FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 05 sep 2018, 19:43

AlfredNobel je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Prije Ahmetovića niko ne zaslužuje traku i on bi trebao biti taj vođa.

@Samozdravlje
Ne znam šta se uopšte zamaraš tim brojkama.. Nećeš to nikad znati, već ti preostane samo da lupaš.
Sigurno je da na ovom pdf ima informisanih i obrazovanih koji bi u tom smjeru mogli nesto reci.
Ima.. Jedino ako kojim slučajem sjedi neka Sabrina ili Jahić iza nekog od profila, ali čisto sumnjam.
:rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 sep 2018, 20:20

skoroalen je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ma glupost je da dijete od 20 godina bude kapiten kluba, svaka cast Mujakicu, ima sve predispozicije za kapitena, ali je trenutno prerano za taj korak, postoji rizik da ga traka pojede ko mihojevica npr
Po meni kapiten mora biti neko u koga se može prstom pokazati i reći: "On je taj, primjer kako se bori za dres" i koji zna kakav grb nosi i šta to predstavlja, a ne nužno i najiskusniji. Sada je rano da to on bude, Krste ne pruži nekad ono što se očekuje, ali mislim da mu trud niko ne može osporiti. Iduće ljeto, ili onu tamo zimu, mislim da je Mujakić taj.
Onda bi Mersudin morao bit taj. Star, iskusan, vrlo borben, ne može mu se pola riječi reći ni za šta.
S tim se slažem apsolutno, na njega sam malo zaboravio :beba:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 05 sep 2018, 20:25

Ako pitate Mersudina , reci ce da ste vecinom upravu al za to "STAR" sumnjam :D

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 sep 2018, 20:29

Sta je ovo? Zar nemamo starog i borbenog kapitena ? Neko ko fol Mujakica pogura , a drugi prave sabotazu protiv postojeceg kapitena.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 sep 2018, 20:39

Samozdravlje je napisao/la:Sta je ovo? Zar nemamo starog i borbenog kapitena ? Neko ko fol Mujakica pogura , a drugi prave sabotazu protiv postojeceg kapitena.
Poštovanje tvojim godinama, ali prethodne komentare, oko kapitena koji bi to mogli biti, si shvatio ko mlada u PMS-u.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 sep 2018, 20:59

Vojo Ubiparip potpisuje za Tuzlu.Zadavao nam je velike probleme na onih par derbija.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 sep 2018, 21:00

Samozdravlje je napisao/la:Sta je ovo? Zar nemamo starog i borbenog kapitena ? Neko ko fol Mujakica pogura , a drugi prave sabotazu protiv postojeceg kapitena.
Poštovanje tvojim godinama, ali prethodne komentare, oko kapitena koji bi to mogli biti, si shvatio ko mlada u PMS-u.
Ja pokusah biti duhovit , ispadoh smijesan.Hvala sto postujes moje godine. :thumbup:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 sep 2018, 21:00

Ahmetovic je kapiten bez trake, krste zamjenio i to je to jedino mozda ako ahmet nece tu obavezu. Krste siptar nezna ni pricat bosanski, blizu je izbacivanja iz prvih 11 nema nikakav autoritet jedino ono ponekad kaze da voli SARAJEVO bla bla

Traka ide igracu koji ima muda pamet i kojeg postuju a bioje se i vlastiti i tudi igraci.

Ja mislim da je samozdravlje upravu da nam je budzet 2.5-do 3 m km i to je to. Velez i skretnica imaju daleko vecu moc trosenja . Za ovo je Visit Malezia kriva nabijem i nju i tana na ****.

Nemogu da vjerujem da Tan toliko stedi mater **** pa nece u mezar ponijet milijarde u pm. TAN WE NEED NEW MONEY

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 sep 2018, 21:09

Samozdravlje je napisao/la:
Ja pokusah biti duhovit , ispadoh smijesan.Hvala sto postujes moje godine. :thumbup:
Hahaha, izvini druže, nisam prokužio, mislio sam da si ozbiljan. :rol:
:thumbup:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 sep 2018, 21:12

Historicar je napisao/la:Vojo Ubiparip potpisuje za Tuzlu.Zadavao nam je velike probleme na onih par derbija.
Kad Bojan leti u prazno, i Bogičević je opasnost. Generalno njihova utakmica protiv Zrinjskog nam treba biti opomena i poziv na oprez i ozbiljnost. U ovoj ligi te svako može dobiti ako malo slabije uđeš u utakmicu.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 sep 2018, 22:10

