sta bi osim napravio od zelje da ima iza sebe prave ljude , dobru logistiku i pristojne finansije , to bi bilo strasno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Šta ćeš "toliki nam je jorgan" , bitno je da se ciljano dovode igrači, nađu se tu uvijek neki koji ne zahtjevaju extra uslove, a ispostavi se da su nama baš po mjeri.pile87 je napisao/la:Imali smo dogovor sa nekim igracima ako ne nadju angazman vani da dodju nama takav je bio i dogovor sa Colicem izmedju ostalog osmanagicem i dzafic je dolazio na pregovore prije potpisa za celik ali je trazi posebne uslove,v jerujem da ce na polusezoni biti slicna situacija.ellaxaz je napisao/la:Većinom kad se priča da je sve dogovoreno, od toga ne bude ništa, al' zato dođu neki igrači bez puno pompe,
a pokažu se kao odlične investicije npr. Vasilić, Čolić, Bogićević, Marković...
Mada se za Čolića govorkalo i ranije, onda je bilo sve propalo.
tacno tako.ellaxaz je napisao/la:Šta ćeš "toliki nam je jorgan" , bitno je da se ciljano dovode igrači, nađu se tu uvijek neki koji ne zahtjevaju extra uslove, a ispostavi se da su nama baš po mjeri.pile87 je napisao/la:Imali smo dogovor sa nekim igracima ako ne nadju angazman vani da dodju nama takav je bio i dogovor sa Colicem izmedju ostalog osmanagicem i dzafic je dolazio na pregovore prije potpisa za celik ali je trazi posebne uslove,v jerujem da ce na polusezoni biti slicna situacija.ellaxaz je napisao/la:Većinom kad se priča da je sve dogovoreno, od toga ne bude ništa, al' zato dođu neki igrači bez puno pompe,
a pokažu se kao odlične investicije npr. Vasilić, Čolić, Bogićević, Marković...
Mada se za Čolića govorkalo i ranije, onda je bilo sve propalo.
rtm86 je napisao/la:JET TRAIN
Ako igraci ponove igru iz Mostara,a nadam se da hoce ja vjerujem u pobjedu. Pokazali smo ozbiljnost i pribranost protiv veoma dobrog celika kad nam je bio los dan,tako da mislim da sa slavijom nece biti problema.Samo bezobrazno i muski!lottdogg je napisao/la:sad imamo dosta vremena da se pripremimo za utakmicu sa slavijom , mislim da je ovo idealna prilika da donesemo nova 3 boda sa gostovanja i to protiv po mom skromnom misljenu nikad slabije slavije , a ujedno i prilika da vidimo na kakvu ce se taktiku bazirati brko sad kad je popovic suspendovan i da onda ocjenimo kakva je igra zelje sa i bez lazara.
veliki broj nas , igraci srcano na terenu i 3 boda nosimo sa sobom ka federaciji
titula2010 je napisao/la:Ako igraci ponove igru iz Mostara,a nadam se da hoce ja vjerujem u pobjedu. Pokazali smo ozbiljnost i pribranost protiv veoma dobrog celika kad nam je bio los dan,tako da mislim da sa slavijom nece biti problema.Samo bezobrazno i muski!lottdogg je napisao/la:sad imamo dosta vremena da se pripremimo za utakmicu sa slavijom , mislim da je ovo idealna prilika da donesemo nova 3 boda sa gostovanja i to protiv po mom skromnom misljenu nikad slabije slavije , a ujedno i prilika da vidimo na kakvu ce se taktiku bazirati brko sad kad je popovic suspendovan i da onda ocjenimo kakva je igra zelje sa i bez lazara.
veliki broj nas , igraci srcano na terenu i 3 boda nosimo sa sobom ka federaciji
Nema Laze,ali nema ni njima tolike sudijske podrske koju su imali,pa ce nam biti puno lakse,mada oni zive za tu utakmicu sa nama i tada su nafurani 100%.Kako se proti Regoje moze igrati nego u kost1lottdogg je napisao/la:titula2010 je napisao/la:Ako igraci ponove igru iz Mostara,a nadam se da hoce ja vjerujem u pobjedu. Pokazali smo ozbiljnost i pribranost protiv veoma dobrog celika kad nam je bio los dan,tako da mislim da sa slavijom nece biti problema.Samo bezobrazno i muski!lottdogg je napisao/la:sad imamo dosta vremena da se pripremimo za utakmicu sa slavijom , mislim da je ovo idealna prilika da donesemo nova 3 boda sa gostovanja i to protiv po mom skromnom misljenu nikad slabije slavije , a ujedno i prilika da vidimo na kakvu ce se taktiku bazirati brko sad kad je popovic suspendovan i da onda ocjenimo kakva je igra zelje sa i bez lazara.
