Odo ja ostrit KRAMPU
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Nije sa ovog foruma, ali mozda sam ponovo pronasao Bota. Komentar na vijest da su ukinuli vize na SAX:
Odo ja ostrit KRAMPU
Odo ja ostrit KRAMPU
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
He's back !Cartman je napisao/la:Nije sa ovog foruma, ali mozda sam ponovo pronasao Bota. Komentar na vijest da su ukinuli vize na SAX:
Odo ja ostrit KRAMPU
Nije nesto, al moze prociAbrofemy je napisao/la:Pokucaj...Megamon je napisao/la:"Svuda se sunca radja,lijepa svaka je zemlja,kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema"![]()
PS:ja ne mogu da udjem na youtube,imate li vi slicnih problema
Pa normalno, na to sam i mislio, znaš da je kod njih javljeno da su u prvoj utakmici razvalili Brazil i da se gaučosi nikada u svojoj istoriji nisu sreli sa tako moćnom reprezentacijom... Ja vam kažem da je Pape to zakuvao da spasi svoju guzicu od otkaza, ****š trenera koji izjavi da mi je klupa reprezentacije odskočna daska za daljnju karijeru...demir44 je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:Interista je napisao/la:
hahaha uzet ce snimku od albanaca i sanse albanaca a gdje smo dobro igrali prikazati
Dan kada su Carioce postali Gauocsi
Rotor Volgograd...
hahahhaha sta bi Messi i co na ovo rekli.
I danas nema moderatora nestali negdje. Ona tema o prenosu utakmice vise ni nasta ne lici!
Evo i neprilagodjeni je poludio, ovo me nasmijalo do suza...
I danas nema moderatora nestali negdje. Ona tema o prenosu utakmice vise ni nasta ne lici!
Evo i neprilagodjeni je poludio, ovo me nasmijalo do suza...
Neprilagodjen je napisao/la:Modovi,dajem vam 15 minuta da stanete u kraj ovom brdjanskom papanluku,a ako to ne ucinite,onda nastupam JA!!!
A jesam se sad ismijao na košarkaškoj temi ; help from Ukraine
a ja likova, Bože dragi, samo što nisam zaplako

a ja likova, Bože dragi, samo što nisam zaplako
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Nail for Real
- Kontakt:
daj linkdubrava je napisao/la:A jesam se sad ismijao na košarkaškoj temi ; help from Ukraine![]()
![]()
a ja likova, Bože dragi, samo što nisam zaplako![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
A sjecam se toga, samo mu ja pomagao, ostali se sprdali sa njimdubrava je napisao/la:A jesam se sad ismijao na košarkaškoj temi ; help from Ukraine![]()
![]()
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=13&t=2978
- Megamon
- Kontakt:
drH je napisao/la:A sjecam se toga, samo mu ja pomagao, ostali se sprdali sa njimdubrava je napisao/la:A jesam se sad ismijao na košarkaškoj temi ; help from Ukraine![]()
![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=13&t=2978
Ukrajnike glupe niste moje furke
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
B0SANAC je napisao/la:gleda SeherzaduElegant je napisao/la:Pa gdje je admin da ove trole odstrani.
Rotor Volgograd...
sikirica je napisao/la:U nas idu u Spaniju.Ja mislim da se moze birati u nas ili Spanija ili Turska.demir44 je napisao/la:NEsikirica je napisao/la:Ekektrotehnicka u Visokom.Prvi razred.
Prije toga sam isao 3 dana u Gimnaziju,pa se prebacio u Elektrotehnicku.Pobjego sam iz onog streberluka.![]()
![]()
U Gimnaziji sve ''šlajfadzije'',svi imaju naocale jbt.Valjda kad d.rkaju da im ne udje u oko ''oNo Naa''.![]()
![]()
Imam jedno pitanje.
