FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

HuX
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la HuX » 06 okt 2010, 21:38

Klare je napisao/la:Dabar, Hux haj više ne serendajte. :evil: @Hux, tu ti napominješ 30 mil. :arrow: ni slučajno više ovako glupe argumente da nisi spomenuo, ne zbog meni niti zbog bilo koga, nego pretežno radi sebe.
@Dabar, činjenica je da Gomez protiv Manche nije povukao loptu, pa kako god ono izgledalo, da Ola ne bi bio ni blizu postizanja gola. ;) Protiv Dortmunda se vidila velika razlika u kvaliteti i formi između Gomeza i ostale dvojice ili trojica napadača. :? Samo ja još jednom napominjem ovdje ima i previše dušmana Gomeza pa čak i Bayerna čim ovako teške riječi upućuju prema našem ljubimcu, koji je svjetska klasa. Pojma vi o fudbalu nemate.. :x
Eto ti ces mi zabranit da iznosim argumente kakve hocu!
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 okt 2010, 00:14

Moram se malo vrnuti nazad. :?
secer je napisao/la: dakle, glavni krivac za trenutno stanje nije niko drugi do van-haala :!:
tjesi me jedna stvar a to je dolazak opasnih pojacanja u zimskom pr-u.
slabiji bayern- bolja pojacanja.
Većina nas zna njegove vorteile i nachteile, ali Luisa okarakterisati kao glavnog krivca je vrlo smjela izjava. Hajde se potrudi pa mi reci ko ove sezone pruža zapažene partije. Je li ijedan igrač (koji je bitan faktor u timu) u pravoj formi? Lahm postaje prosjek, ostatak odbrane nije vrijedan komentara, dvije šestice zaslužuju "šesticu", ali po "Kickeru". Hamit ne iskorištava odsustvo glavnih faca, Klose se gubi, kao i Muller. Oliću će posljednja sezona ostati upisana kao najbolja, znači slijedi pad ili kazaljka ka dole, što se odmah primjeti po rezultatima.
Slažem se sa Effe-om u vezi promjene taktike (bar dok se ne vrate genijalci), igrati sa dva špica, više šanse pružati Tymi i Gomezu.
Zaključak, igrači su u qurcu, nisu ni blizu lanjskoj formi, gdje su neki od njih igrali iznad svojih mogućnosti ili ti na limitu.
Što se tiče pojačanja, njih treba svakako očekivati (još u januaru). Ali pitanje je hoće li potrefiti. Spominje se Bastos (Lyon), kao i neki engleski reprezentativci (Bridge, Cole, Warnock) pored već pomenutih faca na ovoj temi...
Vom Jäger zum Gejagten

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 07 okt 2010, 09:25

Što se tiče pojačanja, njih treba svakako očekivati (još u januaru). Ali pitanje je hoće li potrefiti. Spominje se Bastos (Lyon), kao i neki engleski reprezentativci (Bridge, Cole, Warnock) pored već pomenutih faca na ovoj temi...[/quote]

Uh sto bih bio zadovoljan sa Bastos-om :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2010, 11:25

geronimo je napisao/la:Moram se malo vrnuti nazad. :?
fino, plaho fino.
eto, mogli bismo promijeniti par postova na tu temu, osvrnuti se na haalin rad od pocetka pa do sada(ako treba i utakmicu po utakmicu), pisati o igracima koje si nabrojao...
ali, kako da se upustam u diskusiju s nekim ko ponekad navrati na forum i napise par postova samo da se zna da nije napustio forum?! covjece, ocekujes da ti odgovorim pa da cekam dva ili vise dana da "naletis" na forum i napises odgovor :) ili, pak, da postiram pet postova pa da mi kopiras jednu ili dvije recenice iz jednog od postova i odgovoris na to :) ili cemo se zayebavati, ili cemo napisati par "ozbiljnijih" postova :?
ako cemo se odluciti za drugu varijantu ;) onda moras savladati taj svoj peksinluk i napisati normalan post koji sadrzi barem 15-20 recenica :D
buduci da te poznajem i to vrlo dobro onda ovaj moj post nije nista drugo do sviranje qrcu :lol:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nego, da pocnem sa onim zbog cega sam, ustvari, uzeo tastaturu u ruke.
dragi navijaci najboljeg kluba(ali i svi oni koji posjecuju ovu temu), prijatelji...bracho...
vec dugo razmisljam o ovom problemu s kojim cu vas naknadno upoznati, razmisljam i trazim adekvatno rjesenje kako da izadjemo iz belaja u koji smo ne svojom voljom uvuceni!
ja se trenutno nalazim u ratu koji cu sigurno izgubiti ako me ne podrzite. znaci, ili ste na mojoj strani ili protiv mene! ako ste na mojoj strani onda je to boljitak i za vas, postovani drugovi, vas zbog kojih sam i pokrenuo ovu borbu. ali, ako ste protiv mene(samim tim i protiv vas samih) onda vam ostaje status quo iliti dosadasnje stanje koje odgovara svima osim vas, postovani forumashi.
poslao sam na stotine pp ali i primio bezbroj prijetecih poruka, trpio uvrede, ponizavanja...

