Nije na bonove, karticaZenickiLC je napisao/la:Necemo valjda na bonove jest majka mu stara, moze i rostilj uz rjeku.Penaltiky je napisao/la:Firma mi drži ponajbolji restoran u gradu, imam bonova za T.O. kolko hoš idemoZenickiLC je napisao/la:De sad ozb hocete raspalit taj rostilj il ne
Nea veze ipak cemo na bonove
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Evolution87
- Kontakt:
Ima li tih aktuelnih zenickih i tuzlanski radodajki po Sarajevu da proslijedite profile u pp 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ima jedna tuzlanska kuja al bas voli pitarski u dupe..Evolution87 je napisao/la:Ima li tih aktuelnih zenickih i tuzlanski radodajki po Sarajevu da proslijedite profile u pp
@sariel1987 joj je nick pa eto posalji pp..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ne mogu bez mene vehbije dzaba je.suho im grlo.
Nevjerovatno. Čim izađu iz Tz/Ze/Sa šta radeEvolution87 je napisao/la:Ima li tih aktuelnih zenickih i tuzlanski radodajki po Sarajevu da proslijedite profile u pp
Imam ti ja jednu iz blatuse, al ima 3 picke i 12 sisa.
**** je zadovoljit.
**** je zadovoljit.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
- MocMahale444
Sarke nemoj se povlaciti u boj protiv oviH sto te zicaju.
Ovo je tvoja tema oni su tek dosli
Ovo je tvoja tema oni su tek dosli
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Da nema sariela i muhe umrla bi tema. Sta se ove mutAvelije vec kofrče?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
a zanimljiva mi je i ova sahovnica na semaforuMortemHz je napisao/la: Znam da će se tebi ovo svidjeti![]()
''Najljepsa bakljada komsija i meni draga tekma jer sam im na ovoj tekmi "uzeo" trans COP HILL HORRORS.
Nisam ga ukrao nego ga jednostavno poslje tekme uzeo i odnio sa sobom. Momci ga slozili a ja ga uzeo.
Trans je onda odnesen na Chvilu dole pored Djinetove zgrade i tu je unisten. Znaju to dobro Manijaci iz kvadranta koji su ga dosli vidjeti pocjepanog, zapaljenog i usranog jer smo se malo i ponjake na isti.''
Hoćemo napraviti prepucavačko druženje na neutralnom terenu? U BL?bihuzur je napisao/la:a zanimljiva mi je i ova sahovnica na semaforuMortemHz je napisao/la: Znam da će se tebi ovo svidjeti![]()
''Najljepsa bakljada komsija i meni draga tekma jer sam im na ovoj tekmi "uzeo" trans COP HILL HORRORS.
Nisam ga ukrao nego ga jednostavno poslje tekme uzeo i odnio sa sobom. Momci ga slozili a ja ga uzeo.
Trans je onda odnesen na Chvilu dole pored Djinetove zgrade i tu je unisten. Znaju to dobro Manijaci iz kvadranta koji su ga dosli vidjeti pocjepanog, zapaljenog i usranog jer smo se malo i ponjake na isti.''
![]()
odlicna ideja..ali ne valja bl..hajmo u sipovo kod zmaja..usput mu mozemo prodati nekoliko forumasa.Penaltiky je napisao/la:Hoćemo napraviti prepucavačko druženje na neutralnom terenu? U BL?bihuzur je napisao/la:a zanimljiva mi je i ova sahovnica na semaforuMortemHz je napisao/la: Znam da će se tebi ovo svidjeti![]()
![]()
Derventa kafana kod Mare i Lola il Kod Neđe Debelog u Prijedor.

svestrani nedjoPenaltiky je napisao/la:Derventa kafana kod Mare i Lola il Kod Neđe Debelog u Prijedor.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta sam upravo gledao krv ti J***bihuzur je napisao/la:svestrani nedjoPenaltiky je napisao/la:Derventa kafana kod Mare i Lola il Kod Neđe Debelog u Prijedor.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
slusas betovena uz krmAtnu i rakijicu, a soka nema i nikad ga nece ni biti..ovaj je preyebo i seju sataruMortemHz je napisao/la:Šta sam upravo gledao krv ti ****bihuzur je napisao/la:svestrani nedjoPenaltiky je napisao/la:Derventa kafana kod Mare i Lola il Kod Neđe Debelog u Prijedor.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Jbo PL evo pocinje zadruga 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
prisonbreak je napisao/la:Jbo PL evo pocinje zadruga
- prisonbreak
- Kontakt:
De brate vidi Stanijebihuzur je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:Jbo PL evo pocinje zadrugaimal moje irme
![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.