Sport i TV
Re: Sport i TV
Kao da je bitno ko prenosi, bitno je da pobjedimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
necu ni pokusavati ulaziti u dalju diskusiju jer ocito ne razumijes o cemu pisem
ne smeta meni SK, i onako cijelo listanje kanala na TV-u mi se svodi od SK1 do AS4, samo bih volio da su neke stvari drugacije
ne smeta meni SK, i onako cijelo listanje kanala na TV-u mi se svodi od SK1 do AS4, samo bih volio da su neke stvari drugacije
Don't believe the hype.
Tebi bolje slušati Šuku nego Radojevića, jeste al' u kurcu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Radojevic mi je jedan od drazih na SK, pa sam zato cesto i gledao snimke nasih utakmica na SK
ali iako ima znanje i prijatan glas nema energije tokom prijenosa, cak i tokom NBA play offa
na SK jedino Visko i Erceg imaju to troje - znanje, prijatan glas i energiju
ali iako ima znanje i prijatan glas nema energije tokom prijenosa, cak i tokom NBA play offa
na SK jedino Visko i Erceg imaju to troje - znanje, prijatan glas i energiju
Don't believe the hype.
Baho je uzasan komentator ali za reprezentaciju bolji od tih sa SK-a. Treba neko da stvori ugodjaj da igra tvoja reprezentacija (taman to bilo pomalo isforsirano kao kod Bahe) a ne neko neutralan koga boli ona stvar ko ce pobijediti i ko ce tako prenositi utakmicu, sivo. Barem po mom misljenju.
Osim ako tamo ima neki Anel Dzankovic, ja sam za SK.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa da imamo kompetentnih komentatora radili bi oni na SK i Areni. Ovako imamo Avdica na Areni, koji je i medju njima jedan od najslabijih. Na SK je jedino debil Ilija gori od njega.
SK ima najbolje kosarkaske i teniske komentatore, Arena fudbalske, Eurosport je komedija recimo.
Srdjan je babuka jer on i kad fudbal radi ok je. Visko je naprimjer donekle dobar za englesku ligu jer se vidi da prati to, a kad prenosi spansku usi ti krvare.
SK ima najbolje kosarkaske i teniske komentatore, Arena fudbalske, Eurosport je komedija recimo.
Srdjan je babuka jer on i kad fudbal radi ok je. Visko je naprimjer donekle dobar za englesku ligu jer se vidi da prati to, a kad prenosi spansku usi ti krvare.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Tuđe žene su uvijek bile slađe.
Tako i komentatori.

Tako i komentatori.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Lupas. Arena ima dupo bolje kosarkaske komentatore. Ja ono sto sam cuo na SK tokom NBA playoffa je sramota. Kole sa vise emocije prenosi superkup ABA lige. Avdic je bolji od svih. Tacka.Kanye je napisao/la:Pa da imamo kompetentnih komentatora radili bi oni na SK i Areni. Ovako imamo Avdica na Areni, koji je i medju njima jedan od najslabijih. Na SK je jedino debil Ilija gori od njega.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kada bi probrali po 5 najboljih komentatora sa SK i Arene, prevaga bi bila na SK ali kad bi se gledalo sveukupno tu prednost dajem Areni
Don't believe the hype.
Baho nije opšte loš komentator, čak je i dosta kvalitetan, ne treba sada pretjerivati. Čovjek je samo imao svojih provala, petljao se nekada previše i u sportove o kojima ne zna puno (ali više silom prilika i što su drugi htjeli da on to komentariše). On ima emociju i pogotovo je ranije svoj posao radio jako dobro. Prenosi uz njega budu uzbudljivi, a svaka mu čast kada čovjek kao navijač Sarajeva, odradi prijenos utakmice Želje sa toliko žara, da mu čovjek u tom trenutku i ne bi rekao da je pitar. Imao je svojih provala, svojevremeno previše kritikovao košarkašku repku kada je bio Sabit selektor pa se ovaj s njim i sukobio u jednom restoranu u Sarajevu. Ono nekad naše timove digne u zrak, a onda ako dođe ispadanje na jednom prvenstvu, onda su tu pretjerane kritike, a on kao novinar bi tada stvari trebao sagledati realnije. Ništa u životu nije ni skroz crno, ni skroz bijelo.
Fenomen je svakako što je uspjevao navijati za Manchester Utd, Bayern i Liverpool, rijetko ko to sve spoji i uspije...
Ponese ga tako euforija za nekim klubom, čim se nađe na stadionu tog kluba.
Ima Baho svojih fula, ali nije on tako loš...
Fenomen je svakako što je uspjevao navijati za Manchester Utd, Bayern i Liverpool, rijetko ko to sve spoji i uspije...