zasto govorim sve ovo, zasto se izlazem opasnostima?
jednostavno, dosadila mi je tortura kojoj je mjesecima izlozen nemali broj forumasha!
zasto se banuju "nepozeljni forumashi", zatvaraju teme, odstranjuju prosperitetni mladi ljudi koji bi doprinijeli razvoju ovog foruma, itd.
eto, da ne duljim, reci cu i to da sam iznasao rjesenje za taj belaj.
dakle, potrebna mi je vasa podrska i krecemo u silovitu kampanju simbolicnog naziva "da nam forum bude bolji".
sta morate uraditi?
jednostavno, posaljite mi pp. u toj poruci ne treba pisati tekstove podrske, dovoljno ce biti da posaljete jedan smajli. zasto pp? da vidim koliko je clanova za boljitak i da vidim isplati li se javno upustati(kao sto rekoh iznad, do sad sam radio preko pp) u tako riskantnu avanturu.

jah, samo da napomenem to da priliku za slanje pp imate u narednih 36 sati nakon cega cu odluciti(ustvari vi cete svojim porukama odluciti), da li da krenem u akciju ili ne.
smatrajte to vasim(forumskim) ispitom zrelosti!
reci cu i to da ako krenemo, krecemo sa naseg podforuma(medjunarodni fudbal), nastavljamo preko podforuma za diskusiju i onda redom na ostale podforume.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 07 okt 2010, 13:28

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 07 okt 2010, 19:57

amell je napisao/la:http://www.goal.com/en-us/news/86/italy ... ar-bastian

xaxaxaxa xa xaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neki dan si govorio kako samo Ribery i Roben valjaju u Bayernu, a jedva doceko kad je procito ovu "spekulaciju" hehe drug od toga nema nista vjeruj mi, trazio ga je i Mourinho dok je bio u Interu a i sad dok je u Realu :) a odgovor je bio "the transfer offer has been reject" jedino ukoliko nam ponudite Maicona i 100M :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 okt 2010, 21:50

Šećer 'oće da organizuje neku pobunu? :o Otkud to najednom? :D
secer je napisao/la:da postiram pet postova pa da mi kopiras jednu ili dvije recenice iz jednog od postova i odgovoris na to
Upravo to! Krenimo redom.
secer je napisao/la: eto, mogli bismo promijeniti par postova na tu temu, osvrnuti se na haalin rad od pocetka pa do sada(ako treba i utakmicu po utakmicu), pisati o igracima koje si nabrojao...
Gero je uvijek spreman za zdravu diskusiju (joj, ali ovo otrcano zvuči :lol: ) eto možemo početi...nadam se da mi možeš parirati. :D
secer je napisao/la: ali, kako da se upustam u diskusiju s nekim ko ponekad navrati na forum i napise par postova samo da se zna da nije napustio forum?! covjece, ocekujes da ti odgovorim pa da cekam dva ili vise dana da "naletis" na forum i napises odgovor
Ko mi kaže :shock: tebe nema tivakat, pa te ja preko agenata moram tražiti u najmnogoljudnijoj njemačkoj saveznoj državi. :D Ja sam najavio svoje odsustvo, koje ističe uskoro, pa tako mojim dolaskom očekuj dar-mar Haalinih pulena. Naravno, uz tvoju taktičku pomoć. 8-)
secer je napisao/la:ili cemo se zayebavati, ili cemo napisati par "ozbiljnijih" postova :?
ako cemo se odluciti za drugu varijantu ;) onda moras savladati taj svoj peksinluk i napisati normalan post koji sadrzi barem 15-20 recenica :D
I jedno i drugo, brate moj. Nije valjda da voliš čitati duge postove? Ja čuo ovaj Blancos uveo novi trend na forum. Što više sličica, klipova i ostalih gifova postaviš, više si In. :|
secer je napisao/la: buduci da te poznajem i to vrlo dobro onda ovaj moj post nije nista drugo do sviranje qrcu :lol:
Haman da je tako :D