Jel se u elektrotehnickoj bira smjer neki i kada se bira,koji se smjerovi mogu birati?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
GAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAdemir44 je napisao/la:B0SANAC je napisao/la:gleda SeherzaduElegant je napisao/la:Pa gdje je admin da ove trole odstrani.![]()
![]()
![]()
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
HAHAHHAHAHAH TO kralju!!!!demir44 je napisao/la:B0SANAC je napisao/la:gleda SeherzaduElegant je napisao/la:Pa gdje je admin da ove trole odstrani.![]()
![]()
![]()
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ovo je definitivno nešto najluđe što sam ikada pročitao."VAMA SIGURNO TREBA SOFTLY˝ Odron odrona, da nema veceg odrona..˝Vama sigurno treba SOFTLI˝.**** li je Softy, da je ****. Ima li veci odron da se prikazivao zadnjih 50 godina na tv stanicama, racunajuci i NTV 99?! Et, sad ona ušla u samoposlugu i od 56448754545 SOFTLIJA, ali iskljucivo SOFTLIJA, ona je jako neodlucna..Tu se pojavljuje prosjecna bosanska mahaluša koja nema pametnijeg posla nego da zagleda ko šta kupuje i da se ona tu malo umiješa. Naravno, ona se prvo izvinjava: ˝Izvinite što vam smetam, vidim da ste neodlucni (i slijedi najiritantnija recenica) VAMA SIGURNO TREBA SOFTLI˝, ..Mora da je taj SOFTLI toliko **** dobar da bi ti u samoposluzi prišao nekome i to mu rek´o bez da ti je ofirno... Znaš ko me još pravo nervira? Ona teta što reklamira Bonux, Marija joj ime, i to sam zapamtio...Sad teta uzela u samoposluzi neki deterdžent i omekšivac za rublje, za šta ce drugo biti. Dolazi na kasu da joj ljubazna prodavacica to naplati. Kad jok, prodavacica je blijedo pogleda prevrcuci ocima. Ko veli: ˝Kozo blesava, jesi li ti normalna?! Što si uzela i deterdžent i omekšivac kad imaš novi Bonux sa omekšivacem (2 u 1)˝ I lagano skloni to što je teta kupila i stavi Bonux sa omekšivacem. Debilizam. Šta nju boli čuna šta ce ona da kupi..Odeš da kupiš farmerke i džemper, teta ti skloni, ponudi ti skafander, jer imaš 2 u 1. Kupiš cips i 200 deka paprike..Ona to skloni i stavi cips od paprike... Pa one reklame što se vrte po OBN-u i Novoj..Veniš, Kalgon, Kalgonit, Cilit Beng (moja nana to izgovara Cicil Bend)...Šporet je toliko prljav, zahrd´o, uven´o ko da ga nije cistila 7 godina...I onda ona metne malo Cilit Benga i to spadne ko ludo, ko da si tek kupio šporet. Pa mater ti hebem uhljupsku što si dopustila da ti šporet bude takav. Kalgon ??? Kalgon je posebna prica. ˝Svakih 100 minuta u prosjeku se pokvari jedna perilica rublja u BiH, da bi to sprijecili koristite Calgon...˝ **** majku kod nas svakakvih statistika. Popis stanovništva nije izvršen od 1991. godine, ne zna se ni koliko nas je, ali ipak to nije smetalo da saznamo prosijek pokvarenih veš mašina u BiH. Mojoj nani se pokvari veš mašina i ona obavezno ode u zavod za statistiku da to prijavi. Tako narod uzima **** Calgon ne bi li sacuvao svoju perilicu rublja od kamenca...Calgon po Calgon i onda skontaš da si za te pare mog´o uzeti novu veš mašinu. ( $ не " ? &, % " " ? / је $ те ", ' ' " " $). Onda onaj gitarista, što pjeva onu pjesmu o pašteti..˝ Pokvarila se, bacih je uz tugu...ne cuvah je...ali vec dobih drugu˝..Pa **** ti ja mater..Reklamiraš paštetu koja je toliko dobra, a pokvarila se. Ako je tako **** dobra, što si dopustio da se pokvari, idiote maloumni. Poslije Softy-ja sigurno najjaca. Bh telecom...Ona se voza u autu vrijednosti 40 000 maraka, auto se iznenada pokvari, vadi mobitel od 1500 maraka, ali djevojka nema kredita, u tom trenutku njen brižni otac joj šalje kredu...