Dobro čita igru ala Bogičevićakisarajevo92 je napisao/la:Radeljic odusevljava, posebno kad uzmes u obzir da je gradjen kao Rodney Trotter
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Gdje Vuchko onaj što me je pitao zašto guram Gojaka na spisak, a što odbacujem Dilbera...eh moj Vuchko, jeli sad razumiješ?
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Ne sjecam se da je neka nasa selekcija ikada odigrala toliko dobrih utakmica u kontinuitetu , protiv respektabilnih , na papiru kvalitetnijih ekipa,
Svi segmenti odigrani dobro, taktika, zalaganje, fizicka sprema, tehnika nije upitna

Svi segmenti odigrani dobro, taktika, zalaganje, fizicka sprema, tehnika nije upitna

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 07 sep 2018, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje igra ovaj mali Radeljic ? Momak odigrao za 10. Inace svi su dobri bili. 

igra malo za hrvate malo za nasfks74 je napisao/la:Gdje igra ovaj mali Radeljic ? Momak odigrao za 10. Inace svi su dobri bili.
Zarathustra
Jos da je Rodin igrao. 

Valjalo bi njemu dosta kada bi otisli na ovaj Euro, jer dosta skauta iz jacih liga gleda to prvenstvo i sigurno je da bi mu to ubrzalo put prema jacoj ligi.Raonffa je napisao/la:Standardan je u Vejleujapa je napisao/la:Igra li Memija sta u toj Danskoj ili je rezerva?
- Bazinga12345
- Kontakt:
nagibBeg je napisao/la:Žalosno je da nam je stoper neki radeljić koji prvo mrzi ovu zemlju iz dna duše a kao drugo katastrofalan je igrač i ibrete se u osijeku, on ne može igrati ni za njihovu drugu ekipu.
Moj Rodine...

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Barem se ne bi povrijedio jer je spreman i ima utakmica u nogama.Zukanovic je napisao/la:Jos da je Rodin igrao.

De uloguj se i nabij cijenu Mujakiću, klupa je zakon.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
On je na klupi kad je tu Todorović.japa je napisao/la:Valjalo bi njemu dosta kada bi otisli na ovaj Euro, jer dosta skauta iz jacih liga gleda to prvenstvo i sigurno je da bi mu to ubrzalo put prema jacoj ligi.Raonffa je napisao/la:Standardan je u Vejleujapa je napisao/la:Igra li Memija sta u toj Danskoj ili je rezerva?
Koliko dizes Mujakicu cijenu poslije danasnjeg meca?Zukanovic je napisao/la:Jos da je Rodin igrao.

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 07 sep 2018, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Teško odigrati dobro u odbrani kad su ljudi jedan i po put došli na 25 metara od tvog gola
Pidro sabio danas
Pidro sabio danas
Kad sam to napisao? O čemu tiNiftyDribbler je napisao/la:Gdje Vuchko onaj što me je pitao zašto guram Gojaka na spisak, a što odbacujem Dilbera...eh moj Vuchko, jeli sad razumiješ?

Jesi napisao 100℅, upravu je driblerVucevich je napisao/la:Kad sam to napisao? O čemu tiNiftyDribbler je napisao/la:Gdje Vuchko onaj što me je pitao zašto guram Gojaka na spisak, a što odbacujem Dilbera...eh moj Vuchko, jeli sad razumiješ?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ako se ne varam ovi su momci u 3 utakmice Walesu, Svicarskoj i Portugalu zabili 10 komada .
Ovo je cudo od nogometne momcadi i kao sto neko ranije napisa u roku godinu dana bi mogli popunjavati pola seniorskog tima. Ako bude srece naravno. Selektor normalan covjek koji ne pravi stetu ovom timu nego ga pretvara u odlicnu masinu kojoj se kotacici mjenjaju a ona radi bezprijekorno.
Tko got igrao u ovom timu on izgleda ozbiljno.
Bravo momci!
Ovo je cudo od nogometne momcadi i kao sto neko ranije napisa u roku godinu dana bi mogli popunjavati pola seniorskog tima. Ako bude srece naravno. Selektor normalan covjek koji ne pravi stetu ovom timu nego ga pretvara u odlicnu masinu kojoj se kotacici mjenjaju a ona radi bezprijekorno.
Tko got igrao u ovom timu on izgleda ozbiljno.
Bravo momci!
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Ja sam bas skoro cito taj post i cudio se... Bravo omere driblere pa nas sve napomenu.Rokoko87 je napisao/la:Jesi napisao 100℅, upravu je driblerVucevich je napisao/la:Kad sam to napisao? O čemu tiNiftyDribbler je napisao/la:Gdje Vuchko onaj što me je pitao zašto guram Gojaka na spisak, a što odbacujem Dilbera...eh moj Vuchko, jeli sad razumiješ?
Srdjan Stanic pitarski ker
Pa jeste Rodin bolji od trenutnih stopera. Nasa sredina je odigrala strasnu defanzivu i zato nisu Svicarci ni priliku stvorili. Visoke lopte su bile lahak plijen, ali uputi loptu po zemlji izmedju nasih stoper i bilo bi problema. Ne bitno, svaka cast Vinku. Ne znam sto odma dizemo u nebesa i racunamo na 6-7 igraca, kad je realnije da ce A reprezentacija imati pojacanje od 3-4 igraca, Demirovic, Gojak, Loncar, i Catakovic. Nadam se da ce ovo biti kontinuitet rada gdje mozemo praviti redovno ozbiljne rezultate i tako konkurenciju da jacamo. Evo npr Memija se danas pokazao da ne vidim da je prijasnji bek ista bolje odigrao.
To sam napisao kad je bio rezerva u Dinamu ako sam uopste napisao.Rokoko87 je napisao/la:Jesi napisao 100℅, upravu je driblerVucevich je napisao/la:Kad sam to napisao? O čemu tiNiftyDribbler je napisao/la:Gdje Vuchko onaj što me je pitao zašto guram Gojaka na spisak, a što odbacujem Dilbera...eh moj Vuchko, jeli sad razumiješ?
Eto nek mi @osobaodpovjerenja ne da lagati, Dribler te čita kao bukvar
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.