Ovo poslije crte možemo riješiti na način kako si do sada radio, preko pp. Od mene imaš punu podršku šta god ti se vrzmalo po glavi. Nemoj samo da bude, žali Bože nadahnuća. :P
Vom Jäger zum Gejagten

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 08 okt 2010, 01:08

:? :roll: :roll: :roll: :oops:
FC BAYERN je napisao/la:

Neki dan si govorio kako samo Ribery i Roben valjaju u Bayernu, a jedva doceko kad je procito ovu "spekulaciju" hehe drug od toga nema nista vjeruj mi, trazio ga je i Mourinho dok je bio u Interu a i sad dok je u Realu :) a odgovor je bio "the transfer offer has been reject" jedino ukoliko nam ponudite Maicona i 100M :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 08 okt 2010, 07:29

FC BAYERN je napisao/la:

Ja neznam zasto je Mourinho zapeo za Swaina..mozda zato sto je radilica na terenu sto se tice def. i ofz ima ga svagdje po malo..ali iskreno on je prosijek, sigurno ce i Mou promijeniti misljenje tak da se vise nece spominjati Swaini ;)
p.s.ja ga nebi dzaba u Real Madridu :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 okt 2010, 11:41

ne znam iskreno zasto se neki klubovi trude kupit bayernovog igraca kada znaju da tu odmah nema sanse..bayern svoje najbolje igrace nikada nije pustao do isteka ugovora, a ako su i tad vrijedili svim se silama trudio da ih zadrzi...tako da schweinsteiger ne 100 % nego 1000 % nece napustit bayern....schweini je opet malo u oblacima pa sad slabije igra, ali i tokom prosle sezone a i na svjetskom prvenstvu je pokazao da je svjetska klasa...slicna stvar je i sa mullerom
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 okt 2010, 17:59

Los*Blancos je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:

Ja neznam zasto je Mourinho zapeo za Swaina..mozda zato sto je radilica na terenu sto se tice def. i ofz ima ga svagdje po malo..ali iskreno on je prosijek, sigurno ce i Mou promijeniti misljenje tak da se vise nece spominjati Swaini ;)
p.s.ja ga nebi dzaba u Real Madridu :mrgreen:

Prijatelju ti to samo pricas zato sto vam ga nedamo pa ga kao i ne zelite :twisted: :P :twisted: :twisted: :P :P .A ni mi nebi nijednog vaseg igraca osim onog koji je za 2 klase bolji od ostatka reala Ikera(moram priznat najbolji je trenutno a mozda i svih vremena ;) )
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 okt 2010, 18:04

S-Y-L-A-R je napisao/la: Prijatelju ti to samo pricas zato sto vam ga nedamo pa ga kao i ne zelite :twisted: :P :twisted: :twisted: :P :P .A ni mi nebi nijednog vaseg igraca osim onog koji je za 2 klase bolji od ostatka reala Ikera(moram priznat najbolji je trenutno a mozda i svih vremena ;) )
Ma ja, i to što kažeš. Nego, obzirom da Bayernov napad ne pokazuje ništa, čisto sumnjam da ne biste uzeli Higuaina, Ronalda ili Benzemu, zatim da u vezi ne biste rado voljeli vidjeti Ozila i Khediru, a da ne spominjem u odbrani Ramosa. Svi ovi gore nabrojani bi odmah izborili mjesto u Bayernu, da ne spominjem tu i Xabi Alonsa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 okt 2010, 18:18

Monolog je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la: Prijatelju ti to samo pricas zato sto vam ga nedamo pa ga kao i ne zelite :twisted: :P :twisted: :twisted: :P :P .A ni mi nebi nijednog vaseg igraca osim onog koji je za 2 klase bolji od ostatka reala Ikera(moram priznat najbolji je trenutno a mozda i svih vremena ;) )
Ma ja, i to što kažeš. Nego, obzirom da Bayernov napad ne pokazuje ništa, čisto sumnjam da ne biste uzeli Higuaina, Ronalda ili Benzemu, zatim da u vezi ne biste rado voljeli vidjeti Ozila i Khediru, a da ne spominjem u odbrani Ramosa. Svi ovi gore nabrojani bi odmah izborili mjesto u Bayernu, da ne spominjem tu i Xabi Alonsa.
ma dobro nisi me razumio on kaze da schweini nije dovoljno dobar pa sam ga zezao jer sam izgleda jedini bavarac koji voli kad ovaj dodje da provocira a ne dolazi cesto dok ga neko ne prozivca ovako :) :) :)
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 08 okt 2010, 18:23

