PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: biceDUPLA, dana/u 05 sep 2018, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR 1921
- robertkosar
- Kontakt:
Cut ce se kakva je liga poslije Zvijezde 09 jel posteno ista ovdje 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Jel to usro osovo boga Fenanu?Nakon sjajne sezone u Rijeci, imao sam ponude pet-šest klubova. Mogao sam da biram, ali odabrao sam Olimpic i to je sigurno bila jedna od najvećih grešaka u mojoj karijeri. Trener je bio Husref Musemić, to je jedno veliko ime s ovih prostora, nemam ništa protiv njega, ali ja i on nismo mogli sarađivati. Mi nemamo ništa jedan protiv drugog, ali jednostavno mi ne možemo zajedno sarađivati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Bojim se da je ove godine dosta namještenih utakmica prvenstveno zato jer su se utakmice Premier lige pojavile na ponudi u azijskim kladionicama, gdje su limiti veći i što je važnije gdje ne limitiraju igrače poslije dobitaka.Zvijezda 09 nije sama u ovoj priči, nadam se da će se to sve otkriti.robertkosar je napisao/la:Cut ce se kakva je liga poslije Zvijezde 09 jel posteno ista ovdje
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- robertkosar
- Kontakt:
Slazem se druzemujoisuljo je napisao/la:Bojim se da je ove godine dosta namještenih utakmica prvenstveno zato jer su se utakmice Premier lige pojavile na ponudi u azijskim kladionicama, gdje su limiti veći i što je važnije gdje ne limitiraju igrače poslije dobitaka.Zvijezda 09 nije sama u ovoj priči, nadam se da će se to sve otkriti.robertkosar je napisao/la:Cut ce se kakva je liga poslije Zvijezde 09 jel posteno ista ovdje
- robertkosar
- Kontakt:
JestOsim13 je napisao/la:Jel to usro osovo boga Fenanu?Nakon sjajne sezone u Rijeci, imao sam ponude pet-šest klubova. Mogao sam da biram, ali odabrao sam Olimpic i to je sigurno bila jedna od najvećih grešaka u mojoj karijeri. Trener je bio Husref Musemić, to je jedno veliko ime s ovih prostora, nemam ništa protiv njega, ali ja i on nismo mogli sarađivati. Mi nemamo ništa jedan protiv drugog, ali jednostavno mi ne možemo zajedno sarađivati.
Evo jedna sigurica za odigrati
sovanje bogova je prva asocijacija na kočijaša Husrefa, mada moram priznati da sam dugo razmišljao.robertkosar je napisao/la:JestOsim13 je napisao/la:Jel to usro osovo boga Fenanu?Nakon sjajne sezone u Rijeci, imao sam ponude pet-šest klubova. Mogao sam da biram, ali odabrao sam Olimpic i to je sigurno bila jedna od najvećih grešaka u mojoj karijeri. Trener je bio Husref Musemić, to je jedno veliko ime s ovih prostora, nemam ništa protiv njega, ali ja i on nismo mogli sarađivati. Mi nemamo ništa jedan protiv drugog, ali jednostavno mi ne možemo zajedno sarađivati.Kako pogodi od prve
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
2.5 kvota bila neki dan na Slovačku, sada je spustili na 1.05tale07 je napisao/la:Evo jedna sigurica za odigrati
Da se znalo pa odigrati
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
robertkosar je napisao/la:Slazem se druzemujoisuljo je napisao/la:Bojim se da je ove godine dosta namještenih utakmica prvenstveno zato jer su se utakmice Premier lige pojavile na ponudi u azijskim kladionicama, gdje su limiti veći i što je važnije gdje ne limitiraju igrače poslije dobitaka.Zvijezda 09 nije sama u ovoj priči, nadam se da će se to sve otkriti.robertkosar je napisao/la:Cut ce se kakva je liga poslije Zvijezde 09 jel posteno ista ovdjeI meni nisu jesne neke utakmice naprimjer krupa-svinjski iz 1 u 2
Iz x u 2... 1:1 je bilo na poluvremenu al opet ni prvi ni zadnji put kod njih preokret
Mi smo naštimali 2/2 u Širokom i 3+, boli nas qrc!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dan kada je kladionica usla u sport tj. fudbal, taj dan proglasiti danom zalosti jer je fudbal tog dana umro.robertkosar je napisao/la:Cut ce se kakva je liga poslije Zvijezde 09 jel posteno ista ovdje
- robertkosar
- Kontakt:
Bojim se da je ove godine dosta namještenih utakmica prvenstveno zato jer su se utakmice Premier lige pojavile na ponudi u azijskim kladionicama, gdje su limiti veći i što je važnije gdje ne limitiraju igrače poslije dobitaka.Zvijezda 09 nije sama u ovoj priči, nadam se da će se to sve otkriti.[/quote]
Slazem se druze
I meni nisu jesne neke utakmice naprimjer krupa-svinjski iz 1 u 2
[/quote]
Iz x u 2... 1:1 je bilo na poluvremenu al opet ni prvi ni zadnji put kod njih preokret[/quote]
upravu si 
Slazem se druze
Iz x u 2... 1:1 je bilo na poluvremenu al opet ni prvi ni zadnji put kod njih preokret[/quote]
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Naštimali ste vi i 1/2 protiv Krupe, samo što Crnov nije znaoRokoko87 je napisao/la:Mi smo naštimali 2/2 u Širokom i 3+, boli nas qrc!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ne štimamo rezultate na našu štetuSarajevoJeBordo je napisao/la:Naštimali ste vi i 1/2 protiv Krupe, samo što Crnov nije znaoRokoko87 je napisao/la:Mi smo naštimali 2/2 u Širokom i 3+, boli nas qrc!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Pitali Sabrinu koliko je dala za ovaj clanak, kaze ona "dva puta"...
Srdjan Stanic pitarski ker
to isto kad je snoop dogg dosao da napravi duet sa ljupkom stevic, ona mu u spotu doslovno lize jaja, a on ne zna gdje se nalazi, sav nadrogiran... isto sabrina i nuno gomezosobaodpovjerenja je napisao/la:Pitali Sabrinu koliko je dala za ovaj clanak, kaze ona "dva puta"...
45515
Tako je Sabrina, sve za klub, pa i minđu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nuno udara, sarajevo placa.Virtu4l je napisao/la:Tako je Sabrina, sve za klub, pa i minđu.![]()
Ugodno s korisnim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.