NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: NFL
znaci sedmica pocela a njega nigdje
i sad dodje sutra, nebitno i popisa se po treneru i zaigra. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Raidersi će Bella uzeti siguran sam .. zbog toga nisu Macka ni željeli potpisati Gruden traži svoj offense ide on po Bella sigurno 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znao sam da ce ovo biti, da cu morati birati izmedju Bella i Zekea. Kontam hajde nije debil ali izgleda da jeste, a onog prosle godine uzeo pola sezone te igra te ne igra. A ove sezone nema Fredericka i padne odluka na Bella.
Uglavnom bacen pick.
Uglavnom bacen pick.
Meni bell pao do 5. pika.Kontam sto su ljudi ga preskocili.I vidim sad sto.Ajd barem nece igrat protiv Ravensa u game 2tuzlak1987 je napisao/la:Znao sam da ce ovo biti, da cu morati birati izmedju Bella i Zekea. Kontam hajde nije debil ali izgleda da jeste, a onog prosle godine uzeo pola sezone te igra te ne igra. A ove sezone nema Fredericka i padne odluka na Bella.
Uglavnom bacen pick.
Imaju li trojica zainteresovanih da upadnu u ligu za fantasy? Ako ima neko nek se javi da posaljem kod. Draft je veceras u pola jedan. 
Desavalo se al' hajde nebitno sad.alemsa je napisao/la:Niko nije ostavio out ili bye igraca ima najmanje 4 godine. Ne znam sta pricas. @rio propusti draft ali je aktivan regulare u sezoni.Edin TM87 je napisao/la:Ma ta vasa liga jaca od nase, rio standardno ne dolazi na draft, dado i alem ne znaju kud udaraju, jesta uzima bustove![]()
Treba uvest pravila o aktivnosti igraca, u nekim ligama dobijes kaznu ako ostavis out ili bye igraca da ti igra...
Ma bez zajebancije dali ste puno fakat, ja to govorim na osnovu toga sto ne vidim u Trubi nikakvog franchize QB, jednostastavno ne mislim da ce taj QB napravit neku aman karijeru, cak stavise ako bude imao karijeru kao Cutler nek se udara nogom u guzicu i to je moje misljenje. Samim tim dati prve pickove za defanzivca makar bio i Mack, a kad znas da se ekipa gradi oko QB je ludost, osim ako ne misle da od Trube nece naci boljeg kroz draft. Ti mislis da je Truba dobar to je ok, ali ja imam drugo misljenje sto se toga tice zato ovo i govorim. I kakve ima veze sta se desavalo i jesam li upratio ja s tim da vidim trade i prokomentarisem na osnovu zadnje sezone i iskustva?SaltCityAttack je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Zaklase Raidersi mede definitivno, sve pickove dali a nit imaju QB nit imaju hvatace.
Draft ce bit lud
Hocel ovako ostat divizije ili ce namjestit po formatu 1-6-7-12? Kako je i lani islo, mislim meni svejedno al' bolje da brojevi odluce nego ovako otprilike...
Kad čovjek piše koji nije ni pratio ništa i o da da ispadne pametan.. pa njemu Necko na FB na chatu rekao kako smo dali 3 picka nije mu rekao da smo dobili i drugi rundu pick uz Macka.. čovjek kaže nemaju hvatace , a Bearsi faktički imaju 6 novih hvataca za razliku od prošle godine .. Robinson, Miller , Gabriel, White ( on je faktički novi jer je zdrav ) , uz to Burton TE, i Wims koji se pokazao kao odličan izbor sedme runde..QB smatram da imamo jer je Truba u prvoj godini bio Montana za Goffa u njegovoj prvoj godini , a Goffu smo se smijali a vidi šta je uradio u drugoj godini sa novim trenerom , sistemom i td ..
Mack statistika od 2015 do 2018
Sacks: Rangiran 2nd u NFL sa 36.5 Sacks
Hurries Rangiran 1st u NFL sa 119 hurries
Pressur Rangiran 1st u NFL sa 190.5 Pressures
Tackle for loss: Rangiran 2nd u NFL 52 tackles for loss
Von Miller je predominantan ali nije imao bolje brojke od njega još je imao sistem odbranu koju Mack nije nikad imao
I sve ovo sa jednom od najgorih odbrana koji su bili 24ti rangirani prošle godine .. sad će imati jlovdje Smitha , Floyda i Hicksa puno će on lakše dolaziti do QB ako ga zdravlje posluzi
Mislim vise sam te replicirao jer s obzirom da tamo po chatu sa tobom pišem pa znam da nisi ni pratio ništa šta se desavalo a pišeš nešto .. brate ako ćeš pisat onda i prati malo da ne lupaš beze
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Konacno veceras pocinje 
Od nas ocekujem reprizu 2013 sezone, gdje ce Edelman ili Gronk zavrsiti na IR-u, a onda ce Brady od panjeva pokusati da napravi WR-ove...