Monolog je napisao/la:
Aha kako da ne, dobro ovaj jedan iznad tebe kaze @efe mi neporodajemo igrace, jedino kad im istekne ugovor oni odu uglavnom tako je bilo sa M.Ballackom otisao jer se zasitio Bayern.M :mrgreen:
U Njemackoj kad se spomene Real Madrida uglavnom zzzzzzzzzinu svi, a svima je poznato
Superstar Real Madrid Wechsel Bundesliga :mrgreen:
Ubili se za D.Beckhama, morali praviti neke 1.apriliske sale :mrgreen:
Zidane nudili ugovor u Bayernu 2006, a de mi reci da niste :mrgreen: tesko je biti Real Madrid koliko god ga vi mrzili uvijek smo ispred vas i samo mozete da sanjate o igracima RM :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 okt 2010, 18:25

e vidis monolog o ovom ti pricam :lol: :lol: :lol:
41.21.1.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 08 okt 2010, 18:29

:mrgreen: Ahhh jesi ozbiljan, pa Swain jeste za ekipu tipa Bayern.M, dalje od toga nemoze :mrgreen: o tome tija pricam..sta tu ima, a ja nista nisam pitao ni tebe ni @monolga
ni bilo kojeg fana Bayern.M kojeg bi igraca iz RM :mrgreen: ;) evo npr.Robben do prije 2 godine Bavarci su pricali kako je on tik tak igrac, ovo ono..a sada kad je u Bayernu on je... :mrgreen: :mrgreen:

Neznam zasto mislite da provociram samo realno misljenje ja volim Real Madrid i znam sta je najbolje za tim i mislim da Swiani nije ni blizu tome..bar prvih 11 RM
?Swaini?? :roll: manje vise PA mogao bi na klupu Real Madrid C.F. jedino tako :mrgreen:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 okt 2010, 18:44

Daj Los Blancos, dijete drago pa zar stvarno nemas nista pametnije u zivotu raditi nego pljuvati i provoditi cijele dane po forumu, pa kako te nije stid tebe i ostale Real-ovce uopste napisati bilo kakav post na temi svetog kluba koji se zove Bayern Munchen, pa zadnjih 5?6?7? godina smo se sastajali u LP i svaki put smo vas izbacili, da ne spominjem kad ste zadnji put prosli u 1/4 , pa mi sa igracima tipa VanBuyten,otpadom iz Barcelone,Pranjicem i svim ostalim klocevima dodzemo do finale lige prvaka i izgubimo i ne obrukamo se, osvojimo BL i kup, a vi dajete 250 M po sezoni za igracki kadar, samo za jednog igraca dadnete 90 miliona :roll: i opet nista nemozete postici, i tamo dodze neki bosanac od 19godina koji je tek poceo da igra fudbal i kaze pa-pa Real Madrid.

[youtube][/youtube]

Miralem :mrgreen:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 08 okt 2010, 18:46

FC BAYERN je napisao/la: svetog kluba koji se zove Bayern Munchen
kako tebe nije stid crn bio

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 okt 2010, 18:50

Brnjoo je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la: svetog kluba koji se zove Bayern Munchen
kako tebe nije stid crn bio
da za mene je sveti klub ;) nego imam psa u mahali zove se brnjoo da nisi taj izgubio se trazi ga vlasnik :lol:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 08 okt 2010, 18:53

@FC BAYERN neznam sto se odma palis i govris gluposti ako ti smeta moj post zaobidji ga nemoras biti toliko cinican, i kazes svetog kluba :mrgreen: postavljas taj gol od Pjanica koji nema veze sa ovim sto sam ja pricao,ali eto ti tipicni bavarac :mrgreen:
Kazes zadnjih 5,6,7 godina stalno vas pobijedjivamo pa koliko ja znam pobijedili ste 1 tekmu, mi 1 ;) a prije par mijeseci smo odigrali prijatlj.mec u cast Kaisera, pozvali ste Real Madrid jer ipak je cast da dodje najbolji klub 20 stoljeca :mrgreen:
Posto si ti dijete sa kojim nezelim ulaziti u raspreve ali sigurno znas da RM nije osvojio nista prosle godine,
ali sigurno bi trebao da znas i :roll: ?? da je taj isti RM imao istu cak mozda i vecu zaradu od vas , vi koji ste osvojili BL i DFB kup, i bili u finalu LP..mi nismo nista ali zato zzzzzzzzzzzzzz :mrgreen: a mi pehara imamo za to se nebrini

p.s.Necu sada postavljati golove Zenita iz Kup UEFA , nisam kao ti :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 08 okt 2010, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.