protiv otoka cijelog hahahaRaonffa je napisao/la:Je l' to i protiv Velsa igramo?Vucevich je napisao/la:Ma ne znam, valjda Todorovic moze da se suprostavi Robertsonu, a onda se nadam da moze Zuka igrati flastera na Griffithsa, pa Sunjic na Robson-Kanua, i uz malo truda mozemo do povoljnog rezultata.Fikret1946 je napisao/la:@Salih druze prvi put to vidim haha, a vidim nema Eriksena sumnjivo mi nesto, kontam mlad je 26 godina koji qrac reko haha
@vucevich, a ko ce ga to zaustaviti bgt da se nece mujdza vratiti iz penzije jer je i dalje s jednom nogom bolji od svih nasih bekova..
Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
BHF
Turneja po BritanijiMiske01 je napisao/la:
protiv otoka cijelog hahaha
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Protiv Škotske?Griffiths
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Vuchko opet pokazuje svoje iznimno fudbalsko znanje...hahajajhahahaRaonffa je napisao/la:Je l' to i protiv Velsa igramo?Vucevich je napisao/la:Ma ne znam, valjda Todorovic moze da se suprostavi Robertsonu, a onda se nadam da moze Zuka igrati flastera na Griffithsa, pa Sunjic na Robson-Kanua, i uz malo truda mozemo do povoljnog rezultata.Fikret1946 je napisao/la:@Salih druze prvi put to vidim haha, a vidim nema Eriksena sumnjivo mi nesto, kontam mlad je 26 godina koji qrac reko haha
@vucevich, a ko ce ga to zaustaviti bgt da se nece mujdza vratiti iz penzije jer je i dalje s jednom nogom bolji od svih nasih bekova..
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Ako nisi shvatio da je to zajebancija, onda si jedan teski retard.NiftyDribbler je napisao/la:
Vuchko opet pokazuje svoje iznimno fudbalsko znanje...hahajajhahaha![]()
![]()
- Fikret1946
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:Ako nisi shvatio da je to zajebancija, onda si jedan teski retard.NiftyDribbler je napisao/la:
![]()
lijep pokusaj zezancije, cudi me da niste skontali naseg vuka.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Gledaj sad ovog hibrida vuchko i najbizarni lik foruma fikret1946 se spojili hahahahaFikret1946 je napisao/la:Vucevich je napisao/la:Ako nisi shvatio da je to zajebancija, onda si jedan teski retard.NiftyDribbler je napisao/la:
![]()
Vuchko vazda kad nesto usere kaze šala hahahajhajahaa
Ako ti mislis da sam to ozbiljno napisao, onda si dokazao da ti je IQ manji od broja cipela. Ne mogu da vjerujemNiftyDribbler je napisao/la: Vuchko vazda kad nesto usere kaze šala hahahajhajahaa
- Fikret1946
- Kontakt:
Rugao se lonac loncuVucevich je napisao/la:Ako ti mislis da sam to ozbiljno napisao, onda si dokazao da ti je IQ manji od broja cipela. Ne mogu da vjerujemNiftyDribbler je napisao/la: Vuchko vazda kad nesto usere kaze šala hahahajhajahaa
ma ti si legenda prijatelju, najveci kralj ovdjeFikret1946 je napisao/la:Rugao se lonac loncuVucevich je napisao/la:Ako ti mislis da sam to ozbiljno napisao, onda si dokazao da ti je IQ manji od broja cipela. Ne mogu da vjerujemNiftyDribbler je napisao/la: Vuchko vazda kad nesto usere kaze šala hahahajhajahaa
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Nadam se da jesi bio ozbiljan, jer ako ti je to humor onda odoh gledat 3 sezone mr.beana...Vucevich je napisao/la:Ako ti mislis da sam to ozbiljno napisao, onda si dokazao da ti je IQ manji od broja cipela. Ne mogu da vjerujemNiftyDribbler je napisao/la: Vuchko vazda kad nesto usere kaze šala hahahajhajahaa
de vratite koji post unazad i skontat cete zasto je Vuk ove igrace bas nabrojao... neko je rekao da se pazimo nekog igraca u subotu koji je ustvari Skot i otud sve ovo
BHF
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Koji ti je prije bio nickNiftyDribbler je napisao/la:Sjajan humor...
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Molim?Sheyi je napisao/la:Koji ti je prije bio nickNiftyDribbler je napisao/la:Sjajan humor...
nekad se na ovakvim temama moglo sta procitat,sad samo trolovi i wannabe humoristi
sve sto je mislece je diglo ruke odavde
sve sto je mislece je diglo ruke odavde
- Goalgetter
- Kontakt:
Todorovic koliko vidim nije otputovao sa ekipom za S.Irsku.
Ne vidi se na slikama, al je selektor rekao da ima žute kartone u u21 i da je u konkurenciji za ovu utakmicu.Goalgetter je napisao/la:Todorovic koliko vidim nije otputovao sa ekipom za S.Irsku.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije zato sto je od sinoc u Tuzli i eno jutros ispija kafu s nekim likom.Goalgetter je napisao/la:Todorovic koliko vidim nije otputovao sa ekipom za S.Irsku.
Vjerovatno ce sa tuzlanskog aerodroma otputovati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: denza, Google [Bot], PeppermintSA i 11 gostiju.