Najjače od svega je što su Messi i Ronaldo igrali jednom u finalu jedan protiv drugog i naravno Messijev tim je odnio pobjedu (da ne govorim o onom čuvenom golu glavom pored Vidića i Ferdinanda). Rona chokirao drugi put u nizu, ali samo nije bilo Terija s druge strane da se okliznejasmin10 je napisao/la: Pao na svakom većem ispitu hahahahhahahahaha
Onda priča kako je liga prvaka najbitnija, a onda ubaci Fenomena kao jednog od najvećih.![]()
Kakve gluposti lik piše i to sam sebe ukopa narednim postom.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Za par godina se neće niko toga sjećati nego samo Ronaldove 4/5Mokes je napisao/la:Najjače od svega je što su Messi i Ronaldo igrali jednom u finalu jedan protiv drugog i naravno Messijev tim je odnio pobjedu (da ne govorim o onom čuvenom golu glavom pored Vidića i Ferdinanda). Rona chokirao drugi put u nizu, ali samo nije bilo Terija s druge strane da se okliznejasmin10 je napisao/la: Pao na svakom većem ispitu hahahahhahahahaha
Onda priča kako je liga prvaka najbitnija, a onda ubaci Fenomena kao jednog od najvećih.![]()
Kakve gluposti lik piše i to sam sebe ukopa narednim postom.
hahaha naš favorit pao na svakom od velikih testovamadridist je napisao/la:Naravno da ce ga sjecati ali jarane pamte se titule i to one velike.Blejzer10 je napisao/la:Pa za 30 godina se Messija niko neće sjećati osim lillarda, messille i mene. Romario će do tad umrijet
A u njegovo vrijeme Rona je to izdominiro sa LP .
Dok je pak vas favorit pao na svakom od velikih testova.
E sad ako mislite da se za 30 godina pricati o mesievim titulama u Primeri a ne o 4/5 onda...
p.s.
pogledaj lilija i mesile
sto ti gromova, kao da sam napisao da je Semir Tuce najbolji ikad
Čuješ li ti sebe?
Stanje prije Messija, RM 31 naslov, Barcelona 19. deset godina poslije, RM 33 naslova, Barcelona 25. Real Madrid je klub s najviše titula Primere. U 10 godina osvojili su ligu 2 puta. To nije sramotno?
Da ne pišem o konstantnom uzdizanju LP u odnosu na Primeru. Jer bolji je igrač koji 'ladi jaja 30 utakmica u sezoni i cca 6 odigra dobro, nego onaj koji je konstantan 38 utakmica i jednu odigra loše.
Jel Liverpool bolja momčad od Citya?
Messi odigra loše JEDNU utakmicu (u Rimu), momčad ispuši sa 3 gola razlike. Ronaldo odigra loše ili prosječno ajd polufinale i finale (ne samo ove sezone), momčad osvoji LP. Standardi, nažalost lošeg vođenja Barcelone.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa Messi se godinama bruka u Ligi prvaka. Nije to jedna utakmica.
Da, ako ti tako kažeš. I opet je bolji igrač od Ronalda, složit ćeš se?geoxx je napisao/la:Pa Messi se godinama bruka u Ligi prvaka. Nije to jedna utakmica.
Bruka se i Ronaldo, ali ga izvlači ili Ramos (2014) ili Bale (2018) ili sudija (2017 i 2018 protiv Bajerna i Juventusa). Jedino finale koje je odlično odigrao je bilo protiv Juventusa, u ostalima je bio najgori igrač svoje ekipe. I Čelziju je zabio, ali je kasnije promašio penal.geoxx je napisao/la:Pa Messi se godinama bruka u Ligi prvaka. Nije to jedna utakmica.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ronaldo ima 20 golova vise u knockout fazi. Daleko najbolji strijelac u svakoj fazi. Svaku knockout fazu isporuci. Ali ne mozes bukvalno svaku utakmicu isporuciti. Kad isporucis svaku kao 2016-17 onda je to najbolja sezona nekog u historiji LP. Nisu uopste on i Messi tu za usporedbu. Kao sto nisu za usporedbu u ligi gdje ga Argentinac pisa.Mokes je napisao/la:Bruka se i Ronaldo, ali ga izvlači ili Ramos (2014) ili Bale (2018) ili sudija (2017 i 2018 protiv Bajerna i Juventusa). Jedino finale koje je odlično odigrao je bilo protiv Juventusa, u ostalima je bio najgori igrač svoje ekipe. I Čelziju je zabio, ali je kasnije promašio penal.geoxx je napisao/la:Pa Messi se godinama bruka u Ligi prvaka. Nije to jedna utakmica.
A zaboravljas da je Messi mladji i da nije napadač.
Kako izbjegnu pitanje, noćna mora svakog madridiste priznat 
A jeste se nas.rali zadnjih stranica 
Sve je to do ukusa, ko sta voli.Lillard je napisao/la:Kako izbjegnu pitanje, noćna mora svakog madridiste priznat
Bolji je.
Jasta je nego napadac druze. Svaku ligu sprzi 30+ golova ali odjednom u Ligi prvaka ga presaltaju na zadnjeg veznog i nije njegovo da zabija.jasmin10 je napisao/la:A zaboravljas da je Messi mladji i da nije napadač.
Zamisli da je Ronaldo glavni kreator ekipe, valjda bi ta ekipa izborila opstanak u ligi.
Umjesto da se priča Messi vs Benzema, oba po četiri gola, neki tamo igrač iz druge lige se spominje 
PRemalo se prica o Karimu velikomBlejzer10 je napisao/la:Umjesto da se priča Messi vs Benzema, oba po četiri gola, neki tamo igrač iz druge lige se spominje
Vidim ronini dickrideri jos nisu preboljeli sto im je voljeni otisao u jomu

Messi ima na strani dvije asistencije, Benzema tačnost pasova i šuteve. Tu je to negdje
Cujem da je Rejal izgubio oko 2M fanova na twitteru nakon odlaska Kikija heheMElloo je napisao/la:PRemalo se prica o Karimu velikomBlejzer10 je napisao/la:Umjesto da se priča Messi vs Benzema, oba po četiri gola, neki tamo igrač iz druge lige se spominje
27.10.2020
- Fikret1946
- Kontakt:
Zidane najbolji
Ocito nisi gledao Lamparda, pogledaj malo moje stivo po EPL forumu na tu temu,godit ce ti vjeruj mi
Ocito nisi gledao Lamparda, pogledaj malo moje stivo po EPL forumu na tu temu,godit ce ti vjeruj mi
Ko im yebe mater, sto manje takvih boljeleorey je napisao/la:Cujem da je Rejal izgubio oko 2M fanova na twitteru nakon odlaska Kikija heheMElloo je napisao/la:PRemalo se prica o Karimu velikomBlejzer10 je napisao/la:Umjesto da se priča Messi vs Benzema, oba po četiri gola, neki tamo igrač iz druge lige se spominje
Shots on target 100%

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kakvi sve pacijenti pisu na temi 
Ovo su neistine u rangu srpske mitomanije.
Ovo su neistine u rangu srpske mitomanije.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.