La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Slomi covjek ruku yebote.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
-
celikmilan
- Kontakt:
Drugi put zaredom.Kanye je napisao/la:Slomi covjek ruku yebote.
Ronaldo kupio Valjadolid. Biće zanimljivo pratiti situaciju oko kluba, valjda im donese neki napredak.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Fikret1946
- Kontakt:
Kakva epska nepravda prema Messiu da ga nema medju top 3. Ne kontam zbog cega toliki hype oko Modrica za proslu sezonu. Do februara ga nigdje nije bilo,poceo igrat dobar fudbal oko polufinala lige prvaka i to je to sto se tice kluba. Sto se tice repke dobar u grupnoj fazi,los protiv Danske (umalo ih kostao ispadanja), protiv Rusije dobar u produzecima dok ga u polufinalu i finalu nigdje nije bio. Mandzukic je bolje za klasu odigrao tu knockout fazu( zabio gol u svakoj tekmi),a Rakitic bez dileme bio najbolji igrac vatrenih sto se tice ukupnog dojma.
Nije da hejtam Luku, ali imao je i boljih sezona,a Messi gorih pa se ovo nije desavalo,sumnjivo u najmanju ruku.
Niko od ove trojice nije zasluzio da osvoji.
Nije da hejtam Luku, ali imao je i boljih sezona,a Messi gorih pa se ovo nije desavalo,sumnjivo u najmanju ruku.
Niko od ove trojice nije zasluzio da osvoji.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa svi, osim zagrženih ljubitelja mišića i odraza, jasno vide ko je najbolji na planeti čak i kad je u šetačkom modeu. Uostalom kome trebaju komercijalizovane nagrade da bi znao ko je uistinu najbolji. Messi sam radi ono što Luka i Rona kombinovano rade.Čovjek je više vezni igrač nego napadač.I koliko puta dolazi na 40m od svog gola da bi započeo napade. Jer su Busquets i Rakitić najčešće nesposobni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fikret1946
- Kontakt:
Treba napomenuti da je Luki i poklonjena nagrada najboljeg igraca na SP. Hazard,Mbappe,Varane.
Sve igraci koji su za klasu odigrali bolje prvenstvo i odigrali vise boljih utakmica.
Iniesta se ovoliko nikad nije gurao,a Iniesta je bio klasa iznad Modrica.
Sve igraci koji su za klasu odigrali bolje prvenstvo i odigrali vise boljih utakmica.
Iniesta se ovoliko nikad nije gurao,a Iniesta je bio klasa iznad Modrica.
Perez bro 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Otisao Ronaldo, sad kmece zbog Luke 
Ide zlatna lopta Lukici u eri Messija i Ronalda, samo potvrda koliko je ustvari velik
Ide zlatna lopta Lukici u eri Messija i Ronalda, samo potvrda koliko je ustvari velik
Dugogodišnji Ronini jahači se polako prebacuju na Lukino spolovilo 
A inace mesievi pussylickeri ista meta isto odstojanjelet3 je napisao/la:Dugogodišnji Ronini jahači se polako prebacuju na Lukino spolovilo
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Jbt Messi u svojim najboljim godinama nije sposoban da bude u top3,a Ronaldo u 33 i dalje u top3.
Kakav ba Modric nema sanse da osvoji Rona uzima,slucaj Iniesta Xavi.
Pa vise je Varan zasluzio da uzme nego Modric....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Tebi je ovo realno?emir18 je napisao/la:Jbt Messi u svojim najboljim godinama nije sposoban da bude u top3,a Ronaldo u 33 i dalje u top3.
Pa logičnije bi bilo da su Grizman koji je osvojio LE i SP i Varan koji je osvojio LP i SP ispred Ronalda nego što je Salah ispred Messija koji niti je šta osvojio niti je imao više golova niti je imao više asistencija od Messija
- Fikret1946
- Kontakt:
Modric je najgori od ovog trojca pa ronaldo, mogli su komotno griz i Messi upasti umjesto njih
Nije vam ovo za Zlatnu Loptu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ajd Ronaldo pa i Modric imaju tu ligu prvaka ovaj jos to finale SP, al Salah
Ovo je stvarno za ne povjerovati. Messi sto statistikom sto po titulama je tu medju najboljima, ali i tako ova nagrada je postala vise marketing nego ista drugo.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Jbt i ja tek sad skonta da je ovo FIFA POY haha.TonySosa je napisao/la:Nije vam ovo za Zlatnu Loptu.
Pa dobro realno ovo uzima Modrić a BDO Ronaldo
Kakav ba Messi jedva gol dao na WC....
To da je veliki jeste ali pod pritiskom je 0,htjeli to vidi priznati sebi ili ne Ronadlo je iznad Messia i steta sto zalazi duboko u 4 deceniju.
Sve to stoji Messie je geniije ovo ono.
Ali u glavnim trofejima LP i Kontinetanlno takmicenje Ronaldo vodi,plus ce biti i razlika u BDO a sanse da Messi uzme opet BDO su jako male tu si Neymar,Salah,Mbappe koji pretenduju da skinu CR i M sa strona.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 03 sep 2018, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Fikret1946
- Kontakt:
Koja se nagrada onda pika?emir18 je napisao/la:Jbt i ja tek sad skonta da je ovo FIFA POY haha.TonySosa je napisao/la:Nije vam ovo za Zlatnu Loptu.
![]()
Mislim da je France Football preuzeo znacaj zlatne lopte sad.
Nego, kad ces skloniti tog Marcela ?
Kavaje ne poštuješ opkladu
Nema potrebe da ga sklanjam kad ce i on uskoro u Madrid aBd.Fikret1946 je napisao/la:Koja se nagrada onda pika?emir18 je napisao/la:Jbt i ja tek sad skonta da je ovo FIFA POY haha.TonySosa je napisao/la:Nije vam ovo za Zlatnu Loptu.
![]()
Mislim da je France Football preuzeo znacaj zlatne lopte sad.
Nego, kad ces skloniti tog Marcela ?
Da France F je zasebna nagrada i tu ocekujem Messia z top 3.
A ovo je FiFA Award tako da Modrić osvaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.