Nije lijevi bek,nego vezni igrac...Njemu je srce kucalo za bih,al dok se nije prodao u Rusiju.Los*Blancos je napisao/la:jacky09 je napisao/la:Čovjek je ono čime se osjeća.NoName je napisao/la:Kako Ljajić nije Bošnjak a Subotić jeste Srbin?
Nisi ti Bošnjak jer sam ti ja rekao da si to, nego zato jer se time osjećaš.
Isto tako i Ljajić i Subotić.
Subotić je odabrao Srbiju jer se očito smatra Srbinom i misli da za tu reprezentaciju treba igrati.
Za Ljajića neznam šta će odabrati, ali vjerovatno Srbiju.I onaj lijevi bek brazilac Baiano sto odigrao 15 tak min protiv Srbije, sigurno se osijecao Bosancem
![]()
Ima igraca koji igraju iz interesa, a taj Ljajic je igrao za sve mlade rep.Srbije..i neka ga tamo bolje..a evo vidis sada ima ovaj Bilbija on kad bi nesto vise pokazao i uspijeo on ce cekati poziv srbije bez obzira sto je igrao za mlade rep.BIH
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Rotor Volgograd...
Naravno da ima i takvih. Ali Ljajić se sigurno ne mora prodavati preko ničega, a najmanje preko bh reprezentacije, jer je momak bio u Manchesteru a sada je u Fiorentini.Los*Blancos je napisao/la:I onaj lijevi bek brazilac Baiano sto odigrao 15 tak min protiv Srbije, sigurno se osijecao Bosancem
![]()
Ima igraca koji igraju iz interesa, a taj Ljajic je igrao za sve mlade rep.Srbije..i neka ga tamo bolje..a evo vidis sada ima ovaj Bilbija on kad bi nesto vise pokazao i uspijeo on ce cekati poziv srbije bez obzira sto je igrao za mlade rep.BIH
Nije on u rangu Baiana, on je profesor nogometa za dotičnog.
...što je više lome to je volim jače...
- Los*Blancos
- Kontakt:
Naravno on ima kvalitet velik,ali isto tako zna sta je jos bolje za njegovu familiji koja zivi u Srbiji, a isto sa trebina moci ce da cuje cetnika koji mu psuje mater muslimansku itdd..bez obzira na sve njegovi roditelji su srbi muslimanske vijere, i on je tamo odrasto.. mozes biti pravoslavac,katolik osijecati se bosancem mada je malo takvi ali nadje sejacky09 je napisao/la:Naravno da ima i takvih. Ali Ljajić se sigurno ne mora prodavati preko ničega, a najmanje preko bh reprezentacije, jer je momak bio u Manchesteru a sada je u Fiorentini.Los*Blancos je napisao/la:I onaj lijevi bek brazilac Baiano sto odigrao 15 tak min protiv Srbije, sigurno se osijecao Bosancem
![]()

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Boli nekog lijevo jaje za takve seljačine sa tribine, ne budi smješan.Los*Blancos je napisao/la:Naravno on ima kvalitet velik,ali isto tako zna sta je jos bolje za njegovu familiji koja zivi u Srbiji, a isto sa trebina moci ce da cuje cetnika koji mu psuje mater muslimansku itdd..bez obzira na sve njegovi roditelji su srbi muslimanske vijere, i on je tamo odrasto.. mozes biti pravoslavac,katolik osijecati se bosancem mada je malo takvi ali nadje sejacky09 je napisao/la:Naravno da ima i takvih. Ali Ljajić se sigurno ne mora prodavati preko ničega, a najmanje preko bh reprezentacije, jer je momak bio u Manchesteru a sada je u Fiorentini.Los*Blancos je napisao/la:I onaj lijevi bek brazilac Baiano sto odigrao 15 tak min protiv Srbije, sigurno se osijecao Bosancem
![]()
Mislim da je ovo sa Ljajićem patka kako bi se što prije pozvao u srpsku A selekciju.
...što je više lome to je volim jače...
-
- Kontakt:
Kakva je veza ovog malog sa nasom zemljom ?
- katalinski
- Kontakt:
ti si kao i ovi cetnici koje spominjesLos*Blancos je napisao/la:Naravno on ima kvalitet velik,ali isto tako zna sta je jos bolje za njegovu familiji koja zivi u Srbiji, a isto sa trebina moci ce da cuje cetnika koji mu psuje mater muslimansku itdd..bez obzira na sve njegovi roditelji su srbi muslimanske vijere, i on je tamo odrasto.. mozes biti pravoslavac,katolik osijecati se bosancem mada je malo takvi ali nadje sejacky09 je napisao/la:Naravno da ima i takvih. Ali Ljajić se sigurno ne mora prodavati preko ničega, a najmanje preko bh reprezentacije, jer je momak bio u Manchesteru a sada je u Fiorentini.Los*Blancos je napisao/la:I onaj lijevi bek brazilac Baiano sto odigrao 15 tak min protiv Srbije, sigurno se osijecao Bosancem
![]()
ja zivim u N.Pazaru i jos nisam sreo osobu koja se izjasnjava kao Srbin muslimanske vjere
po vasem su Bosnjaci-Pandza,Misimovic,Vranjes,Bunoza... ako igraju za BIH
Vec sam ranije napisao razloge zbog kojih bi iznenadjenje bilo da Adem zaigra za BIH pa se ne bih ponavljao
Mujđža legenda a i bart mu Jasmin,kad sam ih gledala u klubu Zagrebu rasturali su tad jo Ibro i Nadarević igrali to je bio trio,momak napredovao baš lijepo vidjet .Znam za mladu repku je bio solidan,ali svaka čast ,super lijepo je ovo gledat!!!! 

