Muzika - Arhiva postova
Moderator/ica: insider
- MikeToreno
- Kontakt:
Re: Muzika
Dobar diss.
Sve tacno od rijeci do rijeci.
Sve tacno od rijeci do rijeci.
Uletio je cak i kod nas u trending. Ovo je win-win za njega.
Ono kad diss Eminema zvuči više kao Em nego trenutni Em
Novi album, dobri tekstovi, sranje bitovi
Novi album, dobri tekstovi, sranje bitovi
Na svakoj Eminemovoj pjesmi sa featom, jaci mu je feat. Eminem je **** oldhedaska, slusaju ga school shooteri i white trash. Ne mogu da vjerujem da je lik od 50 godina toliko butthurt sto na scenu dolaze novi i bolji od njega. Ne znam zasto djecurlija misli da ce ga Eminem unistit, lik je imao beefove sa irelevantnim likovima i Mariah Carey, tako da ono. MGK je ovo kako god uzeo, dobio je 20 mil u 2 dana.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Cak je i ovo "his fucking beard is weird", sto mnogi ismijavaju, zapravo referenca na Eminemove "Business", "Deja Vu" i "Berzerk", gdje spominje slicno.
Izgleda da se duze vrijeme pripremao za ovo.
Izgleda da se duze vrijeme pripremao za ovo.
Fanovi Eminema jesu nešto najgore, al dolaze na scenu bolji od njega? Ne kažem da je MLG loš, al de ono. Eminema slušaju svi, sve generacije i s ovim albumom je potvrdio da je i dalje stari. Kad je išao, išao je po svima i treba da se ispiša po ovim novim kvazireperima, drogerašima i sličnima.Sarmelino je napisao/la:Na svakoj Eminemovoj pjesmi sa featom, jaci mu je feat. Eminem je **** oldhedaska, slusaju ga school shooteri i white trash. Ne mogu da vjerujem da je lik od 50 godina toliko butthurt sto na scenu dolaze novi i bolji od njega. Ne znam zasto djecurlija misli da ce ga Eminem unistit, lik je imao beefove sa irelevantnim likovima i Mariah Carey, tako da ono. MGK je ovo kako god uzeo, dobio je 20 mil u 2 dana.
Diss je dobar, nema šta. Al de malo, pričamo o Eminemu. Normalno da ljudi misle da će ga "uništit" i oće kad odgovori.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nadam se da će Eminem nastaviti sa izbacivanjem kraćih i modernijih albuma. Dobar recept za spasiti karijeru.
Totalna suprotnost od Revivala. Što je zanimljivo jer je Kamikaze 70% o tome kako je loše prihvatio baš kritike o Revivalu. Ali eto urodile su plodom.
Nadam se da će u sljedećem Kanyetovom ciklusu on biti umjesto Nasa. Eminem bi se preko 7 Kanyetovih beatova vratio na vrh.
Totalna suprotnost od Revivala. Što je zanimljivo jer je Kamikaze 70% o tome kako je loše prihvatio baš kritike o Revivalu. Ali eto urodile su plodom.
Nadam se da će u sljedećem Kanyetovom ciklusu on biti umjesto Nasa. Eminem bi se preko 7 Kanyetovih beatova vratio na vrh.
Ne moze omladina s dedom.Kanye je napisao/la:Ne moze dedo s omladinom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Donnie Darko je napisao/la:Nadam se da će Eminem nastaviti sa izbacivanjem kraćih i modernijih albuma. Dobar recept za spasiti karijeru.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
I btw definitivno je bio bolji od Joynera Lucasa u Lucky You. Budimo ozbiljni.
Presluso ovaj album od Post Malone "beerbongs & bentleys"
Koja to picka njeg razocara?
Morao se okupati pa se sjeboDzoni je napisao/la:Presluso ovaj album od Post Malone "beerbongs & bentleys"
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja nisam nikad stigao to preslušat, jel razočaraniji nego ovdjeDzoni je napisao/la:Presluso ovaj album od Post Malone "beerbongs & bentleys"
Ma nemam pojma ko je lik.
Prvi put ga sluso veceras.
Naletim na onu Rockstar tj. Latino Evropa
i aj reko da cujem sta jos ima.
@Donnie
Nije,presluso sam i tu pjesmu.
Prvi put ga sluso veceras.
Naletim na onu Rockstar tj. Latino Evropa
@Donnie
Nije,presluso sam i tu pjesmu.
I ja sam veceras konacno krenuo s Beerbongs and Bentleys. Ocekivao sam vise. Doduse, tek sam na pola.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- MocMahale444
Cuj post malone
Cuj mgk kokera
nema los diss song ali on je zvarsio svoje. Onom lopatom je iskopao sebi muzicki mezar.
**** eminema i ha hubala ha ali tip je za njega s druge planete. Sve ostalo je hejt.
No koment, vi som kilaz over hir.
Cuj mgk kokera
**** eminema i ha hubala ha ali tip je za njega s druge planete. Sve ostalo je hejt.
No koment, vi som kilaz over hir.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.