baho mi je nekako izlapio, al eto vidjet cemo mozda zablista po stare dane opet
Sport i TV
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Sport i TV
pa oni ninja ratnici su bili cista sprdnja, ono ni ne mozes normalno komentarisati 
Takesijev dvorac je zakon bio
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
To i jest poenta.QUARTERBACK je napisao/la:pa oni ninja ratnici su bili cista sprdnja, ono ni ne mozes normalno komentarisati
Dobri su za toga.
A ozbiljan sport nek radi neko ko je za to osposobljen ili ima talent.
Koliko je tesko ovim nasim nazovi komentatorima pogled na netu kako to radi Ray Hudson ili neko sa britanskog sky-a.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
ono se ubilo za Mandica sa ESQUARTERBACK je napisao/la:pa oni ninja ratnici su bili cista sprdnja, ono ni ne mozes normalno komentarisati
kako se zvao onaj ribar, Nagano, tako nesto
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bolje Baho nego Gojkara u svakom slucaju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Najbolje bi bilo svakako da su prenosi ostali na BHT-u i to da Vlado Majer komentariše, on je nedostajao na fudbalskim prenosima ovih godina, a ostali su barem solidni u odnosu na ove koji će sada raditi na tim drugim kanalima. Majer je daleko bolji od svih nabrojanih, plus što BHT već ima aktivan HD kanal.
Novi kanal Pink Media na telemachu. Zbogom repko na telecomu. Ocekujem da bude i HD
Max Allegri
To ti je Mitrovicev novi kanal. Na 'starom' Pink BH ce biti.Mig_Mig je napisao/la:Novi kanal Pink Media na telemachu. Zbogom repko na telecomu. Ocekujem da bude i HD
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e to bi tek bili placevi da on to komentarise, samo se sjetim onih indonezija tailand meceva kung fu odbojke nogama na eurosportu fazilee videli smo te fazileeemiki_92 je napisao/la:ono se ubilo za Mandica sa ESQUARTERBACK je napisao/la:pa oni ninja ratnici su bili cista sprdnja, ono ni ne mozes normalno komentarisati
baho mi je nekako izlapio, al eto vidjet cemo mozda zablista po stare dane opet![]()
kako se zvao onaj ribar, Nagano, tako nesto
edit : evo doktora

- legenda reala
- Kontakt:
A ubacili su i taj PinkMedia na MojuTVmessilla je napisao/la:To ti je Mitrovicev novi kanal. Na 'starom' Pink BH ce biti.Mig_Mig je napisao/la:Novi kanal Pink Media na telemachu. Zbogom repko na telecomu. Ocekujem da bude i HD
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nesto mi nemoguce da ce i telekomci gledatlegenda reala je napisao/la:A ubacili su i taj PinkMedia na MojuTVmessilla je napisao/la:To ti je Mitrovicev novi kanal. Na 'starom' Pink BH ce biti.Mig_Mig je napisao/la:Novi kanal Pink Media na telemachu. Zbogom repko na telecomu. Ocekujem da bude i HD
Max Allegri
Ma gledati ce, mislim sad svi u BiH imaju mogucnost gledanja repke jer svi operateri imaju pinkbhMig_Mig je napisao/la: Ma nesto mi nemoguce da ce i telekomci gledat
A taj Pink media bh je stari-novi Pink, tj. Mitrovicev novi Pink za bh, napravili su zbrku pravu
Zadnja izmjena: Azpi, dana/u 04 sep 2018, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- legenda reala
- Kontakt:
Sve zahvaljujući UEFA/FIFA jer oni kad daju prava nalažu da moraš imati 80 posto pokrivenost teritorije te zemlje da bi mogo prenositi utakmice da je do lopova iz SK ne bi niko to gledo i dalje isto kao košarkuAzpi je napisao/la:Ma gledati ce, mislim sad svi u BiH imaju mogucnost gledanja repke jer svi operateri imaju pinkbhMig_Mig je napisao/la: Ma nesto mi nemoguce da ce i telekomci gledat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bolja slika na ovom, nego na onom.legenda reala je napisao/la:A ubacili su i taj PinkMedia na MojuTV
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jesi vidio šta sve moji rade?legenda reala je napisao/la:
- legenda reala
- Kontakt:
Godinama pišate državu, drago mi je da je neko napokon i vas popišo, ovako ćete ili nećete nikakoarelinho je napisao/la:Jesi vidio šta sve moji rade?legenda reala je napisao/la:![]()
![]()
Trebaš i ti da pređeš na Telemach. To bi ti bila najbolja odluka u životu.legenda reala je napisao/la:Godinama pišate državu, drago mi je da je neko napokon i vas popišo, ovako ćete ili nećete nikakoarelinho je napisao/la:Jesi vidio šta sve moji rade?legenda reala je napisao/la:![]()
![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
opet Baho uz repku, kad budemo vodili ide prica kako ima kvaliteta i razloga za optimizam od nizih liga do Dzeke, kad budemo gubili ide kritikovanje od samog dna do vrha 
Don't believe the hype.
- legenda reala
- Kontakt:
nedam pare nasljednicima velkosrpske politike ovaj put preko medijaarelinho je napisao/la:
Trebaš i ti da pređeš na Telemach. To bi ti bila najbolja odluka u životu.
mislis velikobritanske?legenda reala je napisao/la:nedam pare nasljednicima velkosrpske politike ovaj put preko medijaarelinho je napisao/la:
Trebaš i ti da pređeš na Telemach. To bi ti bila najbolja odluka u životu.
ovaj mit telemach je srpski se proteze jos iz vremena kada je vlasnik HSa placao po sarajevskim dzamijama hodze da vaze i da ne prelaze sa HSa na srpski Telemach
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.