kako majstor hasagic postavi zivi zid joj stavi ga na sredinu jos on stade iza zivog zida ma ko da nikad nije postavio zid s obe strane su mu mogli dat go lik stao na redinu.Inace veceras svi igraju dobro mozda mravac i hasagic malo slabije.Pape izgleda konacno poslozio ekipu kritike urodile plodom samo da sad zapnu u drugom opet.
Jedina pozitivna stvar sto se MEdunjanin i Rahimic drama upotpunjuju u sredini,i sto je bitnije automatski manje trose...To nam je jedina prednost,al sta ce ti i to kad Keno kralj postavlja zivi i stoji iz njega...Valjda covjek isprobavao svoje vidovnjacke sposobnosti,e pa Kenane Hasagicu kani se vidovnjastva i brani kako treba,s Piplicom njeznosti razmjenjivao... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
samo koji ce tebi politicki avatar - nije mi jasno sto to admin dopusta - jedino ako ti je on to dozvolio, Ovo je sport care...NoName je napisao/la:Kažete da po pravilima Ljajić ne može igrati za BiH? Kako je onda Subotić mogao da zaigra za Srbiju, Subotić ima isto toliko veze sa Srbijom (Srbin) koliko i Ljajić sa Bosnom (Bošnjak). Mislim da se ovdje radi o gotovo identičnim slučajevima, osim ako neko od roditelja Subotića nije rođen u Srbiji.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
HASAGICU BOTU MRTVI ----MRS IZ REPKE !
MRAVAC TRENIRAJ RUKOMET---MRS I TI !
MISIMOVICU POPUSI GA DODIKU !!
DZEKO PE.DERU UMISLJENI !
PAPE DABOGDA DOBIO MOZDANI OD KOJEG SE NIKAD NE OPORAVIO !

Razocaran sam,nije nista gotovo ali ne mogu da vjerujem da su nas vec ko zna koju utakmicu protivnici NADTRČALI,Albanci kao ose,puni zestine koja nama fali vec duze vrijeme.Onakva igranja Hasagica su neoprostiva,steta za precke,mislim da smo igrali bolje,ali to nije bilo dovoljno za pobjedu.Nafaka nas nece,precka pa precka,šteta.Dobro je ispao za nas rezultat lux i belarus,pa se nadam da nesto slicno bude sutra i u Francuskoj...
12.9.2009.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ti nisi normalan, ti ako imas ista pameti u glavi, nebi ovo napisao, pa budala najveca nebi ovakvo sto napisala, tebi banana ne gine.Red or Dead je napisao/la:HASAGICU BOTU MRTVI ----MRS IZ REPKE !
niko nije bezgrijesan, i cristiano ronaldo pogrijesi, pa nikom nista, jao, cuj psovki, ccc, ti stvarno trebas ici da se lijecih, imas li imalo odgoja, kulture, pameti.
da im nije bilo Cane, primi li bi najvjerovatnije 3 gola, Pjanicu svaka cast, samo nastavi tako, ja zaboravio da Misimovic igra, sve do onoga faula kad je osutao preko gola

Al Ćiro je Ćiro
-
- Kontakt:
Ti bi nas sigurno odveo u rang sa san marinom i recimo fijiem pola bi repke protjeraoRed or Dead je napisao/la:HASAGICU BOTU MRTVI ----MRS IZ REPKE !

