Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sjecate se i sami situacije sa Metallegheom (ako se ne varam) od prije koju godinu, i onog famoznog audio snimka. Ali od te citave situacije nije bilo nikakvih posljedica po krivce (ako je uopce ista bilo pokusano dokazati)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo je Neretljak pobjegao malo iz javnosti da se zaboravi, eto njega u PL kad tad. A kazna je bila da Metalleghe ispadne bodovno.Hans je napisao/la:Sjecate se i sami situacije sa Metallegheom (ako se ne varam) od prije koju godinu, i onog famoznog audio snimka. Ali od te citave situacije nije bilo nikakvih posljedica po krivce (ako je uopce ista bilo pokusano dokazati)
Ono standardno od naseg saveza uvijek nadju rjesenje koje bi ih najmanje ocrnilo kod Evropske organizacije. Prezentuju njima tamo ligu kao "liga je cista".
- prisonbreak
- Kontakt:
najjača izjava ikad, rado je preslušam svaki put hahah
https://sportsport.ba/fudbal/neretljak- ... bih/238641
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
prisonbreak je napisao/la:najjača izjava ikad, rado je preslušam svaki put hahah
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- prisonbreak
- Kontakt:
legendarno hahhaMokes je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:najjača izjava ikad, rado je preslušam svaki put hahah
https://sportsport.ba/fudbal/neretljak- ... bih/238641Premotaj na 1.15
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Al' čuj ima kvalitet za 6. mjesto i to se vidjelo na treninzima.. kad bi dali neki svoj maximum bili bi deseti, taman da ne ispadnu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stenepo ja sto Sam vidio bili su penali za Krupu
I Siroki.Kad budemo svi posteno iskazivali vidjeno bice nam lakse.Sve dok zmirimo i vidimo samo primjere na drugim nema napretka u stilu
i vi ste namjestali.
I Siroki.Kad budemo svi posteno iskazivali vidjeno bice nam lakse.Sve dok zmirimo i vidimo samo primjere na drugim nema napretka u stilu
i vi ste namjestali.
Iz izvora bliskog ekipi Zvijezde kazali su da su jednom od golmana ovog tima pojedini fudbaleri nekoliko puta nudili zaradu kako bi im pomogao da namjesti rezultat utakmice. Početna cifra je bila 2.000, a porasla je na 5.000 konvertibilnih maraka.
Također, Blic piše i to da je za posljednju utakmicu, protiv Tuzle City na Tušnju pojedinim igračima Zvijezde ponuđeno da kladionačarskim riječnikom meč ide „iz keca u kec“, te da se završi sa tri i više golova (3+), a tako je i bilo.
Također, Blic piše i to da je za posljednju utakmicu, protiv Tuzle City na Tušnju pojedinim igračima Zvijezde ponuđeno da kladionačarskim riječnikom meč ide „iz keca u kec“, te da se završi sa tri i više golova (3+), a tako je i bilo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- robertkosar
- Kontakt:
Ove lopove treba dozivotno kaznit i istjerati iz fudbalamiky_hz je napisao/la:Iz izvora bliskog ekipi Zvijezde kazali su da su jednom od golmana ovog tima pojedini fudbaleri nekoliko puta nudili zaradu kako bi im pomogao da namjesti rezultat utakmice. Početna cifra je bila 2.000, a porasla je na 5.000 konvertibilnih maraka.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
A sto je najgore ovaj glavni umjesani igrac Vejnovic kad je igrao oni su oba puta remizirali nakon toga i on sklonjen na klupu,haj ti budi pametan. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako se dokaze, da li se odma' sutaju iz lige ili ce ih kazniti sa -15 bodova i novcano(npr, lupam cifre).
Skahic izmedju redova zeli da bude svjedok pokajnik u izjavi za avaz, tako da bi vejin mogao i robije da dohvati!
Prije par godina su u hrvatskoj dobro oderali par igraca.
Skahic izmedju redova zeli da bude svjedok pokajnik u izjavi za avaz, tako da bi vejin mogao i robije da dohvati!
Neki dan kad su igrali protiv Čelika, mislim da su spavali ovdje u Visokom (dan pred tekmu) i govori mi jaran sreo njihovih par igrača u kladionici i bezveze ih pitao šta će biti sa Čelikom, govore oni onaj standardni kliše "ma eto nadamo se da ćemo dobiti...".
Uglavnom, neka verzija priče ako su viđeni u kladionici ili nešto (mada nisam to nigdje pročitao, samo konstatujem) sigurno nema nikakvog pokrića, mislim da većina premijerligaških igrača visi po kladionicama
Uglavnom, neka verzija priče ako su viđeni u kladionici ili nešto (mada nisam to nigdje pročitao, samo konstatujem) sigurno nema nikakvog pokrića, mislim da većina premijerligaških igrača visi po kladionicama
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja ne vidim smisao da se klub kaznjava ako jeto uradilo par igraca, treba njih zestoko kazniti a ne klub!vlakanje je napisao/la:Ako se dokaze, da li se odma' sutaju iz lige ili ce ih kazniti sa -15 bodova i novcano(npr, lupam cifre).
- Evolve
- Kontakt:
Pa zato su vejrovatno iz samog kluba počeli sa tužbom da sebe ograde
NK Široki Brijeg
- Marsal
- Kontakt:
Dok je Travnik igrao u ligi ja prepisivao tikete od Sinbada Terzića i Almira HasanovićaRaonffa je napisao/la:Neki dan kad su igrali protiv Čelika, mislim da su spavali ovdje u Visokom (dan pred tekmu) i govori mi jaran sreo njihovih par igrača u kladionici i bezveze ih pitao šta će biti sa Čelikom, govore oni onaj standardni kliše "ma eto nadamo se da ćemo dobiti...".
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Dok je Travnik igrao u ligi ja prepisivao tikete od Sinbada Terzića i Almira HasanovićaRaonffa je napisao/la:Neki dan kad su igrali protiv Čelika, mislim da su spavali ovdje u Visokom (dan pred tekmu) i govori mi jaran sreo njihovih par igrača u kladionici i bezveze ih pitao šta će biti sa Čelikom, govore oni onaj standardni kliše "ma eto nadamo se da ćemo dobiti...".
Volim te Bosno!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ljudi su uplaćivali strašne pare i dobijali su, šta ću ja odigram tiket za 2 marke dobijem 15, on odigra za stotku dobije 700.xavi26 je napisao/la:I vjerujem da si se obogatio, k'o i njih dvojica..
- Marsal
- Kontakt:
Također prije par godina sjedim u onom Dallasu što je tik uz M17 u Šijama, bile su tad taman zimske pripreme klubova, staje autobus sa fudbalerima Slobode, pola ih ulazi u kafić popit i pojest, pola ih ode u kladionicu. Godinu kasnije ista scena sa Čelikovcima.
Jel ono Vlado Jagodic svojedobno isao u kladionicu? 
Jesi probo duplat?Marsal je napisao/la:Ljudi su uplaćivali strašne pare i dobijali su, šta ću ja odigram tiket za 2 marke dobijem 15, on odigra za stotku dobije 700.xavi26 je napisao/la:I vjerujem da si se obogatio, k'o i njih dvojica..
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.