Samozdravlje je napisao/la:Da li je po Vama Kovacevic zadovoljio u ovih 6 utakmica.Da li zasluzuje da i dalje bude prvi golman.Po meni trebao bi ostati 1. i u narednoj utakmici,obzirom da nije fasovao go vec 2 utakmice.Za Mujakica i Pidru vjerovatno kao i ja mislite da trebaju igrati prije konkurencije u timu.Po meni Sabanovic,Mustafic i Resic zasluzuju vise minuta.Opcenito igraci trebaju igrati na svojim pozicijama.Prvenstveno Velkoski treba igrati samo iza Ahmetovica.
Tu je teško biti pametan. Da je primio kakav smiješan go - NIJE, da je bio nesiguran - JEST. Primio je što bi i svaki primio, nijedan go mu ne zamjerim. Nesigurnost protiv kona gdje je bio kriminalan isto ne zamjerim jer ga je vjerovatno pojela atmosfera i psiha. Spasio nas je protiv Slobode.

Što se mene tiče mora biti sigurniji na golu, pogotov na ispucavanju koje loše radi. Dao bi ja njemu još prilika, ali ako nastavi biti nesiguran onda bi dao šansu Džafiću, rezultat na prvom mjestu. Vidi, nas Kovačević nije do sada koštao ništa, jest unosio nervozu ali njegova nesigurnost nije naplaćena od protivnika, sreća. Prošao je par tekmi, vidio je kako i šta, ako bude "iskusniji i sigurniji" ostavio bi ga na golu, ako nastavi sa nesigurnošću onda bi ga na klupu.

Trpit golmana ako ne ide baš najbolje? Jel pametno, vjerovatno nije. Ko ti garantuje da će odjednom doći klik i da postane odličan golman. Nije situacija kao sa igračima. Rijetke su situacije gdje klubovi trpe golmane. Moje mišljenje, želim momku da bude Kasiljas.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 05 sep 2018, 22:15

To sto je ponekad nesiguran nista strasno nito dramaticno. Evo zadnju utakmicu protiv celika imao je 3 kupljenja lopte koja su bila u peterac po zemlji, meni dosta. 95% golamana u ligi bi ostalo na crti i bili bi golovi.
Zadnja izmjena: StariGrad071, dana/u 05 sep 2018, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 05 sep 2018, 22:16

Ne razumijem ljude zasto ovog luzera truljevica spominju. Sta je on pridonio nasoj ekipi za koji trofej je zasluzan koje je FK Sarajevo osvojilo sa njim. Dosao covjek u nas klub iz truhlog olimpika da se proda jer se nikad od njih nebi prodao za neku paru A na kraju je valjda svima jasno da on ima ljubav prema F k Sarajevu isto sto imam ja prema listici kojo zelim najgore da im ebola prodje kroz onu selendru i sve ih potamani :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 sep 2018, 22:19

"U Sarajevo sam stigao na poziv direktorice FK Sarajevo Sabrine Buljubašić. Upoznali smo se kada je Sabrina boravila u Lisabonu u posjeti Akademiji Benfice, u vrijeme kada sam ja bio na čelu omladinskog pogona. Tada sam obećao da ću jednom prilikom posjetiti njen klub i grad te vidjeti akademiju o kojoj mi je pričala. Smatram da je važno da sportski radnici razmjenjuju iskustva i mišljenja širom svijeta", rekao nam je Gomes
Do Reala ce Sabri da dogura ,a mi cemo tipkati i dalje po forumu :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 05 sep 2018, 22:20

BordoSarajevo je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:Da li je po Vama Kovacevic zadovoljio u ovih 6 utakmica.Da li zasluzuje da i dalje bude prvi golman.Po meni trebao bi ostati 1. i u narednoj utakmici,obzirom da nije fasovao go vec 2 utakmice.Za Mujakica i Pidru vjerovatno kao i ja mislite da trebaju igrati prije konkurencije u timu.Po meni Sabanovic,Mustafic i Resic zasluzuju vise minuta.Opcenito igraci trebaju igrati na svojim pozicijama.Prvenstveno Velkoski treba igrati samo iza Ahmetovica.
Tu je teško biti pametan. Da je primio kakav smiješan go - NIJE, da je bio nesiguran - JEST. Primio je što bi i svaki primio, nijedan go mu ne zamjerim. Nesigurnost protiv kona gdje je bio kriminalan isto ne zamjerim jer ga je vjerovatno pojela atmosfera i psiha. Spasio nas je protiv Slobode.