- el-fighter
- Kontakt:
Hasagić- Mislim da je kod onog gola dosta pogriješio. Koliko ja znam golman nikad ne stoji iza živog zida. Zatim par nespretnih izletanja...
Spahić- Spaha car kapitenski kao i obično, bilo ga je svugdje, na beku na štoperu, jednostavno dobar
Mujdža- Pozitivno iznenađenje od Mujdže. Veoma dobar, posebno u prvom poluvremenu i velika šteta što se nije uvažiio onaj g njegov gol
Lulić- Mislim da je Lulić večeras zakazao, nekako je na silu htio prolaziti i driblati, ne ide to
Mravac- Solidan do one ruke, mislim da ga nije trebao vaditi Sušić na poluvremenu
Medunjanin- jedno novo otkrovljenje, večeras je pokazao da imamo dobrog igrača koji može dobr povući loptu, svaka čast
Rahimić- Iako u godinama Rahimić je pokazao kako se bori za državni dres, ovoliko trke od njega dugo nismo vidjeli
Pjanić- večeras dokazao da je veliki borac, mnogo pretrčao, trudio se, šutirao, pa one prečke, ali nije imao sreće
Misimović- Najvažnija, ali nažalost večeras najslabija karika u našoj igri, nema onog rastrčanog Misketa, nema pravih završnih loptio za napadače, jednostavno nije to taj Miske
Džeko- prewiše se oslanja na Misketa i Pjanića, malo solo prodora i akcija
Ibišević- više nego dobar, trudio se trčao, postigao gol, sve u svemu veoma dobar
Spahić- Spaha car kapitenski kao i obično, bilo ga je svugdje, na beku na štoperu, jednostavno dobar
Mujdža- Pozitivno iznenađenje od Mujdže. Veoma dobar, posebno u prvom poluvremenu i velika šteta što se nije uvažiio onaj g njegov gol
Lulić- Mislim da je Lulić večeras zakazao, nekako je na silu htio prolaziti i driblati, ne ide to
Mravac- Solidan do one ruke, mislim da ga nije trebao vaditi Sušić na poluvremenu
Medunjanin- jedno novo otkrovljenje, večeras je pokazao da imamo dobrog igrača koji može dobr povući loptu, svaka čast
Rahimić- Iako u godinama Rahimić je pokazao kako se bori za državni dres, ovoliko trke od njega dugo nismo vidjeli
Pjanić- večeras dokazao da je veliki borac, mnogo pretrčao, trudio se, šutirao, pa one prečke, ali nije imao sreće
Misimović- Najvažnija, ali nažalost večeras najslabija karika u našoj igri, nema onog rastrčanog Misketa, nema pravih završnih loptio za napadače, jednostavno nije to taj Miske
Džeko- prewiše se oslanja na Misketa i Pjanića, malo solo prodora i akcija
Ibišević- više nego dobar, trudio se trčao, postigao gol, sve u svemu veoma dobar
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Cuj okrenuli ledja. Doslo 2000 ljudi u posranu Albaniju, i okrenuli ledja? Ne mogu vjerovat da je Spahic dao ovakvu izjavu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
1 post
pokusavao sam se i prije regat ali nesto nije htjelo....nebitno
On topic:Sve katastrofa,od pristupa,igre,igraca,selektora...ukoliko sljedecu utakmicu ne dobijemo mozemo se lagano zahvaliti nekim igracima,pozvat neke nove mlade,par njih sa "strane" i par iz mlade repke i uigravat za sljedece kvalifikacije...Po mom skromnom misljenju repka bi trebala izgledati ovako:
1 Begovic (nadam se da ce zaigrati i u klubu)
2 Mujdza
3 Spahic
4 Jahic
5 neki novi igrac ili iz mlade reprezentacije ili iz premijer lige(bolje pravi LB na tom mjestu nego veznnjak,stoper...)
6 Medunjanin
7 neki novi igrac takodjer
8 Salihovic
9 Pjanic
10 Ibricic
11 Dzeko
u formaciji: 1
2 3 4 5
6 7
10 9 8
11
I za selektora D.Bajevica(trenutno je slobodan),V.Halilhodzica ili nekog "stranca"
Ovako ne ide,to je jasno i pticama na grani,nemamo igru,ne napadamo i neznamo se branit,+ sto su selektor i igraci "zadovoljni" ovakvim rezultatima

On topic:Sve katastrofa,od pristupa,igre,igraca,selektora...ukoliko sljedecu utakmicu ne dobijemo mozemo se lagano zahvaliti nekim igracima,pozvat neke nove mlade,par njih sa "strane" i par iz mlade repke i uigravat za sljedece kvalifikacije...Po mom skromnom misljenju repka bi trebala izgledati ovako:
1 Begovic (nadam se da ce zaigrati i u klubu)
2 Mujdza
3 Spahic
4 Jahic
5 neki novi igrac ili iz mlade reprezentacije ili iz premijer lige(bolje pravi LB na tom mjestu nego veznnjak,stoper...)
6 Medunjanin
7 neki novi igrac takodjer
8 Salihovic
9 Pjanic
10 Ibricic
11 Dzeko
u formaciji: 1
2 3 4 5
6 7
10 9 8
11
I za selektora D.Bajevica(trenutno je slobodan),V.Halilhodzica ili nekog "stranca"
Ovako ne ide,to je jasno i pticama na grani,nemamo igru,ne napadamo i neznamo se branit,+ sto su selektor i igraci "zadovoljni" ovakvim rezultatima
RIP SALE VILENJAK
Nije Sušić ništa kriv, igrači se ne trude... Sušić bi trebao napraviti, bar jednom, ekipu od igrača iz Premier lige. Npr. protiv Luxemburga kada budu igrali ovdje. Garantujem da bi ti igrači grizli zemlju podsobom, zarad Bosne i zarad transfera koje bi mogli ostavriti poslije nastupa za repku ... Ako bi se pokazali dobri a siguran sam da bi, dati im opet šansu... protiv malo jače reprezentacije.
Sušić ja na dobrom putu, jel' se može ikako preko saveza stupiti u kontakt sa Sušićem, da mu predložim svoju ideju?
Sušić ja na dobrom putu, jel' se može ikako preko saveza stupiti u kontakt sa Sušićem, da mu predložim svoju ideju?
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.