Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Budući broju jedan, ne zaslužujemo te
Ovaj Zverev nikad nece izgleda dalje od 1/8 na GS i da on bude zamjena za ove GOAT-e pa nema sanse, oni au u njegovim godinama harali tourom
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Čemu? Pa bolje da igra protiv mušterije Federera nego protiv dečka koji ga je dobio 2 puta u dva meča.AA23 je napisao/la:Spor start Rogera, ali odškolovao Nika kasnije.
Ponadali se Đovakovci iznenađenju, zipa da ne bude kakvo kasnije
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Ma Kirdzo da hoce biti ozbiljan sezonu dvije i da se posveti tenisu 120%, on bi bio najblizi tome da upane medju ovu trojku. Kakav Zverev i njegova psiha.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Steta je jbg al frajer nikad nece bit ozbiljan teniser.LEO10 je napisao/la:Ma Kirdzo da hoce biti ozbiljan sezonu dvije i da se posveti tenisu 120%, on bi bio najblizi tome da upane medju ovu trojku. Kakav Zverev i njegova psiha.
kod njega nije problem psiha, već fizička sprema. lik se redovno raspadne u 4. i 5. setu. uznapredovao je u zadnje 2 godine, u početku karijere je izgledao kao glista. sad već ima poneki mišić na tijelu.Nail for Real je napisao/la:Ovaj Zverev je mozda psiholoski najnestabilniji igrac na touru od ovih top igraca. Puca pod pritiskom lako. A Kolja je baaaaad man.
- Nail for Real
- Kontakt:
A vjerovatno to ide skupa, cim nema samopouzdanja u svoje udarce...BigDaddy je napisao/la:kod njega nije problem psiha, već fizička sprema. lik se redovno raspadne u 4. i 5. setu. uznapredovao je u zadnje 2 godine, u početku karijere je izgledao kao glista. sad već ima poneki mišić na tijelu.Nail for Real je napisao/la:Ovaj Zverev je mozda psiholoski najnestabilniji igrac na touru od ovih top igraca. Puca pod pritiskom lako. A Kolja je baaaaad man.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Bravo majstore citas mi misli. Talentom je iznad ovih svih drkarosa i to svjetlosnim godinama. On ce ko Vavrija onako nadoci tam iza 26e tek.LEO10 je napisao/la:Ma Kirdzo da hoce biti ozbiljan sezonu dvije i da se posveti tenisu 120%, on bi bio najblizi tome da upane medju ovu trojku. Kakav Zverev i njegova psiha.
Sinoc sam maksuz legao ranije i ustao da gledam Arinu sisaru!
Al nije to nista kakav je ova talenat ne bi me cudilo da 22 meca sad u nizu dobije. Ima sve prejaku servu (cak i drugu), forhend extra prodoran, bekend, zna se branit, mrezu igrat. Jos igra u dublovima, cura je neunistiva i neumorna!
Usput malo pogledo i Noleta kako je prosuo mozak onom cirkusantu!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Gasquet je brutalno talentiran teniser koji nikada nije ispunio ono sto je u juniorskim danima obecavao. Npr u juniorima 2002 godine uzeo AO i RG, prvi je teniser koji je s 15 godina dobio mec na touru i time postao najmladji kojem je to uspjelo. Sjecam se kada je kao tinejdzer dobio Federera u Monte Carlu koji je tada bio prvi teniser svijeta.Effenberg je napisao/la:Bravo majstore citas mi misli. Talentom je iznad ovih svih drkarosa i to svjetlosnim godinama. On ce ko Vavrija onako nadoci tam iza 26e tek.LEO10 je napisao/la:Ma Kirdzo da hoce biti ozbiljan sezonu dvije i da se posveti tenisu 120%, on bi bio najblizi tome da upane medju ovu trojku. Kakav Zverev i njegova psiha.
Sinoc sam maksuz legao ranije i ustao da gledam Arinu sisaru!Nalupala je Kvitovu samo tako i sad ce imati priliku da osveti sunarodnjakinju Sasnovich koja je izgubila brutalno od Osake koja je dobila cak 22 gema u nizu!
