Tako je uvijek protiv Krupe i Radnika, ako nema prijenosa zivota mi informacije dobijes ne na kapaljku nego ih nema, osim sto ovdje napisu tokom 90min u txt prijenosu ukupno 6 recenica ukljucujuci kad je pocela tekma i kad je zavrsila.Hans je napisao/la:Koliko nam je liga banana, mozemo zakljuciti iz cinjenice da nigdje nema na Youtube-u sazetka utakmice aktualnog prvaka lige. Pronasao sam jedva BHT-ov sazetak, ukupnog trajanja oko 30 sekumdi, dakle 3 gola po 10 sekundi. O kvaliteti snimka da ne pricam, na tu temu je sve vec receno
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
NK Široki Brijeg
Reko bi da je prosjek oko tri miliona KM po klubu.prisonbreak je napisao/la:CZ da 40 miliona KM na funkcionisanje kluba godisnje, da li svi klubovi bar u pola toliko potrose u PL BIH?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Evolve je napisao/la:Tako je uvijek protiv Krupe i Radnika, ako nema prijenosa zivota mi informacije dobijes ne na kapaljku nego ih nema, osim sto ovdje napisu tokom 90min u txt prijenosu ukupno 6 recenica ukljucujuci kad je pocela tekma i kad je zavrsila.Hans je napisao/la:Koliko nam je liga banana, mozemo zakljuciti iz cinjenice da nigdje nema na Youtube-u sazetka utakmice aktualnog prvaka lige. Pronasao sam jedva BHT-ov sazetak, ukupnog trajanja oko 30 sekumdi, dakle 3 gola po 10 sekundi. O kvaliteti snimka da ne pricam, na tu temu je sve vec receno
U pravu si, samo sto se to kod Radnika rjedje dogadja, kad ga svako kolo netko prenosi
- prisonbreak
- Kontakt:
Da li se i za jedan klub zna tacna informacija, bas bi bilo zanimljivo malkice uporediti.Penaltiky je napisao/la:Reko bi da je prosjek oko tri miliona KM po klubu.prisonbreak je napisao/la:CZ da 40 miliona KM na funkcionisanje kluba godisnje, da li svi klubovi bar u pola toliko potrose u PL BIH?
Mislim da nema niko veci od 5 miliona ove sezone.
A dok neke ekipe maksimalno po milion.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
On je neprikosnoveni penetrator, šta da ti pričam.grbavicka je napisao/la:rokoko, nemoj vise... morto nece moci spavati veceras...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Mislim nekako da Gabela i Mladost imaju najmanji budžet. Najveći Sarajevo, Zrinjski, Želješčar, iza Široki, Sloboda, Čelik, Sisojini. Radnik, Krupa, Zvijezda mislim da imaju pomale budžete.prisonbreak je napisao/la:Da li se i za jedan klub zna tacna informacija, bas bi bilo zanimljivo malkice uporediti.Penaltiky je napisao/la:Reko bi da je prosjek oko tri miliona KM po klubu.prisonbreak je napisao/la:CZ da 40 miliona KM na funkcionisanje kluba godisnje, da li svi klubovi bar u pola toliko potrose u PL BIH?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam pratio nekad naše na textualnom, fakat napišu svake 2-3 minute šta se dešava, od najmanje stvari. Nije loše ako nemaš apsolutno nikakvu alternativu.Evolve je napisao/la:Tako je uvijek protiv Krupe i Radnika, ako nema prijenosa zivota mi informacije dobijes ne na kapaljku nego ih nema, osim sto ovdje napisu tokom 90min u txt prijenosu ukupno 6 recenica ukljucujuci kad je pocela tekma i kad je zavrsila.Hans je napisao/la:Koliko nam je liga banana, mozemo zakljuciti iz cinjenice da nigdje nema na Youtube-u sazetka utakmice aktualnog prvaka lige. Pronasao sam jedva BHT-ov sazetak, ukupnog trajanja oko 30 sekumdi, dakle 3 gola po 10 sekundi. O kvaliteti snimka da ne pricam, na tu temu je sve vec receno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kružila je priča da je nama budžet bio oko 7 miliona maraka kad smo osvojili ligu. Ne znam koliko ima istine u tome.prisonbreak je napisao/la:Da li se i za jedan klub zna tacna informacija, bas bi bilo zanimljivo malkice uporediti.Penaltiky je napisao/la:Reko bi da je prosjek oko tri miliona KM po klubu.prisonbreak je napisao/la:CZ da 40 miliona KM na funkcionisanje kluba godisnje, da li svi klubovi bar u pola toliko potrose u PL BIH?