˝TATA, TI SI GENIJE˝. Ako joj je stari kupio dobro auto, kupio joj dobar telefon, sigurno joj ne daje cenera za izlazak. Kako je onda moguce da ona nema kredita i to baš u trenutku kad se pokvari auto...I njoj stari pošalje...Ona nema love da se dopuni, ona se grebe od starog. Zar to nije debilno??? Idemo dalje... Ti si muško, kren´o si da kupiš sladoled i imaš dvije cure koje ga prodaju. U jednom redu je 17 muškaraca koji cekaju da kupe sladoled, a kod druge je slobodno. Ti ceš sigurno stati u red i cekati 15 minuta na plus 32 da bi kod nje kupio jer ona ima blistavu kosu za razliku od druge cure cija je kosa ispucala...˝To nije ona, to je njena Šauma˝. - ˝Tata, tata Floky je nestao˝ - ˝Smiri se dušice˝ I sad on, naravno, ne može da gleda kako njegovo dijete place i baca se u potragu za Floky-jem...Vani je kijamet, kiša pada ko iz kabla. Nalazi Floky-ja i automatski se prehladuje...˝Brzo, brzo, popij jedan aspirin˝. Automatski je ozdravio. Nije sad problem u tome što se on odmah razbolio, zdrmo aspirin i ozdravio, ovdje je problem u tome što je on na onom kijametu izašao da traži Floky-ja...Ova reklama bi bila OK da je namjenjena Njemackoj, Finskoj, Švedskoj..Ali zar fakat misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži Floky-ja... ˝Smrdi, smrdi, užasno smrdi˝ Odoh da spavam, svakako sam zaglavio...
OTNYS_YNWA je napisao/la:"VAMA SIGURNO TREBA SOFTLY˝ Odron odrona, da nema veceg odrona..˝Vama sigurno treba SOFTLI˝.**** li je Softy, da je ****. Ima li veci odron da se prikazivao zadnjih 50 godina na tv stanicama, racunajuci i NTV 99?! Et, sad ona ušla u samoposlugu i od 56448754545 SOFTLIJA, ali iskljucivo SOFTLIJA, ona je jako neodlucna..Tu se pojavljuje prosjecna bosanska mahaluša koja nema pametnijeg posla nego da zagleda ko šta kupuje i da se ona tu malo umiješa. Naravno, ona se prvo izvinjava: ˝Izvinite što vam smetam, vidim da ste neodlucni (i slijedi najiritantnija recenica) VAMA SIGURNO TREBA SOFTLI˝, ..Mora da je taj SOFTLI toliko **** dobar da bi ti u samoposluzi prišao nekome i to mu rek´o bez da ti je ofirno... Znaš ko me još pravo nervira? Ona teta što reklamira Bonux, Marija joj ime, i to sam zapamtio...Sad teta uzela u samoposluzi neki deterdžent i omekšivac za rublje, za šta ce drugo biti. Dolazi na kasu da joj ljubazna prodavacica to naplati. Kad jok, prodavacica je blijedo pogleda prevrcuci ocima. Ko veli: ˝Kozo blesava, jesi li ti normalna?! Što si uzela i deterdžent i omekšivac kad imaš novi Bonux sa omekšivacem (2 u 1)˝ I lagano skloni to što je teta kupila i stavi Bonux sa omekšivacem. Debilizam. Šta nju boli čuna šta ce ona da kupi..Odeš da kupiš farmerke i džemper, teta ti skloni, ponudi ti skafander, jer imaš 2 u 1. Kupiš cips i 200 deka paprike..Ona to skloni i stavi cips od paprike... Pa one reklame što se vrte po OBN-u i Novoj..Veniš, Kalgon, Kalgonit, Cilit Beng (moja nana to izgovara Cicil Bend)...Šporet je toliko prljav, zahrd´o, uven´o ko da ga nije cistila 7 godina...I onda ona metne malo Cilit Benga i to spadne ko ludo, ko da si tek kupio šporet. Pa mater ti hebem uhljupsku što si dopustila da ti šporet bude takav. Kalgon ??? Kalgon je posebna prica. ˝Svakih 100 minuta u prosjeku se pokvari jedna perilica rublja u BiH, da bi to sprijecili koristite Calgon...