Al nije to nista kakav je ova talenat ne bi me cudilo da 22 meca sad u nizu dobije. Ima sve prejaku servu (cak i drugu), forhend extra prodoran, bekend, zna se branit, mrezu igrat. Jos igra u dublovima, cura je neunistiva i neumorna!![]()
![]()
Usput malo pogledo i Noleta kako je prosuo mozak onom cirkusantu!Meni samo nije jasno kako ovaj Gaske trola tolike dobro plasirane tenisere i uspije ih proci. Ono je nikakav igrac i extra je bitno da ga je Nole postavio na njegovo pravo mjesto. Sad je Fedalovic QF neminovno i milijardu posto definitivno.
Imas na yt gdje je derao i Djokovica i Nadala u juniorskim danima, ali jbg nikad nije ispunio ocekivanja, pogotovo francuza, on je vec sa 9 godina visio po naslovnicama u Francuskoj.
27.10.2020
Gasquetu je kokain bio vazniji od tenisa
Sinoc je gruzijac pruzio vise nego odlican otpor Nadalu, ja sam uzivao u tenisu koji je bio na vrhunskom nivou. Kakav bekend kros ima gruzijac to je cudo jedno, al sa druge strane sta je Nadal stizao i poentirao je isto bilo ravno cudu.
E sad sinoc me iznenadio pozitivno Theim koji je odskolovao Kevina i u 1/4 imamo reprizu ginala RG, da li i sta moze Theim je nepoznanica, ali da je Nadal ranjiv pokazali su Kachanov u sinoc Basilashvili. Ako Theim bude na nivou sinocnjeg meca gkedacemo odlicno 1/4 sa puno odlicnih poena.
Sto se dns tice ocekujem pobjede Keia, Novaka, Marina i Fedexa.
E sad sinoc me iznenadio pozitivno Theim koji je odskolovao Kevina i u 1/4 imamo reprizu ginala RG, da li i sta moze Theim je nepoznanica, ali da je Nadal ranjiv pokazali su Kachanov u sinoc Basilashvili. Ako Theim bude na nivou sinocnjeg meca gkedacemo odlicno 1/4 sa puno odlicnih poena.
Sto se dns tice ocekujem pobjede Keia, Novaka, Marina i Fedexa.
neznam je li ko gledo rafin intervju na eurosportu kod alexa corretje ... nisam odavno vidio rafu da kaže "razbiću ga, on ne može na betonu da se namjesti na moje lopte... pod uslovom da budem igrao dovoljno agresivno on neće imati vremena za to"
milion posto je ubijeđen u svoju pobjedu!
To misli na Theima? Pa to sad moze biti samo dodati motiv Theimu da mu dokaze suprotno, ma da sanse za to su minimalnejestamaji je napisao/la:neznam je li ko gledo rafin intervju na eurosportu kod alexa corretje ... nisam odavno vidio rafu da kaže "razbiću ga, on ne može na betonu da se namjesti na moje lopte... pod uslovom da budem igrao dovoljno agresivno on neće imati vremena za to"![]()
da, protiv thiema
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sad ce Thiem da popizdi, nafura se i izgubi 3:0
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I osvoji čitavih 5 gameova.VGS je napisao/la:Sad ce Thiem da popizdi, nafura se i izgubi 3:0
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
6:1, 6:3, 6:1Unofficialpage je napisao/la:I osvoji čitavih 5 gameova.VGS je napisao/la:Sad ce Thiem da popizdi, nafura se i izgubi 3:0
Pa svjestan je i Rafa da od ovoga nikad neće biti igrača van šljake, nema tu ništa loše. Zamisli kakav moraš biti da Nadal doziva svoju agresivnost protiv tebe.jestamaji je napisao/la:neznam je li ko gledo rafin intervju na eurosportu kod alexa corretje ... nisam odavno vidio rafu da kaže "razbiću ga, on ne može na betonu da se namjesti na moje lopte... pod uslovom da budem igrao dovoljno agresivno on neće imati vremena za to"![]()
Thiem jeste odigrao solidan turnir do sada, ali ako ponovi rezultat Basilashvilia, ili pogotovo Khachanova protiv Rafe, nek se šuta nogom u gu*icu.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Nail for Real
- Kontakt:
Najvise set da mu uzme.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.