To vam športski donirali kad su stolice kupovali? Šta vi njima trpate osim golova?Goosman je napisao/la:I jedan "berac smilja" starter pack.Rigoletto je napisao/la:A kod vas minsko-eksplozivna sredstva?Goosman je napisao/la:Nedavno u tuzli bila racija u jednoj diskoteci.
Nasli 300 telefona,i dvije marke.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Ovdje na forumu ste svi parrtizani, a u NOB-u bilo 2,5%? Pa gdje je tih ebenih 97,5%?Sariel1987 je napisao/la:al im se uvlacite u duburu, nece ni pertle ostat vankaavenija je napisao/la:Tek sad razumijem manjejake sto ga prozvase govedo
avenija druze moj, pa nisam znao da ste i vi partizani![]()
Zadnja izmjena: Gradonacelnik, dana/u 04 sep 2018, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
zar ne stoji u ugovru isplate najkasnije do 15-og u mjesecubambus je napisao/la:Fukarama vecc 4 dana kasni plata,pa je tako i upitno navijanje protiv Celika.
To je samo za vodju,ostalima je prvog plata.tale07 je napisao/la: zar ne stoji u ugovru isplate najkasnije do 15-og u mjesecu
!
Zar ih ima visebambus je napisao/la:To je samo za vodju,ostalima je prvog plata.tale07 je napisao/la: zar ne stoji u ugovru isplate najkasnije do 15-og u mjesecu
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Je li to statistika onih komunjara koji nam zabranise hiljadugodisnje ime Bosnjak,ili ustasa i cetnika sto 44-45 pobacase sajkace i kape i stavise partizanku na glavuGradonacelnik je napisao/la:Ovdje na forumu ste svi parrtizani, a u NOB-u bilo 2,5%? Pa gdje je tih ebenih 97,5%?Sariel1987 je napisao/la:al im se uvlacite u duburu, nece ni pertle ostat vankaavenija je napisao/la:Tek sad razumijem manjejake sto ga prozvase govedo
Nije bila multietnicka,kao i sve druge u Armiji Republike BiH,vecinski Bosnjacka.cast izuzetcima..Hrvati vecinom odose u hvo,kako tada,tako i sada se ponasaju...podsjeticu da i danas kako u Hercegovini,tako i u ostatku drzave,hrvati rade na razbijanju iste te traze hrvatsku opstinu Husino u Tuzli,iako ni tamo nisu vecina....Sve se nastavilo,samo su puske utihnule,a proradila politika i lobiji.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Kako su vam komunjare zabranile? Pa ti udzbenici su se tiskali tek 92. i to s mehkim uvezom, komunjare su tad vec bile out
Ne znam jel istina al kazu kada bi bosnjaci prestali igrati kladionicu u hercegovini bi ujke poceli jesti kamenje raskuhano dva dana u izvorskoj vodi a tokom ljetnih mjeseci pos.kok sa raznja uz kuhano kamenje
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Na pakovanju pise 'made in z.mostar'.Rigoletto je napisao/la:To vam športski donirali kad su stolice kupovali? Šta vi njima trpate osim golova?Goosman je napisao/la:I jedan "berac smilja" starter pack.Rigoletto je napisao/la: A kod vas minsko-eksplozivna sredstva?
💩💩
Ja cu slagat i rec da nije istina, strah me da gladna usta iz bosne ne nađu sreću pod hercegovačkim suncemavenija je napisao/la:Ne znam jel istina al kazu kada bi bosnjaci prestali igrati kladionicu u hercegovini bi ujke poceli jesti kamenje raskuhano dva dana u izvorskoj vodi a tokom ljetnih mjeseci pos.kok sa raznja u kuhano kamenje
To ti je prekucano, pazite se vi njihGoosman je napisao/la:Na pakovanju pise 'made in z.mostar'.Rigoletto je napisao/la:To vam športski donirali kad su stolice kupovali? Šta vi njima trpate osim golova?Goosman je napisao/la: I jedan "berac smilja" starter pack.
Kolko god pravio sprdacinu od tog to je hebena istina i nije uopste cudno sto smo glavni likovi u vicevima.Milijardu maraka mi godisnje poklanjamo njima.avenija je napisao/la:Ne znam jel istina al kazu kada bi bosnjaci prestali igrati kladionicu u hercegovini bi ujke poceli jesti kamenje raskuhano dva dana u izvorskoj vodi a tokom ljetnih mjeseci pos.kok sa raznja uz kuhano kamenje
23
Vrlo moguce.Rigoletto je napisao/la: To ti je prekucano, pazite se vi njih
Da je nadjena cetka za krecenje,nebi bilo nikakve dileme.
💩💩
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Pa jel Tita ubrajaš u Ustašu, ili Četnika? On je prijavio taj procenat sastava jedinica.Brcanskamalta je napisao/la:Je li to statistika onih komunjara koji nam zabranise hiljadugodisnje ime Bosnjak,ili ustasa i cetnika sto 44-45 pobacase sajkace i kape i stavise partizanku na glavuGradonacelnik je napisao/la:Ovdje na forumu ste svi parrtizani, a u NOB-u bilo 2,5%? Pa gdje je tih ebenih 97,5%?Sariel1987 je napisao/la: al im se uvlacite u duburu, nece ni pertle ostat vanka
![]()
Nije bila multietnicka,kao i sve druge u Armiji Republike BiH,vecinski Bosnjacka.cast izuzetcima..Hrvati vecinom odose u hvo,kako tada,tako i sada se ponasaju...podsjeticu da i danas kako u Hercegovini,tako i u ostatku drzave,hrvati rade na razbijanju iste te traze hrvatsku opstinu Husino u Tuzli,iako ni tamo nisu vecina....Sve se nastavilo,samo su puske utihnule,a proradila politika i lobiji.
Steta sto nisu, da obiđete reflektore maloGoosman je napisao/la:Vrlo moguce.Rigoletto je napisao/la: To ti je prekucano, pazite se vi njih
Da je nadjena cetka za krecenje,nebi bilo nikakve dileme.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Tito je prije svega bio marioneta cetnickog i ustaskog vrha unutar partije...sve sto je valjalo u toj jugi,od autoputa do drugih stvari,zaobislo je BiH...i to su cinjenice..
Pa Hrvati i srbi jos ubiru pare od njegovog autoputa...
Vecinu je i jednim i drugim drzava tada izgradila,dok je narod u Bosni vecinom gradio sam sebi,yebale ih radne akcije i prilozi.
Pa Hrvati i srbi jos ubiru pare od njegovog autoputa...
Vecinu je i jednim i drugim drzava tada izgradila,dok je narod u Bosni vecinom gradio sam sebi,yebale ih radne akcije i prilozi.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Tito nije gradio!? Jesi vidio kolko je dimnjaka u Zenici bilo do prije 10 godina
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Meni je valjo svega mi, đe bi mi lopte igrali da nije njega?Gradonacelnik je napisao/la:Pa u koga se onda kunu ovi kvazikomunisti, u Tita četničkog ustašu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.