FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Momci cestitam
Sad ovih narednih pet kola samo pametno
Imali te Alpa
Remze ti tvoje
Sad ovih narednih pet kola samo pametno
Imali te Alpa
Remze ti tvoje
Ovdje Alpa jel me ko ziotra.Ma mosa lakapo,reko sam da uzimamo samo 2-1.
- svrakino1921
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Ovdje Alpa jel me ko ziotra.Ma mosa lakapo,reko sam da uzimamo samo 2-1.
Izvinjavam se na upadu na temu, zelim samo cestitai Zelji na pobjedi. Nek ste razvalili ona gowna. Pozz s Bilinog 
Čestitke na pobjedi. Bili ste bolji i zasluženo pobijedili, kao niko nikad na Pecari u BiH ligi. Svaka čast. 
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Bit ce zayebano bez Krpe i Bakrača protiv Radnika vjerovatno Veseli(ako nije ozb povreda)-Zajim-Zec
EDIT:Krpa ima 3 žuta
EDIT:Krpa ima 3 žuta
Sto nas Losmi osudi na Bogija naredne dvije tekme? 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Greška mislio sam da mu je treci
"Ponekad igrači pored svih uputa gledaju i igraju po svom. Nešto im 'klikne' i počnu igrati normalno".
Nadam se da ce se manje zaebavat jer mogu. Samo nek slusaju Odu.
Nadam se da ce se manje zaebavat jer mogu. Samo nek slusaju Odu.
Ko je Vernes Karavdić?
Na tmu četvrti golman uz Čemana, Fejzića i Vedrana.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Igrao za juniore u generaciji sa Sabanom i Harisom.Rokoko87 je napisao/la:Ko je Vernes Karavdić?
Dva žuta ima Krpa @cevap, negdje si se preračunao 
Rekoh ja već prije tekme sa Krupom, ovaj fudbal koji forsira Oda je atomski način za našu ligu, još kad imaš maksimalno naložene i koncentrisane igrače, koji usput posjeduju i određeni kvalitet, onda dobiješ ovo večeras.
Realno, možeš na prste jedne ruke nabrojati timove koji su igrali ovako lijepo za oko u zadnjih pet sezona naše lige, Zrinjski pod Bakom, kone pod Dženom, mada su oni tada imali baš prejaku ekipu sa klasnim individualcima, jedan od najjačih timova u čitavoj ligi od rata pa do dana današnjeg, i eto Željo pod Odom u njegova dva zadnja mandata. A epilog toga znate, trofeji.
Kikseva će uvijek biti, pisao sam poslije Krupe da ta dva izgubljena boda nisu nikakva tragedija, čak naprotiv da bi nam taj kiks mogao i koristiti u budućnosti ako budemo učili na greškama, a Odović je trener koji očigledno razumije i konta neke stvari, vidjeli smo to po večerašnjem sastavu i odabiru igrača.
Yebiga, za ovakav stil fudbala moraš biti 150% u utakmici, ne smije se biti nimalo statičan kao što su naši igrači bili protiv Krupe, kad tad može doći kazna.
Rekoh ja već prije tekme sa Krupom, ovaj fudbal koji forsira Oda je atomski način za našu ligu, još kad imaš maksimalno naložene i koncentrisane igrače, koji usput posjeduju i određeni kvalitet, onda dobiješ ovo večeras.
Realno, možeš na prste jedne ruke nabrojati timove koji su igrali ovako lijepo za oko u zadnjih pet sezona naše lige, Zrinjski pod Bakom, kone pod Dženom, mada su oni tada imali baš prejaku ekipu sa klasnim individualcima, jedan od najjačih timova u čitavoj ligi od rata pa do dana današnjeg, i eto Željo pod Odom u njegova dva zadnja mandata. A epilog toga znate, trofeji.
Kikseva će uvijek biti, pisao sam poslije Krupe da ta dva izgubljena boda nisu nikakva tragedija, čak naprotiv da bi nam taj kiks mogao i koristiti u budućnosti ako budemo učili na greškama, a Odović je trener koji očigledno razumije i konta neke stvari, vidjeli smo to po večerašnjem sastavu i odabiru igrača.
Yebiga, za ovakav stil fudbala moraš biti 150% u utakmici, ne smije se biti nimalo statičan kao što su naši igrači bili protiv Krupe, kad tad može doći kazna.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
https://fkzeljeznicar.ba/predstavljamo- ... ore/26702/LjoZee je napisao/la:Igrao za juniore u generaciji sa Sabanom i Harisom.Rokoko87 je napisao/la:Ko je Vernes Karavdić?
To je ta generacija
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hvala momci, smetnuo ja to skroz.
Mogu samo reći - Fejza, vakat je...
Mogu samo reći - Fejza, vakat je...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sportski,svaka cast vratili ste nam 0:3 od pretprosle sezone. Ovih 11 sto vam je igralo veceras i inace su kvalitetni decki i imate se cemu nadat.
Mi smo kao razbijena vojska ovih par kola,iz vise razloga..i zasluzeno ste nas zgazili.
Sretno dalje i sorry na upadu
Mi smo kao razbijena vojska ovih par kola,iz vise razloga..i zasluzeno ste nas zgazili.
Sretno dalje i sorry na upadu
Samo jedno ime
http://****/problem-za-odovica-z ... v-radnika/grbavicka je napisao/la:krpic ima 2 zuta, ne tri!
??
ŽELJEZNIČAR 1921
nebuloza... ima dva zuta... protiv zvijezde i sad dobio zuti....biceDUPLA je napisao/la:http://****/problem-za-odovica-z ... v-radnika/grbavicka je napisao/la:krpic ima 2 zuta, ne tri!
??
45515
Gledam sad na ovom snimku na BHT-u, svečana loža, Šiljak zajedno sa Ramovićem sjedi 
Kad vas je trebalo ostaviti u ligi kuknjava, a sad ****? Lijep rijecnik nema staFliX je napisao/la:Izvinjavam se na upadu na temu, zelim samo cestitai Zelji na pobjedi. Nek ste razvalili ona gowna. Pozz s Bilinog
It's better when it's live
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.