˝ **** majku kod nas svakakvih statistika. Popis stanovništva nije izvršen od 1991. godine, ne zna se ni koliko nas je, ali ipak to nije smetalo da saznamo prosijek pokvarenih veš mašina u BiH. Mojoj nani se pokvari veš mašina i ona obavezno ode u zavod za statistiku da to prijavi. Tako narod uzima **** Calgon ne bi li sacuvao svoju perilicu rublja od kamenca...Calgon po Calgon i onda skontaš da si za te pare mog´o uzeti novu veš mašinu. ( $ не " ? &, % " " ? / је $ те ", ' ' " " $). Onda onaj gitarista, što pjeva onu pjesmu o pašteti..˝ Pokvarila se, bacih je uz tugu...ne cuvah je...ali vec dobih drugu˝..Pa **** ti ja mater..Reklamiraš paštetu koja je toliko dobra, a pokvarila se. Ako je tako **** dobra, što si dopustio da se pokvari, idiote maloumni. Poslije Softy-ja sigurno najjaca. Bh telecom...Ona se voza u autu vrijednosti 40 000 maraka, auto se iznenada pokvari, vadi mobitel od 1500 maraka, ali djevojka nema kredita, u tom trenutku njen brižni otac joj šalje kredu...˝TATA, TI SI GENIJE˝. Ako joj je stari kupio dobro auto, kupio joj dobar telefon, sigurno joj ne daje cenera za izlazak. Kako je onda moguce da ona nema kredita i to baš u trenutku kad se pokvari auto...I njoj stari pošalje...Ona nema love da se dopuni, ona se grebe od starog. Zar to nije debilno??? Idemo dalje... Ti si muško, kren´o si da kupiš sladoled i imaš dvije cure koje ga prodaju. U jednom redu je 17 muškaraca koji cekaju da kupe sladoled, a kod druge je slobodno. Ti ceš sigurno stati u red i cekati 15 minuta na plus 32 da bi kod nje kupio jer ona ima blistavu kosu za razliku od druge cure cija je kosa ispucala...˝To nije ona, to je njena Šauma˝. - ˝Tata, tata Floky je nestao˝ - ˝Smiri se dušice˝ I sad on, naravno, ne može da gleda kako njegovo dijete place i baca se u potragu za Floky-jem...Vani je kijamet, kiša pada ko iz kabla. Nalazi Floky-ja i automatski se prehladuje...˝Brzo, brzo, popij jedan aspirin˝. Automatski je ozdravio. Nije sad problem u tome što se on odmah razbolio, zdrmo aspirin i ozdravio, ovdje je problem u tome što je on na onom kijametu izašao da traži Floky-ja...Ova reklama bi bila OK da je namjenjena Njemackoj, Finskoj, Švedskoj..Ali zar fakat misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži Floky-ja... ˝Smrdi, smrdi, užasno smrdi˝ Odoh da spavam, svakako sam zaglavio...
- legenda reala
- Kontakt:
dobro je ovo ,a kad je riječ o reklamama,ono kad stavi kovanicu u cilit beng i ubrzo je izvadite i ona kao nova ,i haj da baš vidim i ja stavim stajala ona čitav dan u cilit bengu i ona još prljavija ništa se nije oprala.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovo je definitivno nešto najluđe što sam ikada pročitao."VAMA SIGURNO TREBA SOFTLY˝ Odron odrona, da nema veceg odrona..˝Vama sigurno treba SOFTLI˝.**** li je Softy, da je ****. Ima li veci odron da se prikazivao zadnjih 50 godina na tv stanicama, racunajuci i NTV 99?! Et, sad ona ušla u samoposlugu i od 56448754545 SOFTLIJA, ali iskljucivo SOFTLIJA, ona je jako neodlucna..Tu se pojavljuje prosjecna bosanska mahaluša koja nema pametnijeg posla nego da zagleda ko šta kupuje i da se ona tu malo umiješa. Naravno, ona se prvo izvinjava: ˝Izvinite što vam smetam, vidim da ste neodlucni (i slijedi najiritantnija recenica) VAMA SIGURNO TREBA SOFTLI˝, ..Mora da je taj SOFTLI toliko **** dobar da bi ti u samoposluzi prišao nekome i to mu rek´o bez da ti je ofirno... Znaš ko me još