@admin,koliko znam,pise u pravilima foruma ko iznosi namjerne klevete i laži bez ikakvih valjani dokaza biće trajno banovan,molim da reagujete na ovakve likove!
Hvala
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
A nisu klevete kad vi pišete na razne klanove u ekipi, na razne menadžerske talove, na kojekakve svađe na relacijama trener-igrači i slično?UBIPITAR je napisao/la:tm1987vtz je napisao/la:Meni ova utakmica u Širokom smrdi na namještaljku, pa pogledajte samo reakcije Bilobrka kod prva dva gola..
@admin,koliko znam,pise u pravilima foruma ko iznosi namjerne klevete i laži bez ikakvih valjani dokaza biće trajno banovan,molim da reagujete na ovakve likove!
Hvala
ja sumnjam da si ti bolestan u glavutm1987vtz je napisao/la:A nisu klevete kad vi pišete na razne klanove u ekipi, na razne menadžerske talove, na kojekakve svađe na relacijama trener-igrači i slično?UBIPITAR je napisao/la:tm1987vtz je napisao/la:Meni ova utakmica u Širokom smrdi na namještaljku, pa pogledajte samo reakcije Bilobrka kod prva dva gola..
Hvala
Također, ja sam iznio samo sumnju i nisam nigdje rekao: "Namješteno je!"
Ne reče nam ništa za odbrane Bilobrka prije gola.tm1987vtz je napisao/la:A ima li gdje da se banuje za vrijeđanje???
Vidi, imao je i golman Reggine sigurno dobrih odbrana u sezoni Calciopolia, pa otkriše ljudeVirtu4l je napisao/la:Ne reče nam ništa za odbrane Bilobrka prije gola.tm1987vtz je napisao/la:A ima li gdje da se banuje za vrijeđanje???
Boli me qrac za golmana Reggine, ne lupaj više gluposti. Pitarluk prosipaj negdje drugo.tm1987vtz je napisao/la:Vidi, imao je i golman Reggine sigurno dobrih odbrana u sezoni Calciopolia, pa otkriše ljudeVirtu4l je napisao/la:Ne reče nam ništa za odbrane Bilobrka prije gola.tm1987vtz je napisao/la:A ima li gdje da se banuje za vrijeđanje???
LjoZee je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/rekordna-proda ... eca/33750/
Od sljedece sedmice online prodaja cijele opreme.
Bio sam na stadionu i gledao tekmu.Kakva namjestaljka,ljudi su nas ubili prvih 20 minuta nismo mogli 2 pasa da vezemo dok nismo stali na loptu i iz kontre zaprjetili, sta pricate jeste normalni vi?A sto se tice golmana odbranio je dvije fantasticno sa 5 metara veselom i krpicu glavom cist gol odbranio...tm1987vtz je napisao/la:Ma brate nema ne vole nas i slično. Pogledaj neutralno golove i reci mi šta misliš o reakciji Bilobrka kod drugog gola pogotovo, čovjek ne pokušava da ispruži ruku i da brani loptu uopšte a prolazi pored njega.LjoZee je napisao/la:tm1987vtz je napisao/la:Meni ova utakmica u Širokom smrdi na namještaljku, pa pogledajte samo reakcije Bilobrka kod prva dva gola..
E bas ce namjestiti da popuse 0:3 na svom stadionu. Joj, sto se lozite na necije gluposti Boze sacuvaj. Namjerno pisu jer ne vole nas, a vi njima vjerujete. Onda je i svaki kiks Vedranov namjesten.
I nije isto porediti Vedranov kiks recimo kada ne izađe sa linije, kada loše ispuca i slično i ove reakcije koje direktno dovode do golova. Lično kod Vedrana nikad nisam vidio ovakve "kiksove".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.