Znaci na toj si relaciji, super, eto ja sam iz Brckog.Goalgetter je napisao/la:Kozarac i Bihac.Pivopija je napisao/la: @Goalgetter
Jesi li mozda iz Prijedora?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Znaci na toj si relaciji, super, eto ja sam iz Brckog.Goalgetter je napisao/la:Kozarac i Bihac.Pivopija je napisao/la: @Goalgetter
Tu ste vi negdje, samo vam fali jos npr jedan iz Trebinja odnosno iz treceg coska trokuta.. drage nam BosnePivopija je napisao/la:Znaci na toj si relaciji, super, eto ja sam iz Brckog.Goalgetter je napisao/la:Kozarac i Bihac.Pivopija je napisao/la: @Goalgetter
Počela je prodaja preko austrijskog Saveza, ali za obje domaće utakmice Austrije, protiv nas i Sjeverne Irske, košta 50 eura, imaju tamo dva bloka gostujućeg sektora za koji bi mogli naručiti, gledam ja svaki dan vecina mjesta tu su prazna mi čekamo da krenu naši prodavati pa da uzmemo, a izgleda da neće uskoro.Believe je napisao/la:Da li neko mozda zna kad se pustaju karte u prodaju Austrija-BiH 15.novembra?
Negdje procitah u junu, al mozda neko pouzdano zna.
SportklubMiske01 je napisao/la:I ko će najzad prenositi naše utakmice u Ligi nacija? Nisam u toku...
Uzeo sam ja taj paket.Sheyi je napisao/la:Počela je prodaja preko austrijskog Saveza, ali za obje domaće utakmice Austrije, protiv nas i Sjeverne Irske, košta 50 eura, imaju tamo dva bloka gostujućeg sektora za koji bi mogli naručiti, gledam ja svaki dan vecina mjesta tu su prazna mi čekamo da krenu naši prodavati pa da uzmemo, a izgleda da neće uskoro.Believe je napisao/la:Da li neko mozda zna kad se pustaju karte u prodaju Austrija-BiH 15.novembra?
Negdje procitah u junu, al mozda neko pouzdano zna.
TelevizorMiske01 je napisao/la:I ko će najzad prenositi naše utakmice u Ligi nacija? Nisam u toku...
Pa sad još uvijek ima haman pa 90% slobodnih stolica na ona dva manja gostujuća sektora što su ubacili, onaj donji dio tribine iza gola, a pretpostavljam da će naš Savez dobiti ulaznice za sjedalice gore iznad?Believe je napisao/la:Uzeo sam ja taj paket.
44 eura dao, inače je 54, a 10eura manje jer sam student.
Ima ovdje i nekih Iraca, kontam prodat za 20eura nekom od njih tu kartu i dakle dobio sam kartu za 24eura, nije puno ybg.
Većina dobrih mjesta su zauzeta, doslovno sam birao mjesta, ali ostala su ona s kojih se realno ne vidi baš predobro, al i to smo kasnije skontali, boli nas qrac, bitna je atmosfera i doživljaj, a i vidjet će se dovoljno, siguran sam.
Pitanje je jesu li našem Savezu dati ti gornji dijelovi oba sektora ili je to već rasprodano.. Jer i u Austriji je zainteresovanost naših preogromna.Sheyi je napisao/la:Pa sad još uvijek ima haman pa 90% slobodnih stolica na ona dva manja gostujuća sektora što su ubacili, onaj donji dio tribine iza gola, a pretpostavljam da će naš Savez dobiti ulaznice za sjedalice gore iznad?Believe je napisao/la:Uzeo sam ja taj paket.
44 eura dao, inače je 54, a 10eura manje jer sam student.
Ima ovdje i nekih Iraca, kontam prodat za 20eura nekom od njih tu kartu i dakle dobio sam kartu za 24eura, nije puno ybg.
Većina dobrih mjesta su zauzeta, doslovno sam birao mjesta, ali ostala su ona s kojih se realno ne vidi baš predobro, al i to smo kasnije skontali, boli nas qrac, bitna je atmosfera i doživljaj, a i vidjet će se dovoljno, siguran sam.Da li je pametno sad naručiti ili čekati?
Pobjednici 4 grupe A divizije igraju za jedno mjesto preko lige nacija. Opcije su sljedeće:boomerang5 je napisao/la:nama će teže ovako biti izboriti plasman.. prije si makar u barazu mogao dobiti irsku, svedsku itd. Sad ako odes u baraz, dovoljno je da samo jedna iz ove prve divizije zaj.ebe u kvalama, veliki je favorit protiv 3 repke koje udju iz B divizije (citaj nas kad bi izborili baraz). Tako, da apsolutno nam ova liga nacija ne ce nista olaksati plasman na EP, ko misli da je tako, grdno se vara
Volio bih Kosovo ili Makedonija da igraju Euro.Sheyi je napisao/la:Kosovo, Makedonija, Gruzija, Bjelorusija.
Neko od njih će igrati na Euru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.