Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

parawold
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la parawold » 08 okt 2010, 21:28

BegAx je napisao/la:
bambina je napisao/la:Ćirooooooo vrati seeeeeeeeeeee :P :lol:
+1
haha kako bi mu ciro mam* je*ao ....!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 okt 2010, 21:28

Svaka cast dole ekipi(osim panja Mravca), velike cestitke Mujdzi, dobra partija Pjanica, Miske malo sepa ali nije lose, mogao je u nekoliko situacija bolje odigrati, ali nista specijalno lose nije odigrao, Ibiseviceva slaba igra se upotpunosti brise zbog onog gola koji je dao i Dzeko je invalid!
Albanija pojma nema, nikad losiju reprezentaciju nisam vidio, Luksemburg je bolje igrao od njih, ali eto nekako smo uspjeli da nevodimo. Ako nepobijedimo ovu utakmicu Susic se netreba vracati u Sarajevo vise, nek produzi do Turske, Francuske ili gdje god zivi.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 okt 2010, 21:28

Travnik pravila :lol: Daj gol, 10 igraca u odbranu + golman :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 08 okt 2010, 21:28

majestic24 je napisao/la:E sad ga i vi serete...kad nas je Keno spasavao,onda niste govorili da je Kloc i slicne gluposti.
mene je hasagic samo kostao zivaca u zivotu...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

posavac1980
Kontakt:

Post Postao/la posavac1980 » 08 okt 2010, 21:28

majestic24 je napisao/la:E sad ga i vi serete...kad nas je Keno spasavao,onda niste govorili da je Kloc i slicne gluposti.

Kad je on to spasavao....obrazlozi....a ja cu ti navest najamanje 20 golova primljenih njegovom krivicom.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 08 okt 2010, 21:28

Keno nije kriv sigurno...Glavni krivac je Mravac i podhitno nek ga mjenja u drugom ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 08 okt 2010, 21:29

1921 je napisao/la:Travnik pravila :lol: Daj gol, 10 igraca u odbranu + golman :lol:
:lol: :lol: :lol:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 okt 2010, 21:29

Najbolji Mujdza,najgori Hasagic. ;)
You'll never walk alone.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 okt 2010, 21:29

ja sam u ovoj anketi inace igrao keca iz revolta prema safetu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2010, 21:29

parawold je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
bambina je napisao/la:Ćirooooooo vrati seeeeeeeeeeee :P :lol:
+1
haha kako bi mu ciro mam* je*ao ....!
Mravac i Hasagic bi tesko zivu glavu izvukli iz svlacionice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 08 okt 2010, 21:30

Mravac i Lulic OUT !

Dzeko je sebican, par puta se Pjanic oslobodi blizu gola a on nesto dribla. Muslimovic umjesto Vede, hvala za gol al' Zlaja bi bolji bio sigurno.

Nadam se pobjedi.... :(
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 okt 2010, 21:30

Susica ce zadovoljit bod,sad ce zatvorit mec i pricate ce neke svoje price :evil: Mravac je napravio gresku,ali otkud znas,da je pustio mozda bi i tad albanci dali gol,Hasagic nevalja racku,gdje je Begovic .. Haj makar 1:2 da dobijemo...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 okt 2010, 21:30

1921 je napisao/la:Travnik pravila :lol: Daj gol, 10 igraca u odbranu + golman :lol:
Pa gdje su ti to boga ti Travnik pravila??? Ljudi ubise sve redom na Piroti! Izgleda da smo najbolje mi prosli na Piroti, a svi ostali su kuci ispraceni sa punom mrezom lopti.
A sto se tice ove nase jadne repke, nemam komentara prvenstveno za ovu taktiku Susica, i ako izgubimo nece biti iznenadjenje. Karine obicne

parawold
Kontakt:

Post Postao/la parawold » 08 okt 2010, 21:30

haha kako bi mu ciro mam* je*ao ....![/quote]
Mravac i Hasagic bi tesko zivu glavu izvukli iz svlacionice.[/quote]

to to .. Ciro vrati se .. :D hahah !

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 08 okt 2010, 21:30

... a kako se tek bosnjo raduje ... to samo mi mozemo. I dok svjetski igraci koji su rodjeni ili imaju porijeklo iz drugih zemalja a koji igraju protiv svoje domovine (Podolsky, Rajevac...) ne proslavljaju pobjedu protiv "svojih", Dzemo Mustedanagic, rodjen u Bosanskom Brodu. samo sto nije uradio felacio svima odreda.... Strassno.
Ali vidjecemo veceras... mozda nesto i bude..

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 08 okt 2010, 21:31

kad je nas taj spasavao ? pa kada igras 8-1-1 normalno je da ce protivnici imati po 20 suteva na gol i od toga taj će napraviti neko čudo pa da odbrani kao taj penal protiv spanije

de ti meni reci da je on, licno on zaslužan za pobjedu il nerješeno sa nekakvom strasnom odbranom a ne isla u njega lopta odbila se pa se on bacio

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 08 okt 2010, 21:31

Mjenjaj MRAVCA citavu tekmu me drzi na ivici samo gledam kad ce kiksati necu to da gledam u 2 polv ovi Albanci pojma nemaju bog te ****....puuuuuuuuuuuu mamu mu **** u ppiqcku ebo ga dan umijesto da vodimo 0-1
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 okt 2010, 21:31

drH je napisao/la:Svaka cast dole ekipi(osim panja Mravca), velike cestitke Mujdzi, dobra partija Pjanica, Miske malo sepa ali nije lose, mogao je u nekoliko situacija bolje odigrati, ali nista specijalno lose nije odigrao, Ibiseviceva slaba igra se upotpunosti brise zbog onog gola koji je dao i Dzeko je invalid!
Albanija pojma nema, nikad losiju reprezentaciju nisam vidio, Luksemburg je bolje igrao od njih, ali eto nekako smo uspjeli da nevodimo. Ako nepobijedimo ovu utakmicu Susic se netreba vracati u Sarajevo vise, nek produzi do Turske, Francuske ili gdje god zivi.
Džeko invalid :o ne može Džeko sam uzeti loptu i dati gol, treba mu je netko i dodati, a to je venzi red..
pa momak, meni je užitak gledati Džeku. Čovjek se bori, trči, gura, gradi, pada, ustaje i bori se. Džeko je jedini u ekipi klasa!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 okt 2010, 21:31

Ne znam sta ser.ete,dobra ira u prvom poluvremenu
Keno zasr.o :roll:
Medunjanin odlican kao i Mujdza
Ocekujem pobjedu 8-)
Konacno i Safet da zivne pri proslavi gola :shock:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 08 okt 2010, 21:31

Kenan je trebao pokriti svoju stranu, a ne stati na sredinu gola. To je njegova greška. A vi se malo suzdržite pljuvanja po njemu. Mijenjate mišljenje kako vjetar puhne. Kad brani dobar je, kad primi ne valja. Ko bi vama ugodio ! ?
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.