I meni je drago da se danas na izlogu moglo vidjet šta je niklo na travnjacima i pašnjacima BHPL. Vuchevich i Moggi potenciraju tu priču kako je BHPL najgora liga na planeti i da je sad luksemburška bolja zato što je Dudelange otišao u UEL.Rokoko87 je napisao/la:Ima veze jer Vuchevich i ostali hejteri omalovažavaju našu ligu i to iz potpuno drugih krajeva..dubrovnik je napisao/la:Ma sta ima veze gdje su ponikli vazno je da su dobri. Dinamovi treneri su digli Gojaka na veci nivo.Raonffa je napisao/la:Od svega ovoga mi je najdraže što je 95% kadra igralo ili igra našu ligu i ponikli su u našim klubovima. U inat ovim što smatraju da u našoj ligi nema nikakvog kvaliteta ni budućnosti i da ćemo biti u rangu Andore kada presuši dijaspora.
Zeljeznicar ga je proveo kroz najmladje kategorije.
Olimpik mu prvi dao pravu sansu da igra sa seniorima. Svi su ponesto ulozili u njega ali talenat koji on posjeduje je nesto sto je naslijedio od svojih roditelja i dopunio svojim radom. Potpuno je u svemu tome nevazno gdje se rodio i nema razloga da mu to bude nikakva prednost.
Meni je taj decko fascinantan talenat i malo mu fali da postane nesto veliko. Daj boze da ga ozljede zaobidju a djeluje poprilicno fizicki mocno za svoje godine.
Talenta ima, samo se to treba ispravno usmjeriti.
Eh ispišali su se pravo u te njihove labrnje. Samo to plus dijaspora može da da to naše najjače!!!