Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ma ja sam ocekivao da ce ga Kirdzo preslusat, ali izgleda da on jos nije taj nivo.
Rafa prvi favorit i dalje.
ZZ
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ovo je istina. A ti se tješi kako hoćešRollsRoyce je napisao/la:Hajde, potrudi se, možeš ti i inteligentniji post napisati.LAZARUS2000 je napisao/la:Kako taktički čovjek pobježe sa crte novaku. Zna da nema šanse pa ajde da bar ne kvari dodatno skor.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Joj Federera matore lopuze, nece da jos kvari h2h sa Nolom pa ispusi od Millmana
Realno nema on sta da trazi kad su Nadal i Djokovic u formi, on GS moze uzeti samo kada su ova dva u dobrom downu kao sto je i uzeo zadnja dva. Tada mu na put ne mogu stati Millmani i slicni
pa cak ni odlicni Cilic.
Nick može preslušati Donnu Vekić i to je otprilike njegov mentalni nivomoj uzor-S.G je napisao/la:Ma ja sam ocekivao da ce ga Kirdzo preslusat, ali izgleda da on jos nije taj nivo.
Ljudi moj, Federer je rekreativac, što se zamarate njegovim rezultatima.
Mudar je Fedja mora se priznati, hiljada gore dole koju bi dobio za prolazak u cetvrtfinale je nebitna, ipak u ovom trenutku je h2h mnogo bitniji, Nole bi ga vjerujem preslusao brzinski.
Btw. krajnje je vrijeme da okaci reket o klin, izvukao je maksimum iz sebe, ne trebaju mu porazi od igraca ovog tipa u CV-u.
Btw. krajnje je vrijeme da okaci reket o klin, izvukao je maksimum iz sebe, ne trebaju mu porazi od igraca ovog tipa u CV-u.
BATMAN HAS NO LIMITS
Pa covjeku je sva taktika zadnjih godina neka vrsta teniske ilegale, izbjegavaj maksimalno meceve koje znas da ne mozes dobiti (pogotovo Nadala i sljaku i Djokovica na tri dobijana na hardu) i cekaj da ova dva plus Murray podbace, ispadnu i forme i uleti i ukradi GS. Doduse nije on kriv sto ga Cilic u najboljim godinama i naponu snage ne moze matorog da dobije..
Evo sada je Djokovica testirao na Cincinatiju i tu izgubio rutinski, naravno kada tu nije imao sanse mozes misliti kakve su mu onda na US openu na tri dobijena i naravno da ce izbjeci radi h2h. Da je Djokovic kojim slucajem izgubio od Souse, otresao bi ovog Millmana rutinski.
Evo sada je Djokovica testirao na Cincinatiju i tu izgubio rutinski, naravno kada tu nije imao sanse mozes misliti kakve su mu onda na US openu na tri dobijena i naravno da ce izbjeci radi h2h. Da je Djokovic kojim slucajem izgubio od Souse, otresao bi ovog Millmana rutinski.
Je li ovi specijalci stvarno dolaze do zaključka da je Federer namjerno izgubio nakon što je vodio 6:3 5:4 i 40:15 na svoj servis?? Nakon što je 7 break lopti spasio na 4:3 u drugom setu?? Koji ste vi likovi
Nakon trećeg seta Federer je potpuno pao fizički, nije više bio ni motivisan, jednostavno je znao da od toga nema ništa. Nakon što je uzeo brejk kratko se digao ali svojim glupostima opet vratio ovog u set.
Pa Millman je na kraju izjavio da Federer nije bio ni blizu svog nivoa jutros.
Previše grešaka, previše nervozan, van ritma. Slažem se s jednim od forumaša da kod njega sve zavisi od trenutne motivacije i ritma, ali kada protiv Andersona propustiš 2:0 i meč loptu na omiljenom GS pa onda protiv Millmana 6:3 5:4 i dvije set lopte, onda bi se definitivno trebao zabrinut. Ne trebaju ti porazi od takvih igrača na GSovima pa čak ni u 37.godini jer ti si najveći i ako vidiš da ne ide, vrijeme je da se stane.
Nakon trećeg seta Federer je potpuno pao fizički, nije više bio ni motivisan, jednostavno je znao da od toga nema ništa. Nakon što je uzeo brejk kratko se digao ali svojim glupostima opet vratio ovog u set.
Pa Millman je na kraju izjavio da Federer nije bio ni blizu svog nivoa jutros.
Previše grešaka, previše nervozan, van ritma. Slažem se s jednim od forumaša da kod njega sve zavisi od trenutne motivacije i ritma, ali kada protiv Andersona propustiš 2:0 i meč loptu na omiljenom GS pa onda protiv Millmana 6:3 5:4 i dvije set lopte, onda bi se definitivno trebao zabrinut. Ne trebaju ti porazi od takvih igrača na GSovima pa čak ni u 37.godini jer ti si najveći i ako vidiš da ne ide, vrijeme je da se stane.