pravo nervira? Ona teta što reklamira Bonux, Marija joj ime, i to sam zapamtio...Sad teta uzela u samoposluzi neki deterdžent i omekšivac za rublje, za šta ce drugo biti. Dolazi na kasu da joj ljubazna prodavacica to naplati. Kad jok, prodavacica je blijedo pogleda prevrcuci ocima. Ko veli: ˝Kozo blesava, jesi li ti normalna?! Što si uzela i deterdžent i omekšivac kad imaš novi Bonux sa omekšivacem (2 u 1)˝ I lagano skloni to što je teta kupila i stavi Bonux sa omekšivacem. Debilizam. Šta nju boli čuna šta ce ona da kupi..Odeš da kupiš farmerke i džemper, teta ti skloni, ponudi ti skafander, jer imaš 2 u 1. Kupiš cips i 200 deka paprike..Ona to skloni i stavi cips od paprike... Pa one reklame što se vrte po OBN-u i Novoj..Veniš, Kalgon, Kalgonit, Cilit Beng (moja nana to izgovara Cicil Bend)...Šporet je toliko prljav, zahrd´o, uven´o ko da ga nije cistila 7 godina...I onda ona metne malo Cilit Benga i to spadne ko ludo, ko da si tek kupio šporet. Pa mater ti hebem uhljupsku što si dopustila da ti šporet bude takav. Kalgon ??? Kalgon je posebna prica. ˝Svakih 100 minuta u prosjeku se pokvari jedna perilica rublja u BiH, da bi to sprijecili koristite Calgon...˝ **** majku kod nas svakakvih statistika. Popis stanovništva nije izvršen od 1991. godine, ne zna se ni koliko nas je, ali ipak to nije smetalo da saznamo prosijek pokvarenih veš mašina u BiH. Mojoj nani se pokvari veš mašina i ona obavezno ode u zavod za statistiku da to prijavi. Tako narod uzima **** Calgon ne bi li sacuvao svoju perilicu rublja od kamenca...Calgon po Calgon i onda skontaš da si za te pare mog´o uzeti novu veš mašinu. ( $ не " ? &, % " " ? / је $ те ", ' ' " " $). Onda onaj gitarista, što pjeva onu pjesmu o pašteti..˝ Pokvarila se, bacih je uz tugu...ne cuvah je...ali vec dobih drugu˝..Pa **** ti ja mater..Reklamiraš paštetu koja je toliko dobra, a pokvarila se. Ako je tako **** dobra, što si dopustio da se pokvari, idiote maloumni. Poslije Softy-ja sigurno najjaca. Bh telecom...Ona se voza u autu vrijednosti 40 000 maraka, auto se iznenada pokvari, vadi mobitel od 1500 maraka, ali djevojka nema kredita, u tom trenutku njen brižni otac joj šalje kredu...˝TATA, TI SI GENIJE˝. Ako joj je stari kupio dobro auto, kupio joj dobar telefon, sigurno joj ne daje cenera za izlazak. Kako je onda moguce da ona nema kredita i to baš u trenutku kad se pokvari auto...I njoj stari pošalje...Ona nema love da se dopuni, ona se grebe od starog. Zar to nije debilno??? Idemo dalje... Ti si muško, kren´o si da kupiš sladoled i imaš dvije cure koje ga prodaju. U jednom redu je 17 muškaraca koji cekaju da kupe sladoled, a kod druge je slobodno. Ti ceš sigurno stati u red i cekati 15 minuta na plus 32 da bi kod nje kupio jer ona ima blistavu kosu za razliku od druge cure cija je kosa ispucala...˝To nije ona, to je njena Šauma˝. - ˝Tata, tata Floky je nestao˝ - ˝Smiri se dušice˝ I sad on, naravno, ne može da gleda kako njegovo dijete place i baca se u potragu za Floky-jem...Vani je kijamet, kiša pada ko iz kabla. Nalazi Floky-ja i automatski se prehladuje...˝Brzo, brzo, popij jedan aspirin˝. Automatski je ozdravio. Nije sad problem u tome što se on odmah razbolio, zdrmo aspirin i ozdravio, ovdje je problem u tome što je on na onom kijametu izašao da traži Floky-ja...Ova reklama bi bila OK da je namjenjena Njemackoj, Finskoj, Švedskoj..Ali zar fakat misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži Floky-ja... ˝Smrdi, smrdi, užasno smrdi˝ Odoh da spavam, svakako sam zaglavio...Koji car moraš biti da svaku reklamu zapamtiš u detalj. I + koliko živaca treba da se ovo popiše u cjelinu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
svaka mu cast ludo ali istinitonime_tm87 je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:"VAMA SIGURNO TREBA SOFTLY˝ Odron odrona, da nema veceg odrona..˝Vama sigurno treba SOFTLI˝.**** li je Softy, da je ****. Ima li veci odron da se prikazivao zadnjih 50 godina na tv stanicama, racunajuci i NTV 99?! Et, sad ona ušla u samoposlugu i od 56448754545 SOFTLIJA, ali iskljucivo SOFTLIJA, ona je jako neodlucna..Tu se pojavljuje prosjecna bosanska mahaluša koja nema pametnijeg posla nego da zagleda ko šta kupuje i da se ona tu malo umiješa. Naravno, ona se prvo izvinjava: ˝Izvinite što vam smetam, vidim da ste neodlucni (i slijedi najiritantnija recenica) VAMA SIGURNO TREBA SOFTLI˝, ..Mora da je taj SOFTLI toliko **** dobar da bi ti u samoposluzi prišao nekome i to mu rek´o bez da ti je ofirno... Znaš ko me još pravo nervira? Ona teta što reklamira Bonux, Marija joj ime, i to sam zapamtio...Sad teta uzela u samoposluzi neki deterdžent i omekšivac za rublje, za šta ce drugo biti. Dolazi na kasu da joj ljubazna prodavacica to naplati. Kad jok, prodavacica je blijedo pogleda prevrcuci ocima. Ko veli: ˝Kozo blesava, jesi li ti normalna?! Što si uzela i deterdžent i omekšivac kad imaš novi Bonux sa omekšivacem (2 u 1)˝ I lagano skloni to što je teta kupila i stavi Bonux sa omekšivacem. Debilizam. Šta nju boli čuna šta ce ona da kupi..Odeš da kupiš farmerke i džemper, teta ti skloni, ponudi ti skafander, jer imaš 2 u 1. Kupiš cips i 200 deka paprike..Ona to skloni i stavi cips od paprike... Pa one reklame što se vrte po OBN-u i Novoj..Veniš, Kalgon, Kalgonit, Cilit Beng (moja nana to izgovara Cicil Bend)...Šporet je toliko prljav, zahrd´o, uven´o ko da ga nije cistila 7 godina...I onda ona metne malo Cilit Benga i to spadne ko ludo, ko da si tek kupio šporet. Pa mater ti hebem uhljupsku što si dopustila da ti šporet bude takav. Kalgon ??? Kalgon je posebna prica. ˝Svakih 100 minuta u prosjeku se pokvari jedna perilica rublja u BiH, da bi to sprijecili koristite Calgon...˝ **** majku kod nas svakakvih statistika. Popis stanovništva nije izvršen od 1991. godine, ne zna se ni koliko nas je, ali ipak to nije smetalo da saznamo prosijek pokvarenih veš mašina u BiH. Mojoj nani se pokvari veš mašina i ona obavezno ode u zavod za statistiku da to prijavi. Tako narod uzima **** Calgon ne bi li sacuvao svoju perilicu rublja od kamenca...Calgon po Calgon i onda skontaš da si za te pare mog´o uzeti novu veš mašinu. ( $ не " ? &, % " " ? / је $ те ", ' ' " " $). Onda onaj gitarista, što pjeva onu pjesmu o pašteti..˝ Pokvarila se, bacih je uz tugu...ne cuvah je...ali vec dobih drugu˝..Pa **** ti ja mater..Reklamiraš paštetu koja je toliko dobra, a pokvarila se. Ako je tako **** dobra, što si dopustio da se pokvari, idiote maloumni. Poslije Softy-ja sigurno najjaca. Bh telecom...Ona se voza u autu vrijednosti 40 000 maraka, auto se iznenada pokvari, vadi mobitel od 1500 maraka, ali djevojka nema kredita, u tom trenutku njen brižni otac joj šalje kredu...˝TATA, TI SI GENIJE˝. Ako joj je stari kupio dobro auto, kupio joj dobar telefon, sigurno joj ne daje cenera za izlazak. Kako je onda moguce da ona nema kredita i to baš u trenutku kad se pokvari auto...I njoj stari pošalje...Ona nema love da se dopuni, ona se grebe od starog. Zar to nije debilno??? Idemo dalje... Ti si muško, kren´o si da kupiš sladoled i imaš dvije cure koje ga prodaju. U jednom redu je 17 muškaraca koji cekaju da kupe sladoled, a kod druge je slobodno. Ti ceš sigurno stati u red i cekati 15 minuta na plus 32 da bi kod nje kupio jer ona ima blistavu kosu za razliku od druge cure cija je kosa ispucala...˝To nije ona, to je njena Šauma˝. - ˝Tata, tata Floky je nestao˝ - ˝Smiri se dušice˝ I sad on, naravno, ne može da gleda kako njegovo dijete place i baca se u potragu za Floky-jem...Vani je kijamet, kiša pada ko iz kabla. Nalazi Floky-ja i automatski se prehladuje...˝Brzo, brzo, popij jedan aspirin˝. Automatski je ozdravio. Nije sad problem u tome što se on odmah razbolio, zdrmo aspirin i ozdravio, ovdje je problem u tome što je on na onom kijametu izašao da traži Floky-ja...Ova reklama bi bila OK da je namjenjena Njemackoj, Finskoj, Švedskoj..Ali zar fakat misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži Floky-ja... ˝Smrdi, smrdi, užasno smrdi˝ Odoh da spavam, svakako sam zaglavio...![]()
![]()
Hahahahahha, jao, ovo je jedan moj jaran prije 1-1,5 napis'o na fb u biljesci, i dan danas se ovome mogu smijat.legenda reala je napisao/la:dobro je ovo ,a kad je riječ o reklamama,ono kad stavi kovanicu u cilit beng i ubrzo je izvadite i ona kao nova ,i haj da baš vidim i ja stavim stajala ona čitav dan u cilit bengu i ona još prljavija ništa se nije oprala.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovo je definitivno nešto najluđe što sam ikada pročitao."VAMA SIGURNO TREBA SOFTLY˝ Odron odrona, da nema veceg odrona..˝Vama sigurno treba SOFTLI˝.**** li je Softy, da je ****. Ima li veci odron da se prikazivao zadnjih 50 godina na tv stanicama, racunajuci i NTV 99?! Et, sad ona ušla u samoposlugu i od 56448754545 SOFTLIJA, ali iskljucivo SOFTLIJA, ona je jako neodlucna..Tu se pojavljuje prosjecna bosanska mahaluša koja nema pametnijeg posla nego da zagleda ko šta kupuje i da se ona tu malo umiješa. Naravno, ona se prvo izvinjava: ˝Izvinite što vam smetam, vidim da ste neodlucni (i slijedi najiritantnija recenica) VAMA SIGURNO TREBA SOFTLI˝, ..Mora da je taj SOFTLI toliko **** dobar da bi ti u samoposluzi prišao nekome i to mu rek´o bez da ti je ofirno... Znaš ko me još pravo nervira? Ona teta što reklamira Bonux, Marija joj ime, i to sam zapamtio...Sad teta uzela u samoposluzi neki deterdžent i omekšivac za rublje, za šta ce drugo biti. Dolazi na kasu da joj ljubazna prodavacica to naplati. Kad jok, prodavacica je blijedo pogleda prevrcuci ocima. Ko veli: ˝Kozo blesava, jesi li ti normalna?! Što si uzela i deterdžent i omekšivac kad imaš novi Bonux sa omekšivacem (2 u 1)˝ I lagano skloni to što je teta kupila i stavi Bonux sa omekšivacem. Debilizam. Šta nju boli čuna šta ce ona da kupi..Odeš da kupiš farmerke i džemper, teta ti skloni, ponudi ti skafander, jer imaš 2 u 1. Kupiš cips i 200 deka paprike..Ona to skloni i stavi cips od paprike... Pa one reklame što se vrte po OBN-u i Novoj..Veniš, Kalgon, Kalgonit, Cilit Beng (moja nana to izgovara Cicil Bend)...Šporet je toliko prljav, zahrd´o, uven´o ko da ga nije cistila 7 godina...I onda ona metne malo Cilit Benga i to spadne ko ludo, ko da si tek kupio šporet. Pa mater ti hebem uhljupsku što si dopustila da ti šporet bude takav. Kalgon ??? Kalgon je posebna prica. ˝Svakih 100 minuta u prosjeku se pokvari jedna perilica rublja u BiH, da bi to sprijecili koristite Calgon...