ma protiv ovakvih ekipa se samo moze pobjediti ako odmah krenemo drsko u kost , problem ce biti sto nema lazara , a ne moze rovcanin da se tuce sa onim drvosjecama kako to lazar zna , al brko ce smisliti nesto kao i uvijek i abd obradovat nas po ko zna koji put
Regoje je nase dijete nazalost pa se napali ko ukrainka protiv nas!titula2010 je napisao/la:Nema Laze,ali nema ni njima tolike sudijske podrske koju su imali,pa ce nam biti puno lakse,mada oni zive za tu utakmicu sa nama i tada su nafurani 100%.Kako se proti Regoje moze igrati nego u kost1
nikad_izvini je napisao/la:Biće zajebano sa papcima. Nafuraju se seljaci na ŽeljuBiće zanimljiva postavka bez Lazara. Ko će igrati napadača. Rowa ili Čolić. Sumnjam da će Pehilj iili Nikolić dobiti priliku. Svrake i dalje nema. Također je upitno da li je Radovanović potpuno spreman. Ne bi bilo dobro da se povrijedi protiv Slavije, onda belaj protiv njanja. Stanić i E.Čolić baš i nisu neka rješenja za lijevog beka. Također je upitno hoće li Višća početi od prve minute. Mnogo je dilema
![]()
Šeha je nakon lošije utakmice protiv Borca vratio samopouzdanje, odlično je branio protiv Čelika. Po meni, igrač utakmice. Također se nadam da će Zeba, napokon, proigrati u gostima. Doduše, samo neka proigra na derbiju i sve mu opraštamKerla je strašan. Zajebo je stvar al se dokazao
---------------------------Šehić---------------------
Marković------Kerla-----Mešić------Radovanivić/Stanić/Čolić E(ako bude igrao beka onda vjerovatno Rowa ide u napad)
----------------Savić-------Ćulum/Perak-----------------
------Bešlija------Zeba----------Višća/Stanić/Čolić-----------
-----------------Rowa/Čolić E------------
![]()
Raznorazne kombinacije su u opticaju
Nikolic nece sigurno jer je jos uvijek povrijedjen...krajina fazoni...nikad_izvini je napisao/la: Sumnjam da će Pehilj iili Nikolić dobiti priliku.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa jel moguće da je toliko glup. Ako je ovo istina onda ga otjerati, ne znam, spalit mu papirenick je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Biće zajebano sa papcima. Nafuraju se seljaci na ŽeljuBiće zanimljiva postavka bez Lazara. Ko će igrati napadača. Rowa ili Čolić. Sumnjam da će Pehilj iili Nikolić dobiti priliku. Svrake i dalje nema. Također je upitno da li je Radovanović potpuno spreman. Ne bi bilo dobro da se povrijedi protiv Slavije, onda belaj protiv njanja. Stanić i E.Čolić baš i nisu neka rješenja za lijevog beka. Također je upitno hoće li Višća početi od prve minute. Mnogo je dilema
![]()
Šeha je nakon lošije utakmice protiv Borca vratio samopouzdanje, odlično je branio protiv Čelika. Po meni, igrač utakmice. Također se nadam da će Zeba, napokon, proigrati u gostima. Doduše, samo neka proigra na derbiju i sve mu opraštamKerla je strašan. Zajebo je stvar al se dokazao
---------------------------Šehić---------------------
Marković------Kerla-----Mešić------Radovanivić/Stanić/Čolić E(ako bude igrao beka onda vjerovatno Rowa ide u napad)
----------------Savić-------Ćulum/Perak-----------------
------Bešlija------Zeba----------Višća/Stanić/Čolić-----------
-----------------Rowa/Čolić E------------
![]()
Raznorazne kombinacije su u opticaju
cuo sam neke mahalske da je kerla nesto dogovorio i da je to doslo do osima,ako je to istina vjerovatno na kerlu mozemo zaboravit,cisto sumnjam da ce ga pustit da igra
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dofu, JavierBosnia, ritam21 i 41 gost.