Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
18/19 Lokomotiv, Porto, Šalke, Galatasaraj
17/18 Monako, Porto, Bešiktaš, RB Lajpcig
16/17 Lester, Porto, Kopenhagen, Klub Briž
15/16 Čelži, Porto, Dinamo Kijev, Makabi
14/15 Porto, Šahtar, Atletik, BATE
13/14 Porto, Atletico, Zenit, Austrija
12/13 Porto, Dinamo Kijev, PSG, Dinamo Zagreb
11/12 Porto, Šahtar, Zenit, APOEL
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo uopste nije iznenadjenje jer je zrijeb poludirigovan, mislim da je situacija da Porto dobije tesku grupu moguca jedino da ih izvuku kao prvu kuglicu sesira u kojem se nalaze a i to ne garantuje 100%. JEdnsotavno toliko su zakomplikovali i ubacili nekih uslova, te ne mogu iz iste zemlje (haj to mi je normala za grupe, za osminu ne), ne mogu ruski i ukrajinski zajedno, podjela na crvene i plave grupe zbog tv prava u kojima ne smije biti vise od dvije ekipe iz iste zemlje, milion nekakvih uslova i dobijes da lik dodje i izvlaci jednu kuglicu jer samo ona odgovara ovih milion kriterija, tako da nemojte se cuditi ovo je normala jer Uefa je skontala kako da namjesti zrijeb na legalan nacin. znaci ne moraju se peglati tople hladne kuglice i sl sranja, samo postavis uslove taj ne moze tu taj ne moze tu i na kraju mogu ispasti grupe otprilike koje i zelis uz vrlo mala odstupanja.Mokes je napisao/la:18/19 Lokomotiv, Porto, Šalke, Galatasaraj
kakva logika, kakvi zaključci, skidam kapu majstore, svaka ti cast

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Što ga zovu Japa?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Fikret1946
- Kontakt:
Sta je pogresno rekao ako na to aludiras ?Azpi je napisao/la:kakva logika, kakvi zaključci, skidam kapu majstore, svaka ti cast![]()
Eh i ti sada previse pitas, stavio smajlije i hrpu neoborivih argumenata znaci decko je upravu nema potrebe da objasnjava daljeFikret1946 je napisao/la:Sta je pogresno rekao ako na to aludiras ?Azpi je napisao/la:kakva logika, kakvi zaključci, skidam kapu majstore, svaka ti cast![]()
Jesu ovo oni preuzeli ligu prvaka od OBN-a za tekme srijedom?
Posto se spominje period 2018-2021, ili je mozda greska, pa je to u pitanju period 2020-2021

Posto se spominje period 2018-2021, ili je mozda greska, pa je to u pitanju period 2020-2021

Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- BoixosNois1899
- Kontakt:
E ovo više prelazi svaku mjeru.Finale Lige prvaka 2021. godine bi moglo biti održano u New Yorku
Finale Lige prvaka bismo uskoro mogli gledati na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.
Tako tvrdi Jaumes Roures, izvršni direktor španske korporacije Mediapro koja se bavi prijenosima nogometnih utakmica i koja ima ekskluzivna prava na Ligu prvaka u Španiji.
"UEFA je u pregovorima s New Yorkom, postoje razgovori i razmatra se mogućnost da se finale Lige prvaka održi u tom gradu", rekao je Roures za Catalunya Radio.
Finale Lige prvaka 2019. godine igrat će se u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano, a 2020. u Istanbulu na stadionu Ataturk.
Domaćina za 2021. godinu UEFA će odrediti u junu iduće godine, a krajnji rok za prijavu je kraj oktobra ove godine.
**** ih dolar u šupak.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Gomila placenika.
Nista cudno.
Nista cudno.
Gazi, lomi Zvezdo!!!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
ManijakSaGrbavice
- Kontakt:
Da li ce biti lp na obn
Nikad vise 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Igra li neko UCL Fantasy?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bas me zanima da li ce navijaci Zvezde zvizdati himni Lige prvaka kao sto rade u Euroligi, i pod parolama "Uefa Mafia" iako im ovi svaki put gledaju kroz prste sto se tice kazni
Don't believe the hype.
- Fikret1946
- Kontakt:
Ma opet će ih kazniti, ne moze taj seljački klub bez incidenata. Bolje za njihove navijače da im nisu ukinuli ovu kaznu, valja im gledati trpaonu i sramotu, mozda ne protiv Napolia, ali protiv Psg i Liverpoola itekako.
Da ponovimo gradivo.
Madrid osvaja.
Madrid osvaja.
Himna se pusta nakon sto udju igraci na teren? Ako je tako, nece sigurno, jer nakon sto igraci izadju na teren idu koreografija i pocinje navijanje. A sto se tice Evrolige, zvizdana je samo prvih par puta, a nakon toga iskljucivo nadglasavana. A razlog svemu tome nije nikakav inat, nego to sto je EL udarila kaznu Zvezdi nakon ubistva Jagode.akisarajevo92 je napisao/la:Bas me zanima da li ce navijaci Zvezde zvizdati himni Lige prvaka kao sto rade u Euroligi, i pod parolama "Uefa Mafia" iako im ovi svaki put gledaju kroz prste sto se tice kazni
Samo da porucim momcima sa ovog foruma da se ne brinu za Zvezdu i ljude koji navijaju za nju. Narednih sest meceva je tu za uzivanje, kakvi god rezultati da budu niko nece lomiti glavu ili pisati nesto protiv igraca, trenera ili bilo koga treceg. To je i jedna od prednosti dobijanje ovakve grupe, jer nisam siguran da bi isto bilo da je dobijena neka manje zvucna grupa.
Jos nesto vise od 24h do spektakla
Ja spektakla i qrca.
Natrpat ce ih, nece znati sta ih je snaslo.
Po 4. u nizu kako dolikuje najvećem timu na svijetuTonySosa je napisao/la:Da ponovimo gradivo.
Madrid osvaja.
Čitam na mocartu komentare, ljudi mrtvi hladni kontaju da mogu pobijediti. Podsjećaju me na nas za vrijeme SP-a u BraziluTonySosa je napisao/la:Ja spektakla i qrca.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: dark44, drzgemboadislic, rio_Ferdy88 i 15 gostiju.