Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

nick
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la nick » 08 okt 2010, 21:31

drH je napisao/la:Svaka cast dole ekipi(osim panja Mravca), velike cestitke Mujdzi, dobra partija Pjanica, Miske malo sepa ali nije lose, mogao je u nekoliko situacija bolje odigrati, ali nista specijalno lose nije odigrao, Ibiseviceva slaba igra se upotpunosti brise zbog onog gola koji je dao i Dzeko je invalid!
Albanija pojma nema, nikad losiju reprezentaciju nisam vidio, Luksemburg je bolje igrao od njih, ali eto nekako smo uspjeli da nevodimo. Ako nepobijedimo ovu utakmicu Susic se netreba vracati u Sarajevo vise, nek produzi do Turske, Francuske ili gdje god zivi.

sta je sad susic kriv?jedino jos da udje i da igra,mravac kreten kriv i to je to.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 okt 2010, 21:32

Ovakvu Albaniju bi svaka iole ozbiljna reprezentacija pobjedila sa 2-3 gola u mreži, druga je stvar što smo mi glup narod pa nam je dosta bod, fuj !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 okt 2010, 21:32

e **** ti pehove
Imamo igru ,kontrolišemo rezultat sve ide dobro,mi primimo go u najgorem mogućem trenutku iz jedne gluposti,a bilo je dobro krenulo postigli smo rano gol i samo smo trebali kontrolisati rezultat i iz neke kontre postići drugi ,a ovako sve iz početka moramo.
Haj valjda će biti bolje u drugom poluvremenu.
U prvom poluvremenu dobra igra naše reprezentacije samo neka nastave ,Džeko opet nije čemu al hajde valjda će zabiti u drugom ,u našem timu Mujdža i Medunjanin koje su većina osporavali najbolji u prvom poluvremenu.

SRETNO MOMCIMA U NASTAVKU.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 08 okt 2010, 21:32

sta Hasagica krivite koji vrag, Mravac je ubjedljivo najslabiji nema sigurnosti a ona je najpotrebnija kod jednog stopera, davno sam rekao igrac koji je sposoban napraviti dva penala na jednoj tekmi nije za nogometa (Slovenija 2:4)
FC Manchester United

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 okt 2010, 21:33

KB-TM87 je napisao/la:Ovakvu Albaniju bi svaka iole ozbiljna reprezentacija pobjedila sa 2-3 gola u mreži, druga je stvar što smo mi glup narod pa nam je dosta bod, fuj !
da, samo pod uslovom da trce kao albanci. tako agresivan presing ja poodavno nisam video kakav su albanci odigrali od 20 min.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 okt 2010, 21:33

KONGO je napisao/la:Mravac i Lulic OUT !

Dzeko je sebican, par puta se Pjanic oslobodi blizu gola a on nesto dribla. Muslimovic umjesto Vede, hvala za gol al' Zlaja bi bolji bio sigurno.

Nadam se pobjedi.... :(
Pa sto mjesto vede ako je Dzeko sebican i dribla??? Logicnije je da udje mjesto dzeke.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 okt 2010, 21:34

Pirke_TM87 je napisao/la:
1921 je napisao/la:Travnik pravila :lol: Daj gol, 10 igraca u odbranu + golman :lol:
Pa gdje su ti to boga ti Travnik pravila??? Ljudi ubise sve redom na Piroti! Izgleda da smo najbolje mi prosli na Piroti, a svi ostali su kuci ispraceni sa punom mrezom lopti.
A sto se tice ove nase jadne repke, nemam komentara prvenstveno za ovu taktiku Susica, i ako izgubimo nece biti iznenadjenje. Karine obicne
Mislio sam na gostujuce utakmice Travnika :roll: Kad se samo sjetim dok nas je Simo vodio, a Travnik gostovao. I rezervni igraci su bili odbrana :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 08 okt 2010, 21:34

Ovaj gol ce nas kostati 3 boda :evil: :evil: :evil: hoce majkemi taki osijecaj imam.. :evil: :evil: ebem ti Mravac mamu
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 08 okt 2010, 21:34

Ja vise debila na jednom mjestu i glupljih komentara u zivotu nisam vidio,pa ovo je nevjerovatno,ja ne znam je li se vi zezate ili su ovo bili ozbiljni postovi??????????
Jedva cekam jos komentara da vidim,da se brate vidi koje su vam krajnje granice...Tacna je ona-samo je glupost neunistiva..

parawold
Kontakt:

Post Postao/la parawold » 08 okt 2010, 21:34

tooooooooooo begovic ...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 okt 2010, 21:34

MIslim da su igraci svjesni da sada moraju dati gol i pobjediti ovu utakmicu, jer je evidento da je klasa na nasoj strani.
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 08 okt 2010, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 okt 2010, 21:34

nick je napisao/la:
drH je napisao/la:Svaka cast dole ekipi(osim panja Mravca), velike cestitke Mujdzi, dobra partija Pjanica, Miske malo sepa ali nije lose, mogao je u nekoliko situacija bolje odigrati, ali nista specijalno lose nije odigrao, Ibiseviceva slaba igra se upotpunosti brise zbog onog gola koji je dao i Dzeko je invalid!
Albanija pojma nema, nikad losiju reprezentaciju nisam vidio, Luksemburg je bolje igrao od njih, ali eto nekako smo uspjeli da nevodimo. Ako nepobijedimo ovu utakmicu Susic se netreba vracati u Sarajevo vise, nek produzi do Turske, Francuske ili gdje god zivi.

sta je sad susic kriv?jedino jos da udje i da igra,mravac kreten kriv i to je to.
Nije nista za sada. Ako nepobijedimo ovakvu nikakvu Albaniju onda ce biti kriv.
@dubrava
I Dzeko je invalid, barem u reprezentaciji. Nije mu ovo prva ovakva utakmica. Daj Boze da me demantuje u nastavku.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 08 okt 2010, 21:35

evo begovica

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 okt 2010, 21:35

cole-ch je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Ovakvu Albaniju bi svaka iole ozbiljna reprezentacija pobjedila sa 2-3 gola u mreži, druga je stvar što smo mi glup narod pa nam je dosta bod, fuj !
da, samo pod uslovom da trce kao albanci. tako agresivan presing ja poodavno nisam video kakav su albanci odigrali od 20 min.
A zašto su odigrali takav presing ?

Zato što su se naši povukli nepotrebno i prepustili inicijativu
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 08 okt 2010, 21:35

Micron je napisao/la:evo begovica
da da valja nesto bude
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 08 okt 2010, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 08 okt 2010, 21:35

:O :O Hasagic iziso

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 okt 2010, 21:36

IN :
Muslimović
Nadarević
Ibričić

OUT !!!
Mravac :evil:
Medunjanin :lol:
Ibišević :lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 okt 2010, 21:36

Micron je napisao/la:evo begovica
I Pandza umjesto Mravca. 8-)
#divovi

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 okt 2010, 21:36

B0SANAC je napisao/la::O :O Hasagic iziso
Pa normalno...Ne treba ga izbaciti Pape ta izbacit ce ga Piplica nakon onakve dvije greske :lol: :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

parawold
Kontakt:

Post Postao/la parawold » 08 okt 2010, 21:37

bRavo susicu ... Mravac , Hasagic ouT ... IN Pandza , Begovic ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.