Što se mene tiče mora biti sigurniji na golu, pogotov na ispucavanju koje loše radi. Dao bi ja njemu još prilika, ali ako nastavi biti nesiguran onda bi dao šansu Džafiću, rezultat na prvom mjestu. Vidi, nas Kovačević nije do sada koštao ništa, jest unosio nervozu ali njegova nesigurnost nije naplaćena od protivnika, sreća. Prošao je par tekmi, vidio je kako i šta, ako bude "iskusniji i sigurniji" ostavio bi ga na golu, ako nastavi sa nesigurnošću onda bi ga na klupu.

Trpit golmana ako ne ide baš najbolje? Jel pametno, vjerovatno nije. Ko ti garantuje da će odjednom doći klik i da postane odličan golman. Nije situacija kao sa igračima. Rijetke su situacije gdje klubovi trpe golmane. Moje mišljenje, želim momku da bude Kasiljas.
Pustite momka neka brani ne treba njemu pritisak pravit. Ja usvom zivotu nikad nisam dozivio da se neki golman sjedeci na klupi proslavio :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 sep 2018, 22:27

Vladan treba ostati na golu, ukupan dojam na osnovu nekoliko mečeva je veoma dobar. Da je nesiguran, jeste, ali polako, normalno je to za tako mladog golmana. Žao mi jedino Džafića, jer mislim da bi mogao biti odličan, ali biće i za njega valjda šanse.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 sep 2018, 22:43

najbolji igrači trebaju igrati na svakoj poziciji

tako i s golmanom, nema potrebe sjebavati Vladana kritikama kad mu se desi kardinalna greška(desiće se 100%), desila se i Piriću i Kjosevskom,Delaču, znači za to treba biti spreman i imati samopouzdanje da se izneseš s tim, tu ti pomaže iskustvo, on treba braniti ali u manjem klubu, i skupiti jedno 2-3 sezone konstante i rutine da se vidi ima li šta od njega u prvih 11, drugo, odbrana je klimava svakako, mjenja se dosta tu, ni odbrani on ne ulijeva mirnoću i oni znaju pretjerivati u razmišljanju jer u podsvijesti imaju da je junior na golu jbg...

ovaj novi ima odlične reflekse i odličan je u zraku, ima mirnoću i iskusniji je, bio je kapiten, hoće da pokaže šta zna , hoće do repke(s obzirom na lakrdiju trenutnu od pozvanih komotno može)...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 sep 2018, 23:00

Fala bogu kovacevic nije primio neki svojom krivicom, i odigro je fin broj utakmica fakticki protiv naj jaci klubova, znaci ima sad osjecaj kakav je taj najveci nivo bh fudbala i sta trazi.

6 utakmica je igro i nek odigra sve u kupu znaci imace 13-15 utakmica sto nije malo da se moze potuc sledece sezone za 1. Sad za sad on nije golman kojeg bi ja volio gledat do kraja ove godine svaku utakmicu koju igramo za bodove.

Momak je mlad dobio je dosta utakmica plus sve utakmice u kupi plus repka znaci imace prostora da se dokaze pokaze.

Slabo ispucava slabo brani daljinske suteve izgleda da je jos plasiv.

Dobar na ubacajima visok preko 2 metra (sto je veoma vazno) mlad i ima potencijal da bude dobar golman.

Steta sto nemamo trenera golmana.

Sabanu i sefki treba isto dat minuta sto vise nisu bili losi kao i mistaficu.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 sep 2018, 23:45

Prosvijetlite me
Jel ovo ultras siux nasao zamjerku i Kovacevicu hahahah
Vrh vrhEva
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 sep 2018, 23:50

robertkosar je napisao/la:Ne razumijem ljude zasto ovog luzera truljevica spominju. Sta je on pridonio nasoj ekipi za koji trofej je zasluzan koje je FK Sarajevo osvojilo sa njim. Dosao covjek u nas klub iz truhlog olimpika da se proda jer se nikad od njih nebi prodao za neku paru A na kraju je valjda svima jasno da on ima ljubav prema F k Sarajevu isto sto imam ja prema listici kojo zelim najgore da im ebola prodje kroz onu selendru i sve ih potamani :kafa:
:facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, MSOZ101 i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []