filip13 je napisao/la:to si mogao pretpostaviti,ne znatilumani je napisao/la:Ma nista, sve ok.. Samo si meni govorio odakle ja znam u Maju da Juka/Musa dolaze u Sept.
Ja sam rekao da znam.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
filip13 je napisao/la:to si mogao pretpostaviti,ne znatilumani je napisao/la:Ma nista, sve ok.. Samo si meni govorio odakle ja znam u Maju da Juka/Musa dolaze u Sept.
da, i corava koka .........lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:to si mogao pretpostaviti,ne znatilumani je napisao/la:Ma nista, sve ok.. Samo si meni govorio odakle ja znam u Maju da Juka/Musa dolaze u Sept.
Ja sam rekao da znam.

Nije, trebao bi se sutra prikljuciti ostatku timataremuha je napisao/la:Je li došao Kikanović ?
Čudi me da će doći i on i Andrija, nikad nismo imali zajedno svu trojicu centara u zvaničnim utakmicama, jedini put kada je to do sada bilo moguće Andrija je pod izgovorom pobjegao kad je vidio da je 3. centar“Ja se priključujem naknadno, propustiću par dana priprema.Tako su dogovorili klub i Košarkaški savez, budući da klupska sezona počinje 22.septembra. Francuzi su posljednji završili, a prvi počinju šampionat”, rekao nam je Kikanović.

To onda kad su izgubili 30-40 razlike?kobe24 je napisao/la:Poprilicno jak roster Ceske i protiv njih nece biti jednostavno izvuci dvije pobjede, a bez toga realno sanse da odemo na SP su ravne nuli. Ja mislim da ce njihov sastav izgledati ovako (tj. ako su svi spremni, vjerujem da ce bar 8-9 ovih igrati protiv nas):
Satoransky, Sirina, Vyoral
Bohacik, Jelinek
Schilb, Hruban
Vesely, Kriz, Auda
Balvin, Peterka
Satoransky>Gordic, Musa>Bohacik, Schilb>Vrabac, Vesely>Milosevic, Nurkic>Balvin
To ovako izgleda po pozicijama, s tim da ce Jan vjerovatno najmanje pola svog vremena u igri provesti na petici. On realno nema sta traziti protiv Nurkica, samo je pitanje koliko je Juka trenirao i koliko je spreman da pruzi ono najbolje od sebe. Ako defanzivno bude na nivou, tesko ce prolaziti igra 2na2 Veselog i Satoranskog. Nadam se da ni Musa nije izgubio na osjecaju i da je jednako kvalitetno radio u dvorani kao u teretani. Dobro bi bilo da on sto prije dodje, kako bi se sto bolje uigrao s Nurkom i ostatkom ekipe. Repesa je s Hrvatskom igrao protiv Ceske na EP i vjerujem da ima recept za pobjedu, samo to sad sve valja prenijeti i na parket.
Jok.Unofficialpage je napisao/la: To onda kad su izgubili 30-40 razlike?
Drape je napisao/la:Mi ako hoćemo na SP moramo iz ovog prozora izvući 2 : 0 ali i da Česi ne izvuču ni 1 : 1, već samo 0 : 2.
Prvo kolo Češka - Rusija, domaćini u svom najboljem sastavu, Rusi nisu pretjerano jaki na papiru, nema ni Mozgova, ali tu je u ovom prozoru po prvi put Shved od kojeg možeš očekivati 25 - 35 poena.

Drape je napisao/la:Finci pobjedili ovu neku Litvaniju nazovimo je "U22" 103 : 75. Izgleda da u petak opet igraju sa Latvijom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.