BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Jutros Aldin izgubio u singlu, a sinoc Tomo u dublu 
šanse bi nam bile dobre, fakat štetaAlminjo99 je napisao/la:Steta sto nema Damira sa njim bi gotovo sigurno bili u WG. Ovako jako tesko.
Sa njim bi išli na dvije Damirove pobjede, minimum jednu Mirzinu pobjedu i eto prolaza.jestamaji je napisao/la:šanse bi nam bile dobre, fakat štetaAlminjo99 je napisao/la:Steta sto nema Damira sa njim bi gotovo sigurno bili u WG. Ovako jako tesko.
Ovako Mirza mora dobiti obadvije, i treću pobjedu moramo tražiti u paru(teško) ili u singlu od našeg drugog igraća(još teže).
No sve je to sport.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Igrao sam sad Brkica 3.5 kvota , cekao ga dobitak 92 oni mi ponudili 84 uzeo , nece me iznenadit ako se Trungelito vrati 
Dobi ti!HeraklitMracni je napisao/la:Igrao sam sad Brkica 3.5 kvota , cekao ga dobitak 92 oni mi ponudili 84 uzeo , nece me iznenadit ako se Trungelito vrati
Fina pobjeda Tome, 6:4, 6:4
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
hm59 je napisao/la:Dobi ti!HeraklitMracni je napisao/la:Igrao sam sad Brkica 3.5 kvota , cekao ga dobitak 92 oni mi ponudili 84 uzeo , nece me iznenadit ako se Trungelito vrati![]()

-
oldtown1990
- Kontakt:
Bravo za Tomu, nije mala stvar pobijedit ovog Argentinca koje je prije mjesec igrao polufinale Umaga. Valjda napravi iznenadjenje i u 1/4 finalu protiv Gutierreza (162.)
u pravo vrijeme, prije DC
Bojanić predao meč drugog kola na Zlatiboru, ako je u pitanju ozbiljnija povreda, nisam siguran da će moći ići u Japan. Ostajemo sa Tri musketira.
Ma šanse su vrlo male realno, na kojoj će se podlozi igrati zna li se?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hard Outdoor
-
oldtown1990
- Kontakt:
Tomo se ne sali, za plasman u finale igra protiv Molcana (538.)
U slucaju da osvoji ulazi u top 200
U slucaju da osvoji ulazi u top 200
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ovaj Molcan ima oko 20 pobijeda za redom 
Uzima ga mali milion % mada kontam da ga ovaj nas moze dobiti na iskustvo ko Mirza Savopalova birvaktielHeraklitMracni je napisao/la:Ovaj Molcan ima oko 20 pobijeda za redom
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Gledao sam Tomu od polovine drugog seta... Imao je dvaput prednost na svoj servis za 5:2, a izgubio je kasnije taj set u tb! Nije me uvjerio igrom da ovdje moze do finala, srecom pa je i Gutierrez sinoc dosta grijesio, na momente je mec izgledao kao da su na fjucersu...
Ovaj mali u polufinalu je u usponu, izgleda da je zbog povrede pauzirao dio sezone, inace bi bio puno bolje plasiran.
Puno bi znacilo za Tomu da ode u finale, i zbog samopouzdanja u Japanu

Ovaj mali u polufinalu je u usponu, izgleda da je zbog povrede pauzirao dio sezone, inace bi bio puno bolje plasiran.
Puno bi znacilo za Tomu da ode u finale, i zbog samopouzdanja u Japanu
Mali je uzeo tri F zaredom, kod kuće u Slovačkoj, pa je došao na ovaj turnir, nadam se da bi mu se mogao prekinuti taj niz.esprit24 je napisao/la:Uzima ga mali milion % mada kontam da ga ovaj nas moze dobiti na iskustvo ko Mirza Savopalova birvaktielHeraklitMracni je napisao/la:Ovaj Molcan ima oko 20 pobijeda za redom
Samo je teško dobiti nekoga, ko je vjerovatno pun sampouzdanja, kada ima takvu seriju rezultata.
Kako je moguce da ti je u 3 popodne baterija na mobu na 100%HeraklitMracni je napisao/la:hm59 je napisao/la:Dobi ti!HeraklitMracni je napisao/la:Igrao sam sad Brkica 3.5 kvota , cekao ga dobitak 92 oni mi ponudili 84 uzeo , nece me iznenadit ako se Trungelito vrati![]()
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Losa mi baterija pa je uvjek na punjacu 
Heraklite, sta igras danas?
Tomo kralju, idemo do finala ako Heraklit kaze.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ako koja podloga odgovara Tomi to je ova u Sevilji , sljaka al tvrda , brza od one obicne , ne znam za njegovog protivnika , al nije ni Tomo za odbaciti , zna i on fino servirat i fin forhend imatbhsport je napisao/la:Heraklite, sta igras danas?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.