FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

dscile
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la dscile » 03 sep 2018, 22:02

Pa to i kazem, da su cijene realne.. iako sam iskreno ocekivao da ce biti 6000 maksimalno cijena sjevera/juga, ali nije prevelika razlika. Samo sto je po meni problem to sto ce ovoliko visoke cijene znacajno uticati na sastav ljudi na stadionu. Dovoljno je pogledati okruzenje i zapitati se koliko oceva iz okruzenja ima finansije da recimo ode na utakmicu i povede sina? Slabo ko. Pakete ce dobrim dijelom uzeti burzuji koji su tu da bi gledali protivnike, a ne navijali za Zvezdu.

Ako gledamo sa aspekta kluba, i to je dobra stvar. Ucice u kasu nekoliko miliona, a na parama ne pise od koga su i za koga je taj navijao. Ali opet ostaje zal sto neki iskreni Zvezdasi nece moci prisustvovati mecu.. i to ne pisem zbog sebe, jer nekako i mogu isfinansirati, nego bas zbog tih oceva i klinaca. Jer znam da sam se ja inficirao Zvezdom prije 15 godina kada me stari odveo na jednu Evro utakmicu, a mnogi ce ostati uskraceni za to.

Sto se tice Jirke, fenomenalan posao. Ja bih ga vec na zimu vratio i rijesio se Srnica i Milica. Svakako cemo tesko Kafua otkupiti, pa ne bi bilo lose pripremati vezu Marin - Ben - Jirka za naredne kvalifikacije. Stvarno mislim da je on vrhunski popis, narocito jer ce ove jeseni igrati i LE sa Spartakom.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 sep 2018, 23:01

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2018, 06:51

Cijene su povoljne, tri utakmice na centralnom zapadu za 150€ je odlična cijena. Poređenja radi, toliko sam plaćao jednu ulaznicu za Olimpico u Rimu za isti sektor.

Opet ću ponoviti ono po meni najbitnije, samo se nadam da organizacija ovoga puta neće zakazati. Hoću k'o gospodin da odem na utakmicu. Napravi brate tri prstena oko stadiona, kao i svi, prvi rutinska kontrola ulaznice, druga skeniranje ulaznice i poklapanje imena sa ličnim dokumentom, i treća detaljni pretres pred ulazak u krug stadiona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 sep 2018, 07:43

Tome se svi nadamo, ali plasim se uzalud... :facepalm:

Spisak igraca licenciranih za LŠ:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Nemanja Supić

Defanzivci: Srđan Babić, Milan Rodić, Filip Stojković, Rašid Sumaila, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Vujadin Savić

Vezisti: Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Dejan Meleg, Lorenco Ebesilio, Slavoljub Srnić, Dušan Jovančić, Marko Marin, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić

Napadači: Milan Pavkov, Nikola Stoiljković, El Fardu Ben, Ričmond Boaći, Džonatan Kafu

B lista: Aleksa Terzić, Dejan Joveljić, Stefan Cvetković i Strahinja Eraković

Nepravda prema Miliću, ali neko je morao otpasti. Po meni je prije trebao Jevtović biti taj, ali eto..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 sep 2018, 11:30

Ma ja verujem da su izvučene neke pouke nakon Arsenala prošle godine. U protivnom, biće još gori haos.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Gargamel83
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel83 » 04 sep 2018, 13:09

Budite srecni ako uspete kupiti paket, interesovanje je preogromno, da je kapacitet stadiona 200.000 bio bi rasprodat odma. Ocekuje se da vec prvi dan prodaje sve ode kolika je potraznja. Na srecu obezbedio sam se na vreme (ako sta ne iskrsne) pa ce biti manje stresa

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 sep 2018, 13:21

Koju tribinu uzimas?

Dobrodosao nazad Boćko brate :thumbup:

slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Gargamel83
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel83 » 04 sep 2018, 14:05

Pa ako me lik ne ispali dobijam zapad, inace idem na sever ali sam posle Suduve presao na istok izrevoltiran tribinom, skandiranjem zbog cega su nas kaznili kasnije. A ako me ispali lik (sve je moguce jbg) ganjacu bilo koju kod tapkarosa, kod njih ce uvek biti. Sto kosta da kosta.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 sep 2018, 14:09

Ja sam mislio na istok, ali posto planiram da kupim i burazu karte, onda cu vjerovatno 2 paketa za jug, pa se zabodemo tamo do istoka...

P.S. Jel istina da ce clanovi imati pravo prece kupovine?!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2018, 15:12

marconato je napisao/la: P.S. Jel istina da ce clanovi imati pravo prece kupovine?!
Da, Terzić je to rekao u onom intervjuu na B92. Članovi i ako sam dobro čuo vlasnici sezonskih.
Voli te tvoje Sarajevo.

Gargamel83
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel83 » 04 sep 2018, 15:28

Clanovi pravo prece kupovine po regularnim cenama dok clanovi sa sezonskim za ovu sezonu imaju popust od 50%

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezdau

Post Postao/la marconato » 04 sep 2018, 15:34

E super, red i jeste da clanovi imaju pravo prece kupovine ako nista...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2018, 15:47

Voli te tvoje Sarajevo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 sep 2018, 16:10

a zna li se koliko kompleta karata može jedna osoba da naruči preko neta? Ja to nigdje nisam našao da piše.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 sep 2018, 12:01

Boćko je jos jednom potvrdio da je pravo gotivan lik! :cool:

Jirka ostvario djecacke snove :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2018, 23:55

alan_kardec je napisao/la:a zna li se koliko kompleta karata može jedna osoba da naruči preko neta? Ja to nigdje nisam našao da piše.
Ne piše ni u koliko sati počinje prodaja.
Voli te tvoje Sarajevo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 sep 2018, 08:14

Virtu4l je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:a zna li se koliko kompleta karata može jedna osoba da naruči preko neta? Ja to nigdje nisam našao da piše.

Pretpostavljam da će to objaviti u narednih dan-dva.
RIP Adis Selmanović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 sep 2018, 12:36

alan_kardec je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Pretpostavljam da će to objaviti u narednih dan-dva.
Evo, odgovorili su mi na Facebook,
Poštovani, paketi će biti dostupni na sajtu www.iticket.rs od 11. septembra.
Voli te tvoje Sarajevo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 sep 2018, 14:29

Pa jesu li ti odgovorili u koliko sati prodaja počinje? Koliko paketa se može naručiti preko iticket-a?

I evo upravo čitam, pišu ljudi da je ova prodaja koja je organizovana za sezonce/članove kluba, potpuno neorganizovana, da ne upotrijebim neki teži izraz. Ljudi pakete uzimali sa članskim kartama iz 2015. :tokralju: :tokralju:
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 sep 2018, 14:45

Tacno mi dodje da i ne uzimam karte! Opekao sam se protiv Arsenala, a sve su prilike da ce slicna prica i sada biti... :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.