6+ i probili smo ga dolaskom Ješića i njegovim raskidima sa kordonom igrača, neki su bili u klubu možda mjesec....MortemHz je napisao/la:Kružila je priča da je nama budžet bio oko 7 miliona maraka kad smo osvojili ligu. Ne znam koliko ima istine u tome.prisonbreak je napisao/la:Da li se i za jedan klub zna tacna informacija, bas bi bilo zanimljivo malkice uporediti.Penaltiky je napisao/la: Reko bi da je prosjek oko tri miliona KM po klubu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prisonbreak
- Kontakt:
I to je vjerovatno najveci budzet ikada u PL BIH 
Nije vam trenutno sigurno ni 5.
Zrinjski mozda sad ima 5 pitanje i to.
Zeljo kao i vi, ostalo je sve tanko.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
2 na 1 I ponovo ih izdominira.Rokoko87 je napisao/la:On je neprikosnoveni penetrator, šta da ti pričam.grbavicka je napisao/la:rokoko, nemoj vise... morto nece moci spavati veceras...
Voli Bog Zelju svog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne vjerujem da je preko 3-4 sada i pored akademije.prisonbreak je napisao/la:I to je vjerovatno najveci budzet ikada u PL BIH
Otprilike a mislim da sam blizu sigurno. Recimo zadnje zri sezone..Željo 3do 3,5 miliona, Zrinjski oko 3, Sarajevo 2,5, Široki 2,5. Gošk. Radnik Krupa oko 1 Milion ili nešto manje.
Ni blizumiki651 je napisao/la:Otprilike a mislim da sam blizu sigurno. Recimo zadnje zri sezone..Željo 3do 3,5 miliona, Zrinjski oko 3, Sarajevo 2,5, Široki 2,5. Gošk. Radnik Krupa oko 1 Milion ili nešto manje.
Barem sto se tice ovih vodecih klubova. Je li mislite na budzete klubova ukupno ili samo prva momcad?
It's better when it's live
-
UltrasZenica
- Kontakt:
Pa bas zbog toga sto nam je liga lose medijski popraćena i jest banana.Hans je napisao/la:Koliko nam je liga banana, mozemo zakljuciti iz cinjenice da nigdje nema na Youtube-u sazetka utakmice aktualnog prvaka lige. Pronasao sam jedva BHT-ov sazetak, ukupnog trajanja oko 30 sekumdi, dakle 3 gola po 10 sekundi. O kvaliteti snimka da ne pricam, na tu temu je sve vec receno
U globalu, održavanje, prevoz, stručni štab, mlađe ekipe, dobavljači...hlive je napisao/la:Ni blizumiki651 je napisao/la:Otprilike a mislim da sam blizu sigurno. Recimo zadnje zri sezone..Željo 3do 3,5 miliona, Zrinjski oko 3, Sarajevo 2,5, Široki 2,5. Gošk. Radnik Krupa oko 1 Milion ili nešto manje.![]()
Barem sto se tice ovih vodecih klubova. Je li mislite na budzete klubova ukupno ili samo prva momcad?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
S kakvom ti informacijom raspolažeš?Penaltiky je napisao/la:U globalu, održavanje, prevoz, stručni štab, mlađe ekipe, dobavljači...hlive je napisao/la:Ni blizumiki651 je napisao/la:Otprilike a mislim da sam blizu sigurno. Recimo zadnje zri sezone..Željo 3do 3,5 miliona, Zrinjski oko 3, Sarajevo 2,5, Široki 2,5. Gošk. Radnik Krupa oko 1 Milion ili nešto manje.![]()
I nabavljaciPenaltiky je napisao/la:U globalu, održavanje, prevoz, stručni štab, mlađe ekipe, dobavljači...hlive je napisao/la:Ni blizumiki651 je napisao/la:Otprilike a mislim da sam blizu sigurno. Recimo zadnje zri sezone..Željo 3do 3,5 miliona, Zrinjski oko 3, Sarajevo 2,5, Široki 2,5. Gošk. Radnik Krupa oko 1 Milion ili nešto manje.![]()
tuzlanska Sloboda
Onda je to proracun kompletnog klubaPenaltiky je napisao/la:U globalu, održavanje, prevoz, stručni štab, mlađe ekipe, dobavljači...hlive je napisao/la:Ni blizumiki651 je napisao/la:Otprilike a mislim da sam blizu sigurno. Recimo zadnje zri sezone..Željo 3do 3,5 miliona, Zrinjski oko 3, Sarajevo 2,5, Široki 2,5. Gošk. Radnik Krupa oko 1 Milion ili nešto manje.![]()
I onda niste ni blizu. Tada vam je poredak ovakav (od najveceg prema dolje za ova 4 kluba)
1. Sarajevo
2. Zrinjski
3. Zeljo
4. Siroki
...
It's better when it's live
Pa na cijele klubove i mislimo. Recimo za Zrinjski znamo da dobije 200 K maraka od EP, koliko su u Evropi uzeli, znači samo tu oko 2 miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.