You'll never walk alone.
Kakvi glupani majko draga. 
Hocemo onda pisati da je Nole zadnje dvije godine gubio od kojekakvih amatera da ne bi kvario h2h s Nadalom i Federerom?
Kakvi parmaci.
Hocemo onda pisati da je Nole zadnje dvije godine gubio od kojekakvih amatera da ne bi kvario h2h s Nadalom i Federerom?
Kakvi parmaci.
Moja teorija je ironija na misljenje Federerovih navijaca, koji su u nedostatku argumenata za Nadalovo izivljavanje na njemu, govorili kako ga je izbjegavao na tvrdim podlogama i namjerno gubio neke meceve da ne bi pokvario h2h, tako da su te glupe teorije krenule konkretno od Federerovih ljubimaca, ne mislim konkretno na tebe, ali mozda si i ti nekad pisao takve nebuloze, ko zna, svi ste isti..tako da prije nego sto nekog nazoves parmakom, zapitaj se jesi li ti jedan od parmaka, a vidim da jesi.Belmin6 je napisao/la:Kakvi glupani majko draga.
Kakvi parmaci.
BATMAN HAS NO LIMITS
Prizeljkivao sam ovakvog Rogera da nekako prodje pa da Nole popravi h2h s njim jer bi ga preslusao u 3 brza seta, ovogodisnja podloga je dosta spora kako sam primjetio.
Rogere, mislim da je vrijeme, jos narednu sezonu radi sponzora nek odradi i to je to, nema on vise ni snage ni motivacije ni igre da uzme GS turnir.
Sto se tice Noleta ovako mu se otvorilo sve za finale, Millman ne bi trebao predstavljati nikakav problem a vjerujem ni Nishikori/Cilic takodjer.
Idemo do finala a onda se pobiti s Rafom pa sta Bog dadne.
Rogere, mislim da je vrijeme, jos narednu sezonu radi sponzora nek odradi i to je to, nema on vise ni snage ni motivacije ni igre da uzme GS turnir.
Sto se tice Noleta ovako mu se otvorilo sve za finale, Millman ne bi trebao predstavljati nikakav problem a vjerujem ni Nishikori/Cilic takodjer.
STEVIE GERRARD
evo ih opet ...poslije svakog poraza penzija...ali zanimljivo fkt da su to vecinom likovii koji su prije pola godine i Novaka poslali u penziju....ove forume ukuniti fkt

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da, da to je bas istoBelmin6 je napisao/la:Kakvi glupani majko draga.
Kakvi parmaci.
Niko me ne moze ubjediti da su Djokovic i Nadal ispali sa turnira ranije, da bi on sinoc ovog Millmana otreso ko slinu...
Jos malo i kraj karijere je i lik bas pazi na te sitnice, hoce nazor da bude Goat...
Uzima Nole ovdje titulu glatko. Osjeti se da je u onom svom modu, a kad je takav ne moze mu niko nista, ni najbolji Nadal mu nije mogao tada parirati, a sto se tice Nadala nije on na ovom USO na svom najvecem nivou, to se osjeti po igri iz kola u kolo, prolazi on prepreke, ali ne tako suvereno, vec protiv Thiema veceras, mislim da su mu sanse 60/40 , Thiem ga je pobjedjivao vec u medjusobnim duelima i to na sljaci, pa ne vidim razlog zasto to ne bi ucinio i nocas.memija38 je napisao/la:Prizeljkivao sam ovakvog Rogera da nekako prodje pa da Nole popravi h2h s njim jer bi ga preslusao u 3 brza seta, ovogodisnja podloga je dosta spora kako sam primjetio.
BATMAN HAS NO LIMITS
-
RollsRoyce
- Kontakt:
A ček niste ti i leorey mene popljuvali kada sam pisao da se Novak vratio i da je prvi favorit Wimbledona ?delinjo je napisao/la:evo ih opet ...poslije svakog poraza penzija...ali zanimljivo fkt da su to vecinom likovii koji su prije pola godine i Novaka poslali u penziju....ove forume ukuniti fkt![]()
![]()
Mislim, sve na što se svodi ovaj podforum je pljuvanje i ponižavanje igrača koji je van forme, a važi za velikog igrača.
Niko ništa konkretno da napiše, kako je izgubio meč, zašto, nego su 2 teme, Fedexova penzija i izbjegavanje meča sa Noletom zbog h2h-a kao da nije bolje zaraditi nekoliko desetina hiljada više i ispasti od tenisera od kojeg nije sramota ispasti, stvarno mutavih ljudi ovdje ima.
