1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice Široki-Željo
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- MocMahale444
Re: Premijer liga BiH - općenito
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Napisa post i greskom obrisa na telefonutareizo je napisao/la: nisam doso da se prepucavam vec da nesto korektno napisem
@ tale prvo pozz za tebe braete ,al samo pokusaj da se nades u situaciji da ti vodis ekipu od 700 ljudi i da ti nakon onog sranja uleti komandir il sta ti ja znam ko i kaze "ako se sta slicno desi za sve ces ti biti kriv" sta bi ti uradio (necu sad da ulazim u to da li je jedan ili vise odgovorno za ponasanje na tribini,i fol moglo se o tome prije incidenta popricat) al sam siguran da ti nebi bio svejedno
@ evolution prvo pozz pa onda mi reci dali mi ubacismo topovski u blizinu kovaceviva( da bila je baklja da se razumjemo ne opravdavam ni to,al "lik" je odmah izbacen s tribine)
Svaki baceni topovski je dizao sjever, sto znaci da su to odobravali, nssto nisam primjetio da je bilo nekog koskanja nakon topovskih. Zasto ti isti koji su rekli da se sjedne nisu rekli da se ne bacaju topovski, moze jedan zalutati pa hajde i dva ali tri, cetiri tesko. Znaci da je bilo planski.
Pa momak im je stradao na njihovoj tribini zbog topovskog, sta trebada padne mrtva glava da se spametuje neko?
Samo pretres do gole koze, bilo kakva pirotehnika nema dvije godine na utakmicu plus novcana kazna od par hiljada KM, pa izvoli ako si mudonja. Svi bi da se J*** a da im ne udje!
Bakljade vatrometi samo organizovano gdje se zna ko sta kako, bilo kakav zajeb nema godinu dana na tribini ni cigaretu zapaliti.
Zasto neko ko dodje na utakmicu treba da strahuje?
Navija, uzivaj, ispusti ventil al nemoj da nekog mora mati posjecivati u bolnici ili jos gore na nekom drugom mjestu.
1921ba je napisao/la:Volonterski, sve iz ljubavi.tale07 je napisao/la:1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice Široki-Željo
Svaka cast na ovim izvjestajima, mislim da je zeljo jedini koji ovo ovako radi.
Jesu li ovi momci placeni za ovo ili ?
- Gradonacelnik
- Kontakt:
A dvije pokušali kupiti, pa im lova otišla niz miljacku.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Lova otišla za majice te tisuće i tisuće navijača pred Vječnom vatrom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Javnost u Bosni i Hercegovini potresle su današnje vijesti o namještanju utakmica za koje su osumnjičeni fudbaleri Zvijezde 09 Nemanja Vejnović i Ibrahim Škahić.
Predsjednik tima, Boris Stanišić, optužio je putem medija svoje fudblere da su uključeni u namještanje utakmica, a to je sve otišlo sada i korak dalje.
Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, pomenuti fudbaleri su uključeni u namještanje tačnih rezultata u proteklih pet duela ovog tima, za što su dobili odgovarajuću novčanu naknadu.
“U telefonu jednog od njih našli smo poruke, gdje im se nudi 1.000 KM da “ne zapinju” previše na utakmicama i traže da rezultati na tim utakmicama budu namješteni. Svih pet posljednjih utakmica koje smo izgubili došli su rezultatom koji su bili traženi putem tih poruka”, rekao je izvor iz Zvijezde, koji je želio da ostane anoniman.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prisonbreak
- Kontakt:
Sarajevo, Zeljo, Celik, Zrinjski i Tuzla 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
ma Tuzla i ljože garantprisonbreak je napisao/la:Sarajevo, Zeljo, Celik, Zrinjski i Tuzla
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne bi Aza on je musliman, organizuje iftare. Sram te i stid bilo.prisonbreak je napisao/la:Sarajevo, Zeljo, Celik, Zrinjski i Tuzla
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- firefirefirely
- Kontakt:
E jbg sad na 5 utakmica tacne rezultate odradila dva igraca.. i dali golove zelji sarajevu i zrinji....
Ko zna možda je zbir golova.firefirefirely je napisao/la:E jbg sad na 5 utakmica tacne rezultate odradila dva igraca.. i dali golove zelji sarajevu i zrinji....
- firefirefirely
- Kontakt:
Jedno je zbir golova, drugo je tacan rezultatPenaltiky je napisao/la:Ko zna možda je zbir golova.firefirefirely je napisao/la:E jbg sad na 5 utakmica tacne rezultate odradila dva igraca.. i dali golove zelji sarajevu i zrinji....
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma ko ce znati sta se stimalo, al ocigledno da jest.
oba su stoperi jbgfirefirefirely je napisao/la:E jbg sad na 5 utakmica tacne rezultate odradila dva igraca.. i dali golove zelji sarajevu i zrinji....
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa izjavio je cupo, da se golman sklanja od lopte hahahDenchiNL je napisao/la:oba su stoperi jbgfirefirefirely je napisao/la:E jbg sad na 5 utakmica tacne rezultate odradila dva igraca.. i dali golove zelji sarajevu i zrinji....treba i golmana pretrest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E sad im lupi kaznu od -6 bodova, ovu dvojicu kazni i ćao.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 sep 2018, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
a jbg nema poruka na to mislim , može i samo biti loš...prisonbreak je napisao/la:Pa izjavio je cupo, da se golman sklanja od lopte hahahDenchiNL je napisao/la:oba su stoperi jbgfirefirefirely je napisao/la:E jbg sad na 5 utakmica tacne rezultate odradila dva igraca.. i dali golove zelji sarajevu i zrinji....treba i golmana pretrest
Ma nisu oni mogli rezultat namjestiti,hajde ok neki zbroj golova pa da se sklanjaju sto vise i to je ok.Ali bas tacan rezultat to jok.
E sad jedino da su ti sto su placali to,odigravali vise tacnih rezultata pa da jedan prodje sa nekim vecim brojem golova to bi mozda i moglo.
E sad jedino da su ti sto su placali to,odigravali vise tacnih rezultata pa da jedan prodje sa nekim vecim brojem golova to bi mozda i moglo.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 sep 2018, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa Morto nije mozda Zvijezda kriva, nemos njima lupiti kao kolektivu, dobit ce ovi zabrani mozda godinu dana i cao
Neće do NG iz minusa izaćMortemHz je napisao/la:E sad im lupi kaznu od -6 bodova, ovu dvojicu kazni i ćao.
Jedno je novinarska insinuacija,a drugo provjerena informacija.firefirefirely je napisao/la:Jedno je zbir golova, drugo je tacan rezultatPenaltiky je napisao/la:Ko zna možda je zbir golova.firefirefirely je napisao/la:E jbg sad na 5 utakmica tacne rezultate odradila dva igraca.. i dali golove zelji sarajevu i zrinji....
Kontas.
Voli Bog Zelju svog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.