dubrovnik je napisao/la:
Onaj vas prosli deputat mu je ostavio cvrste temelje i razradjenu taktiku. Stopere i rezervne bekove te konture vrhunske igre. Poprilicno sam siguran da je u vremenu otkad je Robi na klupi isprobano vise novih bekova nego u vremenu dvojice prethodnika.
Sto se tice Azarbejdzana imali su bolje trenere nego mi. Robi tamo koliko se sjecam nije mjenjao amatera kojem je taktika formula na papiri. Imam nekakav ruzan osjecaj da jedva cekas kiks. Nadam se da ga neces docekati. Nije mi jasno da hvalospjeve nakon utakmice sa Koreom ovako brzo prebacis u pilu naopako. Kao lof 2 dana si bio zadovoljan i onda opet pocne Menadzerski.
Begovic je Susica otpilio radi puno manje stvari a vidim da je sada dosao na razgovor. Je li do slatkorjecivosti ili stava pitanje je. Sto se Hajrovica tice trebao je biti pozvan mozda jos i poneki igrac ali bi onda valjda Robi iz usta kriticara umjesto Menadzerski postao Mamicevski. Ovako trpite i cekajte kad ce izostaviti Sarica sa popisa jer ce to tada potvrditi vase teze o Fali Ramadaniju i drugoj ekipi menadzera koja nas selektira iz sjene.
Cuj ja cekam kiks? Kako te nije sramota pricati tu pricu i fakturisati na mene?
Azerbejdzan je u fudbalu mudo marjanovo, tamo radi onaj ko uzima pare a rezultata ni na mapi, azerbejdzan j dno dna a tu je ovaj nas slatkorjecivi Menadzerski radio godinama. Pa nisam ja jad bolan da nakon dobre partije kazem lose je, ali imam mozak i usi i oci pa vidim neke stvari, eto nisi mi odgovorio gdje su ti svi silni fudbaleri koji zele igrati za BiH?
Zasto nemamo sada odbrane? Zasto nije napravljen dodatni spisak?
Zasto nije naknadno pozvao nekog od stopera?
Za Sarica cu vam fakturisati svima kada napravi sranje koje ce nas kostati plasmana, jer vi ste navijaci pojedinaca a ne reprezentacije.
Cuj Saric imao zelju da zivi u Koreji, pa Damire ti si ozbiljan covjek. On se udarao nogom u guzicu kada je sa 25 stigao u Slobodu, pa onda u Sarajevu malo klupa malo igra proslu sezonu, Horde mu sve na kamaru slagale pa ga izvuce Menadzerski i pogura u Koreju, takvu igracinu u tim godinama.
Vama su normalne price da Sarica trazi Galata i Besiktas, da Pape odbija Barselonu a da se Arsenal, Celzi, Sevilja i Inter otimaju za Tinu.
Vjerujte u bajke.
A zutom papku je bolje da u subotu bude na nivou i da starta kako treba inace moze opet moliti azere da ima hljeba jesti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921