Sto se odbrane tice na papiru sam istom zadovoljan...U istoj nemamo nekog superstara ali imamo dosta igraca pojednakog kvaliteta sto je dobro zbog rotacije.
Od nas ocekujem reprizu 2013 sezone, gdje ce Edelman ili Gronk zavrsiti na IR-u, a onda ce Brady od panjeva pokusati da napravi WR-ove...
Sto se odbrane tice na papiru sam istom zadovoljan...U istoj nemamo nekog superstara ali imamo dosta igraca pojednakog kvaliteta sto je dobro zbog rotacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
to sam i ja prvo mislio, ali reče mi junior svoje viđenje toga i skroz je u pravu. mede idu na sve ili ništa. niko u ovome trenutku ne zna šta trubisky stvarno može ali ako se ispostavi da je pravi QB onda imaju šansu za pobjede i u playoffu. a ako nije onda će opet startovati nekog jimmija claussena u sezoni 2020, imati skor 2-12 i na draftu 2021 ganjati novoga sa niskim pickom! skroz jednostavno!!Edin TM87 je napisao/la:
Ma bez zajebancije dali ste puno fakat, ja to govorim na osnovu toga sto ne vidim u Trubi nikakvog franchize QB, jednostastavno ne mislim da ce taj QB napravit neku aman karijeru, cak stavise ako bude imao karijeru kao Cutler nek se udara nogom u guzicu i to je moje misljenje. Samim tim dati prve pickove za defanzivca makar bio i Mack, a kad znas da se ekipa gradi oko QB je ludost, osim ako ne misle da od Trube nece naci boljeg kroz draft. Ti mislis da je Truba dobar to je ok, ali ja imam drugo misljenje sto se toga tice zato ovo i govorim. I kakve ima veze sta se desavalo i jesam li upratio ja s tim da vidim trade i prokomentarisem na osnovu zadnje sezone i iskustva?
bolje i to nego ovo što su radili zadnjih par godina kada su se borili za 3 mjesto u diviziji
Otkako igramo 12 timova i u ovom formatu. Znaci nakon sezone kad je igralo 14 ekipa (2014e cini mi se). Niko nikad nije ostavio povridjenog ili bye igraca, znaci Edine lazes.
Hoce ko Bella?
Naopokon nfl krece veceras.

Naopokon nfl krece veceras.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Camugica kojoj je zinulo dupe za parama se sada ne smije ni vratiti nazad u kamp jer zna da ga oni iz OL ne bi uopste ni cuvali. Likovi su mu jasno rekli da zaradjuju daleko manje od njega i da im placljivci ne trebaju.MElloo je napisao/la:Hoce ko Bella?![]()
![]()
Naopokon nfl krece veceras.![]()
![]()
Nece igrat protiv nas u week 4 i week 9 izgleda.Imamo sanse da uzmemo divizju.tuzlak1987 je napisao/la:Camugica kojoj je zinulo dupe za parama se sada ne smije ni vratiti nazad u kamp jer zna da ga oni iz OL ne bi uopste ni cuvali. Likovi su mu jasno rekli da zaradjuju daleko manje od njega i da im placljivci ne trebaju.MElloo je napisao/la:Hoce ko Bella?![]()
![]()
Naopokon nfl krece veceras.![]()
![]()
Drugo je to sto me syeba na fantaziju.Valjda D.Henry bude dobar
Seres, Rio je ostavio 2 puta zadnje dvije sezone a ti jednom. Kad nisi konto kako zamijenis onog TEa Camerona ostao ti bye.alemsa je napisao/la:Otkako igramo 12 timova i u ovom formatu. Znaci nakon sezone kad je igralo 14 ekipa (2014e cini mi se). Niko nikad nije ostavio povridjenog ili bye igraca, znaci Edine lazes.
Roger Federer the greatest of all time!
i prije dvije godine je počeo ozbiljno igrat tek kad je skonto da bi mogo bit zadnji 
ali činjenica je da je liga bila prošle godine žestoka, mislim da se nije nikad tako dobro igralo ko 2017. pretpostavljam da će i ove godine biti slično!
ali činjenica je da je liga bila prošle godine žestoka, mislim da se nije nikad tako dobro igralo ko 2017. pretpostavljam da će i ove godine biti slično!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Heh Matt Ryan star goal line serator.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Al fakat ne mogu meda kad treba za TD.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Foles u preseason modeu, ako ovdje obrana ne izvuče neki fumble ili pick six neće Eaglesi preći deset poena.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ryan i Co. u choke mode kad je RZ u pitanju. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.