˝ **** majku kod nas svakakvih statistika. Popis stanovništva nije izvršen od 1991. godine, ne zna se ni koliko nas je, ali ipak to nije smetalo da saznamo prosijek pokvarenih veš mašina u BiH. Mojoj nani se pokvari veš mašina i ona obavezno ode u zavod za statistiku da to prijavi. Tako narod uzima **** Calgon ne bi li sacuvao svoju perilicu rublja od kamenca...Calgon po Calgon i onda skontaš da si za te pare mog´o uzeti novu veš mašinu. ( $ не " ? &, % " " ? / је $ те ", ' ' " " $). Onda onaj gitarista, što pjeva onu pjesmu o pašteti..˝ Pokvarila se, bacih je uz tugu...ne cuvah je...ali vec dobih drugu˝..Pa **** ti ja mater..Reklamiraš paštetu koja je toliko dobra, a pokvarila se. Ako je tako **** dobra, što si dopustio da se pokvari, idiote maloumni. Poslije Softy-ja sigurno najjaca. Bh telecom...Ona se voza u autu vrijednosti 40 000 maraka, auto se iznenada pokvari, vadi mobitel od 1500 maraka, ali djevojka nema kredita, u tom trenutku njen brižni otac joj šalje kredu...˝TATA, TI SI GENIJE˝. Ako joj je stari kupio dobro auto, kupio joj dobar telefon, sigurno joj ne daje cenera za izlazak. Kako je onda moguce da ona nema kredita i to baš u trenutku kad se pokvari auto...I njoj stari pošalje...Ona nema love da se dopuni, ona se grebe od starog. Zar to nije debilno??? Idemo dalje... Ti si muško, kren´o si da kupiš sladoled i imaš dvije cure koje ga prodaju. U jednom redu je 17 muškaraca koji cekaju da kupe sladoled, a kod druge je slobodno. Ti ceš sigurno stati u red i cekati 15 minuta na plus 32 da bi kod nje kupio jer ona ima blistavu kosu za razliku od druge cure cija je kosa ispucala...˝To nije ona, to je njena Šauma˝. - ˝Tata, tata Floky je nestao˝ - ˝Smiri se dušice˝ I sad on, naravno, ne može da gleda kako njegovo dijete place i baca se u potragu za Floky-jem...Vani je kijamet, kiša pada ko iz kabla. Nalazi Floky-ja i automatski se prehladuje...˝Brzo, brzo, popij jedan aspirin˝. Automatski je ozdravio. Nije sad problem u tome što se on odmah razbolio, zdrmo aspirin i ozdravio, ovdje je problem u tome što je on na onom kijametu izašao da traži Floky-ja...Ova reklama bi bila OK da je namjenjena Njemackoj, Finskoj, Švedskoj..Ali zar fakat misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži Floky-ja... ˝Smrdi, smrdi, užasno smrdi˝ Odoh da spavam, svakako sam zaglavio...Koji car moraš biti da svaku reklamu zapamtiš u detalj. I + koliko živaca treba da se ovo popiše u cjelinu.
A inace frajer je budaletina totalna
- majestic24
- Kontakt:
robovi88 dana oktobar 8th
al nikad neću "ono" zaboravit, igraju City v Chelsea ja msm prosle sezone je to bilo ... navijaci Chelsea napravili trans "Ne mozete kupiti nase trofeje" a City-jevi "Ne mozete sve kupiti novcem"
Hahahahaha...sve me boli od smijeha

al nikad neću "ono" zaboravit, igraju City v Chelsea ja msm prosle sezone je to bilo ... navijaci Chelsea napravili trans "Ne mozete kupiti nase trofeje" a City-jevi "Ne mozete sve kupiti novcem"
Hahahahaha...sve me boli od smijeha
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Arsenalisation
- Kontakt:
Micron je napisao/la:
KAZE SUSIC KAD JE DOLAZIO NA POZICIJU TRENERA CIRO NIKAD NIJE POBJEDIO VELIKU REPKU :d
a @Elegant:
Kazem ja Safetu da promjeni DILERA.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