Moraju odraditi na brzaka 5 godina prepucavanja.Choose je napisao/la:Sta je ovo...nesmijes spomenuti Celik ni u kojem kontekstu sve licno svataju.
Allahami najjaci ste.
Btw jos jednom HVALA sto nas uzeste I vi imate udio u rastavljanju Sirokog na proste faktore.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
To ti ja pricam...
Ja vam se zahvaljujem a vi to svatate kao atak na likCe.
E svasta...ko tebe kamenom ti njega kruhom(ili ti ga hljebom).
Jos jedno bez zle namjere HVALA.
Voli Bog Zelju svog
Ko nas kamenom mi njega krompiromChoose je napisao/la:To ti ja pricam...
Ja vam se zahvaljujem a vi to svatate kao atak na likCe.
E svasta...ko tebe kamenom ti njega kruhom(ili ti ga hljebom).
Jos jedno bez zle namjere HVALA.
Ma sega druze, svaka reklama je dobra pa i ova
- robertkosar
- Kontakt:
Rano donosite zakljucke ima jos puno da se igraVirtu4l je napisao/la:Poraz u Zenici je najbolje što nam se desilo ove sezone. Svi zadovoljni, Zeničani i mi.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pročitaj ponovo šta sam napisao, polako, na slogove, možda shvatiš.robertkosar je napisao/la:Rano donosite zakljucke ima jos puno da se igraVirtu4l je napisao/la:Poraz u Zenici je najbolje što nam se desilo ove sezone. Svi zadovoljni, Zeničani i mi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- robertkosar
- Kontakt:
Nisam navijac vase miskina da nemogu skontatVirtu4l je napisao/la:Pročitaj ponovo šta sam napisao, polako, na slogove, možda shvatiš.robertkosar je napisao/la:Rano donosite zakljucke ima jos puno da se igraVirtu4l je napisao/la:Poraz u Zenici je najbolje što nam se desilo ove sezone. Svi zadovoljni, Zeničani i mi.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Milomir Odović sinonim je za fudbalsku ljepotu i trebao je Želji kao voda čovjeku u pustinji, da sa istom ekipom koju je Čelik nedavno posramio igra fudbal koji se kod nas rijetko doživljavao.
https://sportsport.ba/fudbal/zeljina-la ... ica/288759
https://sportsport.ba/fudbal/zeljina-la ... ica/288759
Pa naravno da nema bodova Real M.avenija je napisao/la:Dali bi tricu ko i Sarajevo sto je dalo.
Ovdje nema bodova real madridu ove sezone a siroki za onu sesticu zbog dujkovica ce primiti 3-4 komada.
Da se nije desila izmjena Jamak-Nikolic Sarajevo ne bi stvorilo priliku u zadnjih 10 minuta kao sto nisu stvorili prvih 80 minuta pa onda 3-4 100% sanse sto je ostavilo drugacini dojam jer je Ornek pogrjesio.
Kad Barselona BH fudbala nije uspjela uzeti 3 boda s kojim pravom bi se onda Real mogao nadati bodovima.
A I kad bi Real vidio da se Zenica izgradila k'o Real Madrid nebi ljudi imali srca da vas dobiju.
Voli Bog Zelju svog
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo Real MadridChoose je napisao/la:Pa naravno da nema bodova Real M.avenija je napisao/la:Dali bi tricu ko i Sarajevo sto je dalo.
Ovdje nema bodova real madridu ove sezone a siroki za onu sesticu zbog dujkovica ce primiti 3-4 komada.
Da se nije desila izmjena Jamak-Nikolic Sarajevo ne bi stvorilo priliku u zadnjih 10 minuta kao sto nisu stvorili prvih 80 minuta pa onda 3-4 100% sanse sto je ostavilo drugacini dojam jer je Ornek pogrjesio.
Kad Barselona BH fudbala nije uspjela uzeti 3 boda s kojim pravom bi se onda Real mogao nadati bodovima.![]()
A I kad bi Real vidio da se Zenica izgradila k'o Real Madrid nebi ljudi imali srca da vas dobiju.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pa mogli ste vi Odu vratit i bez poraza u Zenici ali valjda to tako kod vas ide, par mjeseci je Guardiola lično a onda ga otjerate kao i druge prije njega,.Virtu4l je napisao/la: Poraz u Zenici je najbolje što nam se desilo ove sezone. Svi zadovoljni, Zeničani i mi.
Dinamo - Rijeka 5 752
Celik - Sarajevo 10 000

Celik - Sarajevo 10 000
Kad je Siroki zadnji put primio tri komada na
svom terenu.Juce.
svom terenu.Juce.
Samo da je normalnija država, sve bi bilo u tom omjerutale07 je napisao/la:Dinamo - Rijeka 5 752
Celik - Sarajevo 10 000
![]()
![]()
I am coming
Izvještaj sa utakmice Široki-Željo
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice Široki-Željo
Svaka cast na ovim izvjestajima, mislim da je zeljo jedini koji ovo ovako radi.
Jesu li ovi momci placeni za ovo ili ?
al bas..moram reci da je i kiks protiv krupe promjenio neke stvari.Virtu4l je napisao/la:Poraz u Zenici je najbolje što nam se desilo ove sezone. Svi zadovoljni, Zeničani i mi.
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.