Ima Baho svojih fula, ali nije on tako loš...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
pa zato sto je vise od pola playoffa radio Novaković i onaj drugi pokemon a ne Srdjan i DarkoKajzer10 je napisao/la:Lupas. Arena ima dupo bolje kosarkaske komentatore. Ja ono sto sam cuo na SK tokom NBA playoffa je sramota. Kole sa vise emocije prenosi superkup ABA lige. Avdic je bolji od svih. Tacka.Kanye je napisao/la:Pa da imamo kompetentnih komentatora radili bi oni na SK i Areni. Ovako imamo Avdica na Areni, koji je i medju njima jedan od najslabijih. Na SK je jedino debil Ilija gori od njega.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ako ti je do navijanja idi na stadion. Draze mi je nekog objektivnog slusat, nego nekog kad se nazor dere. Nekad ima trenutaka kad se covjek ne moze suzdrzat, al Baho sve isforsira. To sto repka igra ne treba praviti razliku.Kajzer10 je napisao/la:Baho je uzasan komentator ali za reprezentaciju bolji od tih sa SK-a. Treba neko da stvori ugodjaj da igra tvoja reprezentacija (taman to bilo pomalo isforsirano kao kod Bahe) a ne neko neutralan koga boli ona stvar ko ce pobijediti i ko ce tako prenositi utakmicu, sivo. Barem po mom misljenju.
Kole, a posebno Avdic su subjektivni. Na SK uvijek drze do objektivnosti. Komentatorovo nije da bude emotivan.Kajzer10 je napisao/la:Lupas. Arena ima dupo bolje kosarkaske komentatore. Ja ono sto sam cuo na SK tokom NBA playoffa je sramota. Kole sa vise emocije prenosi superkup ABA lige. Avdic je bolji od svih. Tacka.Kanye je napisao/la:Pa da imamo kompetentnih komentatora radili bi oni na SK i Areni. Ovako imamo Avdica na Areni, koji je i medju njima jedan od najslabijih. Na SK je jedino debil Ilija gori od njega.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Fikret1946
- Kontakt:
Baho je ka.rina od komentatora,i dalje mi u glavi odzvanja ''Sikiraš s Pala'' jbo te Sikiraš
i da slazem se s ovim kajzerom, na areni su za klasu bolji komentatori, cak i sto se tice fudbala
i da slazem se s ovim kajzerom, na areni su za klasu bolji komentatori, cak i sto se tice fudbala
Vrati konju glavu, pa neće.Fikret1946 je napisao/la:Baho je ka.rina od komentatora,i dalje mi u glavi odzvanja ''Sikiraš s Pala'' jbo te Sikiraš

Ja imam i arene i sk mogu reci da arena ima za klasu bolje komentatore pogotovo u fudbalu.Ono sto gojko visko i kompanija kazu je gore od bahe
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ovaj je gori od Vugdalica sto se provala tiče, samo sto prica engleski pa raji zvuci zanimljivo.madridist je napisao/la:
Pa imaju za fudbal. Kosarka skroz druga stvar.MElloo je napisao/la:Ja imam i arene i sk mogu reci da arena ima za klasu bolje komentatore pogotovo u fudbalu.Ono sto gojko visko i kompanija kazu je gore od bahe
- Fikret1946
- Kontakt:
Uvijek duhoviti Jeftha
Gojko odigra 10 listica, pa to sve prati tokom prenosa, on ne zna ko igra dok prenosi boli njega qrac iako dok ga gledas mimo prenosa vidi se da ima znanja i nije toliko dosadan ko na tekmama.

Gojko odigra 10 listica, pa to sve prati tokom prenosa, on ne zna ko igra dok prenosi boli njega qrac iako dok ga gledas mimo prenosa vidi se da ima znanja i nije toliko dosadan ko na tekmama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.