Ako si u finalu konferencije, bogami si blizu i prstenu. Tako da priča da tamo ne bi nikad uzeo je napuhana.Donnie Darko je napisao/la:Neće, ali će imati veći legacy od Duranta koji je ostao u OKC i završio karijeru bez prstena.Belmin6 je napisao/la:Durant npr nikada nece imati veci legacy od Dirka da uzme jos tri prstena.
2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne mogu da vjerujem da neko misli da je ono stvarna izjava.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mozda bi da se rjesio Westbrooka. Sa indijancen nikad ne mozes nista osvojitLillard je napisao/la:Ako si u finalu konferencije, bogami si blizu i prstenu. Tako da priča da tamo ne bi nikad uzeo je napuhana.Donnie Darko je napisao/la:Neće, ali će imati veći legacy od Duranta koji je ostao u OKC i završio karijeru bez prstena.Belmin6 je napisao/la:Durant npr nikada nece imati veci legacy od Dirka da uzme jos tri prstena.
po potrebi nekada i izmisljene postaju stvarneBrokula je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko misli da je ono stvarna izjava.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ma bolji ce biti igrac od Dirka
- PaskalHens
- Kontakt:
I kako neko da te shvati ozbiljno nakon ove slike?!NEZALAGANJE je napisao/la:
I mi se ovdje 2 godine raspravljamo zasto je lik otisao u GS.![]()
![]()
Viva la France, as they say in Rome.
nismo ga shvatali ozbiljno ni prije, uživam čitati postove ovdje, al kad na njega naletim preskačem dvije stranice odmaPaskalHens je napisao/la:I kako neko da te shvati ozbiljno nakon ove slike?!NEZALAGANJE je napisao/la:
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa majku mu,valjda i ja znam zapaliti vatru ovdje?PaskalHens je napisao/la:I kako neko da te shvati ozbiljno nakon ove slike?!NEZALAGANJE je napisao/la:
![]()
Vidi ove neznalice iznad mog posta kako se upecao?
Slabo si to izveo, cim si ovako ozbiljno shvacen, odnosno raja pomislila da to fakat mislis da je stvarno
Moram ti pokazat kako se to radi, ali dok prodje stanje shoka zvano Kawhi. Treba ti sezona da se prilagodis
Moram ti pokazat kako se to radi, ali dok prodje stanje shoka zvano Kawhi. Treba ti sezona da se prilagodis
- Barbarossa
- Kontakt:
ne bi uzeoLillard je napisao/la:Ako si u finalu konferencije, bogami si blizu i prstenu. Tako da priča da tamo ne bi nikad uzeo je napuhana.Donnie Darko je napisao/la:Neće, ali će imati veći legacy od Duranta koji je ostao u OKC i završio karijeru bez prstena.Belmin6 je napisao/la:Durant npr nikada nece imati veci legacy od Dirka da uzme jos tri prstena.
Sada ne mora preskočiti nikoga da bi došao do velikog finala, a onomad prvo se yebi protiv Kawhija , pa eventualno Hardena pa protiv Dubsa u finalu konferencije i hajd još sad pobjedi nekog odmornog iz suprotne konferencije.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Već sad ima veći legacy, i ostale pizde materne. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Barbarossa
- Kontakt:
Završit će kao top 5 ikad.TonySosa je napisao/la:Već sad ima veći legacy, i ostale pizde materne.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Stephen A. je rekao da ima šanse i za TOP 3. Već je donio dvije titule i ostetio LeBrona za isto toliko. Ne vidim razlog da se ovo ne nastavi i u buducnosti.Barbarossa je napisao/la:Završit će kao top 5 ikad.TonySosa je napisao/la:Već sad ima veći legacy, i ostale pizde materne.
Durant razvalio.

I'm feelin' like the world is Skip Bayless, and I'm LeBron James
TonySosa je napisao/la:Durant razvalio.
I'm feelin' like the world is Skip Bayless, and I'm LeBron James![]()
![]()
uopste nije lose
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Luol Deng and the Timberwolves are finalizing a 1-year deal
- camparinho
- Kontakt:
Treba napravit onu sliku ko sto ima za portland od prije par sezona kad su kao njih petorica u istom klubu i sezonu poslije svi osim lillarda otisli, samo sto ovdje zamijenis dresove chicaga minesotom i miran, Butler i KAT sto prije da odu iz kancerogene Minesote, ono je katastrofa pa ja to jos nisam dozivio, Thibodeau kosarkaski Mourinho ne bi se prilagodio da mu zivot ovisi o tome
Clutch city be safe rage hard!
monta ellis blizu potpisa sa minesottom
Ceka se jos samo corey maggettefilip13 je napisao/la:monta ellis blizu potpisa sa minesottom
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.