ako nije Pro ne broji semoj uzor-S.G je napisao/la:Odlucio sam da uzmem Huawei P20
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Snapdragon 845 with 6 or 8GB of RAM, a battery of 3,300 mAH or more, Dash charging/Warp charging, dual cameras on the back, a headphone jack, Face unlock, a 6.4-inch FHD+ display with OpticAMOLED technology, water resistance and a snappy build of OxygenOS.
This will also be one of those few mainstream phones with a fingerprint scanner under the display.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Hahaha nisam bas u mogucnosti za pro verzijemiki_92 je napisao/la:ako nije Pro ne broji semoj uzor-S.G je napisao/la:Odlucio sam da uzmem Huawei P20
ZZ
Izgleda da te neko zajebo, prazna kutijamiki_92 je napisao/la:Snapdragon 845 with 6 or 8GB of RAM, a battery of 3,300 mAH or more, Dash charging/Warp charging, dual cameras on the back, a headphone jack, Face unlock, a 6.4-inch FHD+ display with OpticAMOLED technology, water resistance and a snappy build of OxygenOS.
This will also be one of those few mainstream phones with a fingerprint scanner under the display.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Samsung J7 core , 32GB 3gb RAM, jel neko koristio i valjal?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Bolje Xiaomi uzmi.madridist je napisao/la:Samsung J7 core , 32GB 3gb RAM, jel neko koristio i valjal?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kome govoriš, on ima nešto lično protiv KinezaPenaltiky je napisao/la:Bolje Xiaomi uzmi.madridist je napisao/la:Samsung J7 core , 32GB 3gb RAM, jel neko koristio i valjal?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Xiaomi Pocophone F1, kakva zvjerka ljudi dragi. Danas ga gledam, pa SD 845 koristi, AI dual kamera, telefon je sila, yebo me Huawei kud se ne strpi 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pocophone, A2 i Mi 8, sve tri mobitela su pun pogodak! Ja sam oduvijek samsung koristio a ako ovako nastave iduce godine ide Xiaomijev mobitel, neki flagship.wobly92 je napisao/la:Xiaomi Pocophone F1, kakva zvjerka ljudi dragi. Danas ga gledam, pa SD 845 koristi, AI dual kamera, telefon je sila, yebo me Huawei kud se ne strpi
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pa prodaj Huawei.wobly92 je napisao/la:Xiaomi Pocophone F1, kakva zvjerka ljudi dragi. Danas ga gledam, pa SD 845 koristi, AI dual kamera, telefon je sila, yebo me Huawei kud se ne strpi
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kakav je ovaj Honor 10, ima li nešto bolje u tom rangu?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:Snapdragon 845 with 6 or 8GB of RAM, a battery of 3,300 mAH or more, Dash charging/Warp charging, dual cameras on the back, a headphone jack, Face unlock, a 6.4-inch FHD+ display with OpticAMOLED technology, water resistance and a snappy build of OxygenOS.
vidio sam
to je 6T, malo ce ga usminkati i napisati designed by OnePlus
to je 6T, malo ce ga usminkati i napisati designed by OnePlus
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i jos ce reci kako su krv propišali radeći na ovom dizajnu
kreiraj problem, prodaji rjesenje
Dongles have been Apple’s top-selling product for the last TWO YEARS at Best Buy *AND* the top revenue generator.
Onako.madridist je napisao/la:Samsung J7 core , 32GB 3gb RAM, jel neko koristio i valjal?
Koliko se sjećam nije nešto plaho skup, prihvatljiva je cijena, pa je iz tog razloga ok, solidan.
thx bro,mislio sam poklonit meni veoma bitnoj osobi pa..mandraX je napisao/la:Onako.madridist je napisao/la:Samsung J7 core , 32GB 3gb RAM, jel neko koristio i valjal?![]()
Koliko se sjećam nije nešto plaho skup, prihvatljiva je cijena, pa je iz tog razloga ok, solidan.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ako nije neki zahtjevan korisnik, znači ako mob koristi za surfanje, fb i slicno, bit ce itekako zadovoljan.madridist je napisao/la:thx bro,mislio sam poklonit meni veoma bitnoj osobi pa..mandraX je napisao/la:Onako.madridist je napisao/la:Samsung J7 core , 32GB 3gb RAM, jel neko koristio i valjal?![]()
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Cijena Pokofona kod nas 800 KM, jedan jedini uvoznik trenutno kojeg sam uspio naci?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.