La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Pa Luka i jeste ispred Zizua. Maradona i Zizu su najvise hajpani igraci ikad iz nekog razloga, a nisu ni blizu najboljih.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Penetriro.L-Train je napisao/la:Jel to Fikret usao u tebeKanye je napisao/la:Pa Luka i jeste ispred Zizua. Maradona i Zizu su najvise hajpani igraci ikad iz nekog razloga, a nisu ni blizu najboljih.
- Fikret1946
- Kontakt:
Kawhi po obicaju pise gluposti,eto ga za mjesec sa novim nickom...
Cuj Maradona hajpan
Gledaj sta pise za Modrica covjek kojem su Khedira i Lee Catermole bolji igraci od istog...
Cuj Maradona hajpan
Gledaj sta pise za Modrica covjek kojem su Khedira i Lee Catermole bolji igraci od istog...
Imaš li ti ijedan argument da nije Raulov? Sad ozbiljno? Zabrinjava me koliko si voljan slijediti intelekt drugog lika, još ono ni ne kriješ s pričom da si ti njegov vojnik i to? Zabrinjavajućemadridist je napisao/la: Driblanje igraca Getafea i Huelve je smanjilo jaz u titulama primere .
Frajer vas ubijedio da Barca igra trokružni ligaški sistem, dvije kući protiv Huesce i Getafea, i u gostima kontra Alavesa. Tako 10 godina
Real ne igra tu istu ligu. Real ne igra protiv tih protivnika. Protiv Reala ti svi stanu u odbranu i igraju kao da je odbrana Sparte u pitanje. Na Nou Campu se otvore i puste da ih se trpa.
Da Real hoće da osvoji ligu, osvojio bi ali se ne diže tobože njima na ligu i neatraktivne protivnike. U subotu ih pobjedi Girona jer je neatraktivna i ko će trčati po pašnjacima ali im se digne u utorak i srijedu na veliku Legiu i Apoel. How convenient.
Smiješno je koliko trenutno obezvrijeđujete vlastitu ligu čiji ste rekorderi samo zato što vas posljednjih 10 godina neko ćunom lupa po čelu. Kao da nije Madrid postojao i harao ligom prije, i kao da neće nakon što Messi ode u penziju.
Nisu gluposti, nego jednostavno trola. I to mu prolazi evo godinamaFikret1946 je napisao/la:Kawhi po obicaju pise gluposti,eto ga za mjesec sa novim nickom...
Cuj Maradona hajpan![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Zato cijenimo više KawhijaBlejzer10 je napisao/la:Imaš li ti ijedan argument da nije Raulov? Sad ozbiljno? Zabrinjava me koliko si voljan slijediti intelekt drugog lika, još ono ni ne kriješ s pričom da si ti njegov vojnik i to? Zabrinjavajućemadridist je napisao/la: Driblanje igraca Getafea i Huelve je smanjilo jaz u titulama primere .![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Fikret1946 je napisao/la:Ko je raul i zasto ne vidjam njegove postove ?
Prvi s lijeva il bi s desna..
A ne znam zasto ne vidis postove,mozda sila u tebi nije dovoljno jaka
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Institucija fudbala.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Raul je Gibraltarska stijena.
Kawho zna.
Ja sam samo jedan od clanova rmb foruma.
A drug blejz i njegove teorije...
Kawho zna.
Ja sam samo jedan od clanova rmb foruma.
A drug blejz i njegove teorije...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Legenda kaže da @kanye i @melloo još uvijek plaču za Moratom 
Jedini segment gdje je dobar je igra glavom, ali napadač koji fula zicere i 1 na 1 situacije
Jedini segment gdje je dobar je igra glavom, ali napadač koji fula zicere i 1 na 1 situacije
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dodajte se na messenger i nastavite tamo. 
Imao je jednu dobru sezonu s klupe u Madridu,solidan u Juventusu i to je to.Mokes je napisao/la:Legenda kaže da @kanye i @melloo još uvijek plaču za Moratom
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Fikret1946
- Kontakt:
Stvarno je bio solidan u Juventusu 63 nastupa 15 golova ako laze wikipedia lazem i ja.
Prosječan napadač, tu negdje sa Morientesom. Takav im je i goal ratio.
Remember, remember the 5th of November.
Ironično, highlight karijere mu je izbacivanje Reala 
Ne popustas?,ajde evo fino da ti odgovorim.On u Juventusu nije bio klasicna spica,vise je igrao desno iza napadaca pa samim tim ni u Torinu nije imao Bog zna kakvu statistiku,ali je mnogo bolje djelovao na terenu nego li u Madridu,ovu epizodu u Londonu da ne spominjem,ako ne vjerujes meni pitaj navijace Juventusa koliko se sjecam vecina je imala pozitivno misljenje o Morati.Uostalom zato ga je Real i vratio za 30 miliona nazad,a kasnije ga za duple pare prosljedio u Chelsea.
- Fikret1946
- Kontakt:
Ma sta me briga i ovo ces ionako editovati u "Morata panjina".
Ne ovo cu editovat u "Londonske panjine za prosjecnog napadaca izdvojile 80 mil. eura"
- Fikret1946
- Kontakt:
Zovi druga Emira nek ti pomogne. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.