dvije tekme jer je direktan crveni?![]()
Evo Ugljesa igra protiv partizana, zaboravio sam na njegovo postojanje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Je l' preko qurca igra ili drži vezni red Bačke?irfo je napisao/la:Evo Ugljesa igra protiv partizana, zaboravio sam na njegovo postojanje
- kolezeljovac
- Kontakt:
Moze neko gif napraviti proslave Zeca kod gola... Kad su ga gađali haha?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Boga mi stisla ih Backa ovih 10 minuta nastavka, imo Ugljesa jedan udarac glavom nezgodanRaonffa je napisao/la:Je l' preko qurca igra ili drži vezni red Bačke?irfo je napisao/la:Evo Ugljesa igra protiv partizana, zaboravio sam na njegovo postojanje
zakara preko qurca igra na drugoj strani
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Šteta što je Uglješa propuh u glavi, zna on lopte
Ustali se Zakara u prvih 11 Partizana yebi ti to, mada koliko vidim konkurencija možda nikad lošija tamo.irfo je napisao/la:Boga mi stisla ih Backa ovih 10 minuta nastavka, imo Ugljesa jedan udarac glavom nezgodanRaonffa je napisao/la:Je l' preko qurca igra ili drži vezni red Bačke?irfo je napisao/la:Evo Ugljesa igra protiv partizana, zaboravio sam na njegovo postojanje
zakara preko qurca igra na drugoj strani
Eeee ljepotani nasi da niste samo onoliko fulali protiv Krupe..
Svaka cast za veceras.
Svaka cast za veceras.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kontra, KrajinaTm87, Orvel, ultra1987, Zeljoo1921 i 62 gosta.