E bas ce liku koji je zaradio prosle godine skoro 100 miliona od sponzora nesto predstavljati tih 100 hiljada koje je izgubio neigranjem cetvrtfinala 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je kraj, nakon ovog ne treba ići dalje jer porazi od Kokkinakisa, Ćorića i Millmana su pokazatelj da više ne može ni njih lagano dobiti, ne računam Delpa i Andersona a i njih bi trebao dobiti. Više nije konkurentan za najveće titule, pogotovo GS titule, nema eksplozivnosti u udarcima, preciznosti, refleksa, jednostavno intenzitet tenisa je vrlo loš. Tako da, još neka proba do Wimbledona i ako ne bude ništa bolje, a vrlo teško će biti, nakon Wimlbedona penzija jer ne treba mu da gubi od ovakvih tenisera, prevelik je on šampion da bi to sebi dozvolio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
zbog nekih likova koji trolaju,naravno da ce se vratiti Novak,vratit ce se i Roger ponovo,past ce i Rafa malo uskoro sve je to normalno ali...za neozbiljne je Roger pobjegao sinoc od Novaka...a za one koji prate tenis ozbiljnije poraz nije iznenadio ...totalno van forme vec neko vrijeme,sa losom taktkom,nikad gorom fizickom spremom(bez obzira na godine) jednostavno malo se opustio ...ko je gledao sinoc mec u prvom setu vec sam znao da nece dobiti mec,ko je pratio sjetit ce se gema od 14 minuta i sprdancije sa servisom ..nadam se samo da ce zavrsni masters jos odigrati i odmarati skroz do Australije jer ipak ne trebaju mu porazi od ovakvih igraca ...i nadam se da ce naredne dvije godine posvetiti se samo GS uz poneki bolji masters i cao...naravno na ovom forumu vec par godina je uvijek isto,svaki poraz ovako slanje u penziju ..bice to opet vec od Australije bolje nadam se pad forme u 37 godini sasvim normalna stvar....nisam zabrinut sekundeRollsRoyce je napisao/la:A ček niste ti i leorey mene popljuvali kada sam pisao da se Novak vratio i da je prvi favorit Wimbledona ?delinjo je napisao/la:evo ih opet ...poslije svakog poraza penzija...ali zanimljivo fkt da su to vecinom likovii koji su prije pola godine i Novaka poslali u penziju....ove forume ukuniti fkt![]()
![]()
Mislim, sve na što se svodi ovaj podforum je pljuvanje i ponižavanje igrača koji je van forme, a važi za velikog igrača.
Niko ništa konkretno da napiše, kako je izgubio meč, zašto, nego su 2 teme, Fedexova penzija i izbjegavanje meča sa Noletom zbog h2h-a kao da nije bolje zaraditi nekoliko desetina hiljada više i ispasti od tenisera od kojeg nije sramota ispasti, stvarno mutavih ljudi ovdje ima.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sad sam sve doživio. Čovjek namjerno gubi u ovim godinama da bi zadržao NEGATIVAN H2H. Jer 22-24 je pristojno, ali 22-25 je sramota u pm.

Znači, čitav turnir se momci 10-15 godina mlađi od njega žale na uslove, žale se igračke mašine koje sve mogu izdržati da je nehumano igrati, ali jok, Federeru u 37-oj nije to kumovalo pa je ostao bez snage, nego je pustio. Ko će se patiti još jedan dan ovdje, i to protiv Novaka.
Znači, čitav turnir se momci 10-15 godina mlađi od njega žale na uslove, žale se igračke mašine koje sve mogu izdržati da je nehumano igrati, ali jok, Federeru u 37-oj nije to kumovalo pa je ostao bez snage, nego je pustio. Ko će se patiti još jedan dan ovdje, i to protiv Novaka.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
RollsRoyce
- Kontakt:
japa je napisao/la:E bas ce liku koji je zaradio prosle godine skoro 100 miliona od sponzora nesto predstavljati tih 100 hiljada koje je izgubio neigranjem cetvrtfinala
E vidi se da nisi nikada ništa imao u životu, vjeruj da je rijetkost čovjek kojem ne znači 100 000, ako ih uopšte ima, ti gledaš sa strane kontaš, uh što mu kapaju pare, a gdje su porezi, gdje su putovanja, treninzi, kuće, vile, održavanje istih, brodovi, auta.
Vjeruj mi, i milijarderima znači 100 000, ali to nije najbitniji aspekt, najbitniji je onaj sportski, ja ne vjerujem da je Fedex ikada izašao na teren da nije htio sa 200% pobjediti svakog suparnika, tako da, ako hoćeš pročitaj i drugi put šta sam napisao, ali pokušaj skontat', ako nećeš, nastavi živjeti u zabludi da je fedexu bitno da ne izgubi neodigran meč, pa ne pričamo o Lappentiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.