Bolja je.Beduin je napisao/la:Vi koji detaljnije i redovnije pratite U21 i ove momke, je li ovo mozda najbolja U21 generacija nakon one sa Ibisevicem, Salihovicem...?
Ne mislim samo na rezultate, nego i perspektivu igraca, obzirom da dosta igraca iz ove generacije takodjer imaju dobru minutazu i bitniju roku u finim klubovima za nase uslove.
Onaj napad sa Bajicem, Prevljakom i Hodzicem je izgledao odlicno po imenima i talentu, iako Prevljak tad nije ni dobijao minutazu, ali gledajuci sve pozicije na terenu i druge parametre, sta mislite?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
-
- Kontakt:
Ma Demirovic i Demirovici su buducnost! 

- f0rest1946
- Kontakt:
Hvala tebra.NiftyDribbler je napisao/la:Youtube nfsbih kanalf0rest1946 je napisao/la:Imal neko link??
- ASD
- Kontakt:
Jedno je sigurno, ovo je najbolja generacija kad bi se gledali igraci proizvedeni u BiH.Beduin je napisao/la:Vi koji detaljnije i redovnije pratite U21 i ove momke, je li ovo mozda najbolja U21 generacija nakon one sa Ibisevicem, Salihovicem...?
Ne mislim samo na rezultate, nego i perspektivu igraca, obzirom da dosta igraca iz ove generacije takodjer imaju dobru minutazu i bitniju roku u finim klubovima za nase uslove.
Onaj napad sa Bajicem, Prevljakom i Hodzicem je izgledao odlicno po imenima i talentu, iako Prevljak tad nije ni dobijao minutazu, ali gledajuci sve pozicije na terenu i druge parametre, sta mislite?
Od ovih na terenu, 10 je poniklo u nasim klubovima, samo eto Demirovic je iz dijaspore.
Po meni je to najbolji model, da okosnica ekipe bude iz nasih klubova, a iz dijaspore uzimati samo one igrace sto klasom odskakaju i sto smo skoro pa sigurni da ce izrasti u odlicne igrace.
Zasto Jukic ne igra ?
povredah1a2s3o4 je napisao/la:Zasto Jukic ne igra ?
Još kada umijesto Miče jednosmjernog, uđe neko sa širim pogledom
Prvih deset minuta se nismo mogli sastaviti sa loptom, ubijali nas. Ostatak Švicarci mogu biti sretni što ne gube 5:0.Bela je napisao/la:Kako smo odigrali prvo poluvrijeme?
ova generacija je fantasticna, igra super, pozrtvovani..stvarno ovdje ce da bude igraca za A tima sledece godine poslije ljeta.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Radeljić bolji igrač u stoperskom paru
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
cak sam zaboravio da ni jukica nema najboljeg krila kamoli todora i civica da se doda jos 

Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 07 sep 2018, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Zarathustra
Odvadite malo, cuj 7 da budu A reprezentativci (pod ovim mislim na igrace koji ce biti redovni na spisku A repke u buducnosti), ako dobijemo dva standardna reprezentativca iz ove generacije to je veliki uspjeh.
Kako igramo jbt. 

Svaka cast Demiroviću, kako hrabro glavom pokupi ovu loptu prije šanse
todor, gojak, demirovic, loncar, jukic ce sigurno biti standardni za par mjeseci, ostali po formi i potrebijapa je napisao/la:Odvadite malo, cuj 7 da budu A reprezentativci (pod ovim mislim na igrace koji ce biti redovni na spisku A repke u buducnosti), ako dobijemo dva standardna reprezentativca iz ove generacije to je veliki uspjeh.
Zarathustra
Cuj veci igrac, pa jedino moze biti veci igrac od Pjanketa ako osvoji zlatnu loptuMiske01 je napisao/la:AMER GOJAK !!! veci igrac od Pjanica ce da bude
-
- Kontakt:
Jos nam ostaju dva gostovanja Rumunija i Portugal i treba ce nam 3 boda za drugo mjesto s 4 smo prvi .
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.